Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

John Wick: 3. felvonás - Parabellum (2019)

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Filmadatlap
 
34
Szereplők
20
Vélemények
35
Képek
10
Videók
 
HETEDIK   2019. 05. 19.
Újra szól a Parabellum!

A John Wick széria attól emelkedik ki az átlagos akciófilmek közül, hogy végtelenül kreatív megoldásokkal operál a vérfürdőkben, veszettül brutális és még kidolgozott sztorival is rendelkezik. Nincs ez másképpen a harmadik részben sem, Stahelskiék mindig kitalálnak valami zseniális húzást, csak hogy Wick tovább öldökölhessen. Keanu Reeves most is lazán hozza a megalkuvást nem tűrő bérgyilkos karakterét, ezt a szerepet tényleg ráöntötték, senkinek nem állna ilyen jól Wick karaktere az álomgyárban. Halle Berry keveset van színen, de erős alakítást nyújt, felbukkan a felső kör gonosz démona is, a kopasz japán pali és bandája pedig még több színt visznek a cselekménybe, akárcsak a profin kiképze... több»

 
Archívum   2019. 05. 17.

Én már az előző két részt is egyszerűen imádtam, úgyhogy nem volt kérdés, hogy mennyire izgatottan vártam a harmadik részt. Nem hogy nem csalódtam, de el kell ismernem, a fene se gondolta volna, hogy a készítők még tudják hova emelni a téteket. Leeső állal néztem végig az egészet, hihetetlenül pörgős és egyszerre drámai, nem egy agyatlan akciózós film, mint sok más darab manapság. Ezt gyerekek: látni kell!


 
Berto49   2019. 05. 16.
Brutális adrenalin löket

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Egy latin mondás szerint: „Si vis pacem, para bellum”, ami magyarul azt jelenti: ha békét akarsz, készülj a háborúra. Itt aztán igazán van háború! Az egykori kaszkadőr koordinátor, Chad Stahelski most rendezőként apait-anyait beletett a franchise harmadik részébe. Minden van ebben; az obligát fegyverek mellett gyilkoló eszköznek számít például a könyv, a gazdi (aki nem más, mint Halle Berry!) által betanított belga juhászkutyák, vagy halálos lórúgások. John Wick szerepében szokás szerint az elnyűhetetlen Keanu Reeves, aki minden helyzetből talpra áll és lelkesen, de morózus képpel tovább öldösi a hadseregnyi ellenfelét.... több»

 
sabnock666   2019. 08. 26.

Na ettől a harmadik epizódtól,ami már nem kellett volna,simán meg is fájdult a fejem. K.R.-t nem értem,miért adta ehhez (is) a nevét? Sablon,előre kiszámítható. Magyarul,rossz !

 
Thibo84   2019. 05. 20.

Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az előző részekre. Bár a végső csata, mikor jószerivel John küzd meg csak egyedül az ellenséggel, a régi Jackie Chan filmeket idézte fel bennem. Mind ahogy azokban a filmekben, úgy itt is végeláthatatlan küzdelem zajlott le a Rémkirály és a rá vadászok között. A sok véres jelenete ellenére kellő humort is kapott a történet. Ennek is úgy lett vége, hogy már jövőhéten jöhetne a folytatása. Ami kifejezetten tetszett, hogy Lance Reddick karaktere sokkal nagyobb hangsúlyt kapott, mint az előző részekben.

Keanu Reeves
Laurence Fishburne
Ian McShane
Asia Kate Dillon
Asia Kate Dillon
Laurence Fishburne
Jason Mantzoukas
Keanu Reeves
Lance Reddick
Keanu Reeves
Mark Dacascos
Asia Kate Dillon
Asia Kate Dillon
Keanu Reeves
Ian McShane
Jerome Flynn
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Saïd Taghmaoui
 
A zenéje tiszta adrenalin, a képei vizuális költészet, az akciójelenetei egy '69-es Mustang ablakain betóduló szélroham padlógáznál. több»
 
Mindenesetre a lényeg, hogy akinek az első két rész tetszett, az a harmadikat is imádni fogja, szóval emiatt nem kell aggódni. A többiek pedig alaposan mérlegeljék, hogy kell-e ez nekik. több»
 
Wick ezúttal nem megtorol, vagy bosszút áll, hanem megoldást keres problémájára, hiszen jól tudja, hogy az egész szervezet ellen nem győzhet. Kapunk villámgyors ütés-váltásokat, látványos párharcokat, mészárlást mesteri fejlövésekkel, motoros üldözést (szamurájkardokkal), harci-kutyás küzdelmet, kommandós támadást és olyan hármas verekedést, melyben egyszerre két japán harcművész esik Wicknek. A John Wick 3 szó szerint ütős film, mely beelőzi a második epizódot, mert változatosabb, formabontóbb és színesebb is. Bővelkedik remek alakításokban: Winston szerepében Ian McShane, Sofia szerepében Halle Berry és King szerepében Laurence Fishburne egészen profi alakítást nyújtanak. több»

A film összbevétele 320 065 454 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 257 859 254 forintot termelt. A hazai mozik összesen 168 841 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Halle Berry a film forgatása közben három bordáját törte el.

(Thibo84)
 

Annak ellenére, hogy mindhárom filmben szerepel, ez az első alkalom, hogy Lance Reddick karakterének nevét ténylegesen kimondják (Charon).

(Thibo84)
 

Stephen Colbert késői műsorában Keanu Reeves elmesélte, hogy a Halle Berry karakteréhez tartozó kutyák jeleneteit nehezen vették fel, mert sok macska maradt szabadon, akik Marokkó utcáin szabadon jártak.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.