Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
88

Kill Bill (2003)

Kill Bill: Vol. 1
Filmadatlap
 
30
Szereplők
40
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
Artemisia   2018. 07. 07.

Tipikus absztrakt, kicsit beteg , de zseniális kultfilm QT-től.

 
HETEDIK   2018. 07. 19.

A bosszú hidegen tálalva a legjobb. Ebben a filmben pedig van bőven vér és brutalitás, Thurman lemészárolja egy komplett kisváros lakosságát a végén és a sárga ruci sem véletlen, tisztelgés a legenda Bruce Lee előtt. Tarantino egyik klasszikusa.


 
Norbi   2018. 07. 09.

Alapmű, nagyon jó film. Hihetetlen alakítás. A harcok nagyon látványosak és izgalmasak, a megvalósítás tökéletes. Aki nem nézte még meg, az ne tétovázzon.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 29.

Először ittas állapotban láttam ezt a filmet és még úgy is nyomot tudott bennem hagyni. Ez azért elég beszédes. Személyes élményeket félretéve ez egy örök klasszikus a számomra. Hatalmas alakítások és ötletes, kifejező montázstechnika jellemzi ezt a filmet. Szívből ajánlom, legalább egyszer muszáj megnézni mindenkinek, akit kicsit is érdekel a filmek világa. Mellesleg a film színvilága is nagyon tetszik, Kill Bill karaktere pedig zseniálisan fel lett építve, ilyen vagány, erős és menő karaktert keveset láttam ez előtt... :)

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Igazi véres akció Tarantino módra. Remek történet remek szereplőkkel alakításokkal. Csak ajánlani tudom

Vivica A. Fox
Michael Madsen
Lucy Liu
Lucy Liu
Julie Dreyfus
Uma Thurman
Lucy Liu
Uma Thurman
Uma Thurman
Michael Parks
Lucy Liu
Uma Thurman
 
Tarantino a legnagyobb mestere annak, hogyan lehet B-filmeket A - szintre emelni, az ő védjegye a stílus és az egyéniség. Ezúttal inkább tiszteletadás volt ez egy műfaj előtt, mint egy újabb mérföldkő az életműben, most nem a briliáns forgatókönyv volt a siker kulcsa, hanem a coolságfaktor. több»
 
A film erőssége a kiválóan megkomponált harcjelenetek. A legnagyobb gyengéje szerintem, hogy hiányoznak a Tarantinotól megszokott elnyújtott monológok, dialógok. Hol van már, amikor S. L. Jackson Ezékiel könyvéből idézett, mielőtt akcióba lendült? Nekem ezek hiányoznak mindenképp ebből a filmből. A zenéje sem hagyott bennem olyan nyomot, mint a többi Tarantino filmben. Szerintem itt ennek egy cseppet mellényúltak. Ettől függetlenül a maga nemében úttörőnek tartom, szóval nézzétek meg mindenképp, de csodát nem feltétlen kell várni tőle. több»
 

Uma sárga ruhája tisztelgés Bruce Lee előtt.

(HETEDIK )
 

Lucy Liu a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Uma Thurman a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.