Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Kill Bill (2003)

Kill Bill: Vol. 1
Filmadatlap
 
30
Szereplők
43
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Kill Bill
 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Nagyon sok dicséret ellenére nem a kedvenc filmjeim közé tartozik, megszokott bosszúfilm, nincs benne jó alakítás.

 
Artemisia   2018. 07. 07.

Tipikus absztrakt, kicsit beteg , de zseniális kultfilm QT-től.


 
HETEDIK   2018. 07. 19.

A bosszú hidegen tálalva a legjobb. Ebben a filmben pedig van bőven vér és brutalitás, Thurman lemészárolja egy komplett kisváros lakosságát a végén és a sárga ruci sem véletlen, tisztelgés a legenda Bruce Lee előtt. Tarantino egyik klasszikusa.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Alapmű, nagyon jó film. Hihetetlen alakítás. A harcok nagyon látványosak és izgalmasak, a megvalósítás tökéletes. Aki nem nézte még meg, az ne tétovázzon.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 29.

Először ittas állapotban láttam ezt a filmet és még úgy is nyomot tudott bennem hagyni. Ez azért elég beszédes. Személyes élményeket félretéve ez egy örök klasszikus a számomra. Hatalmas alakítások és ötletes, kifejező montázstechnika jellemzi ezt a filmet. Szívből ajánlom, legalább egyszer muszáj megnézni mindenkinek, akit kicsit is érdekel a filmek világa. Mellesleg a film színvilága is nagyon tetszik, Kill Bill karaktere pedig zseniálisan fel lett építve, ilyen vagány, erős és menő karaktert keveset láttam ez előtt... :)

Vivica A. Fox
Michael Madsen
Lucy Liu
Lucy Liu
Julie Dreyfus
Uma Thurman
Lucy Liu
Uma Thurman
Uma Thurman
Michael Parks
Lucy Liu
Uma Thurman
 
Tarantino a legnagyobb mestere annak, hogyan lehet B-filmeket A - szintre emelni, az ő védjegye a stílus és az egyéniség. Ezúttal inkább tiszteletadás volt ez egy műfaj előtt, mint egy újabb mérföldkő az életműben, most nem a briliáns forgatókönyv volt a siker kulcsa, hanem a coolságfaktor. több»
 
A film erőssége a kiválóan megkomponált harcjelenetek. A legnagyobb gyengéje szerintem, hogy hiányoznak a Tarantinotól megszokott elnyújtott monológok, dialógok. Hol van már, amikor S. L. Jackson Ezékiel könyvéből idézett, mielőtt akcióba lendült? Nekem ezek hiányoznak mindenképp ebből a filmből. A zenéje sem hagyott bennem olyan nyomot, mint a többi Tarantino filmben. Szerintem itt ennek egy cseppet mellényúltak. Ettől függetlenül a maga nemében úttörőnek tartom, szóval nézzétek meg mindenképp, de csodát nem feltétlen kell várni tőle. több»
 

Uma sárga ruhája tisztelgés Bruce Lee előtt.

(HETEDIK )
 

Lucy Liu a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Uma Thurman a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.