Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Kill Bill

(Kill Bill: Vol. 1)
 
Kata  2016. 04. 22.

Igazi Tarantino féle akció film. Elég beteges, rendkívüliek az akció jelenetek, imádtam, hogy olyan menő, hogy nem valami hiper szuper fegyvereket használnak, hanem kardokat. Imádtam.

 
Timo  2017. 04. 05.

Tarantino egyik legnagyszerűbb filmje. Jó történet zseniálisan előadva.Uma mészárlása brutális. Nagy kedvencem Michael Madsen hozza a szokásos játékát de azt nagyon jól. Nehezen lehet belekötni bármibe is a filmmel kapcsolatban.

 
vivikejencikelara  2017. 05. 30.

Isteni film. Rengetegszer láttam már és most megint megfogom nézni mert mindig ad nekem valami pluszt és új dolgokat látok meg benne és azthiszem amugy is többször érdemes megnézni hogy valamit fogjunk is fel belőle.

 
Vadgazda  2016. 05. 21.

Szerintem az egyik legjobb Tarantino film. Érdekesen ötvözi a japán kardvívó tradíciót a nyugati akció filmekkel. Egyik kedvenc filmem a kezdetektől, nagyon nagy dicséret a maszkmestereknek. Művérben sem szenved hiányt a néznő, melegen ajánlott!

 
one1970  2015. 07. 26.

Jó volt a film.
Egy különleges akciófilmet láttam, helyenként nagyon jó zenével megtámogatva (de a jó zene Tarantinonál már evidencia). Számomra nem volt sok a vér, mivel igen nagy része fekete-fehérben volt látható. Uma Thurman nagyon jót játszik, nagyon tetszett. Az ő játéka ellensúlyozta mások gyenge alakítását.
Azt például elképzelni nem tudom hogy Daryl Hannah hogyan került a filmbe, de majd a második felében talán rájövök (vagy örök rejtély marad. Nem vagyok nagy elvárásokal iránta).
Egyszer mindenképpen látni kell annak aki kicsit is szereti az akciófilmeket és/vagy Tarantinot.

Vivica A. Fox
Madsen Michael
Lucy Liu
Lucy Liu
Julie Dreyfus
Uma Thurman
Lucy Liu
Uma Thurman
Uma Thurman
Michael Parks
Lucy Liu
Uma Thurman
Smoking Barrels: Kill Bill
Tarantino a legnagyobb mestere annak, hogyan lehet B-filmeket A - szintre emelni, az ő védjegye a stílus és az egyéniség. Ezúttal inkább tiszteletadás volt ez egy műfaj előtt, mint egy újabb mérföldkő az életműben, most nem a briliáns forgatókönyv volt a siker kulcsa, hanem a coolságfaktor.
 

Lucy Liu a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Uma Thurman a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Action Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Akciófilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.