Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%

John Wick: 3. felvonás - Parabellum (2019)

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Filmadatlap
 
34
Szereplők
21
Vélemények
35
Képek
10
Videók
 
BoBamburg   2020. 06. 06.

legújabb vélemény

Minőségben valahol az első és a második rész közt egyensúlyoz. Számomra legalábbis az első rész még mindig a favorit, ahhoz sajnos a harmadik film sem ér fel, de de egy nagyon pörgős, akciódús film, remek látvánnyal es kreatív megoldásokkal. Keanu Reevest pedig mindig öröm nézni.

 
HETEDIK   2019. 05. 19.

a nap véleménye

Újra szól a Parabellum!

A John Wick széria attól emelkedik ki az átlagos akciófilmek közül, hogy végtelenül kreatív megoldásokkal operál a vérfürdőkben, veszettül brutális és még kidolgozott sztorival is rendelkezik. Nincs ez másképpen a harmadik részben sem, Stahelskiék mi... teljes kritika»


 
Berto49   2019. 05. 16.

Brutális adrenalin löket

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Egy latin mondás szerint: „Si vis pacem, para bellum”, ami magyarul azt jelenti: ha békét akarsz, készülj a háborúra. Itt aztán igazán van háború! Az egykori kaszkadőr koordinát... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 26.

Na ettől a harmadik epizódtól,ami már nem kellett volna,simán meg is fájdult a fejem. K.R.-t nem értem,miért adta ehhez (is) a nevét? Sablon,előre kiszámítható. Magyarul,rossz !

 
Thibo84   2019. 05. 20.

Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az előző részekre. Bár a végső csata, mikor jószerivel John küzd meg csak egyedül az ellenséggel, a régi Jackie Chan filmeket idézte fel bennem. Mind ahogy ... több»

 
NGN   2020. 01. 15.

Még mindig az első rész volt a legjobb, már kezd elfáradni a sztori. A látvány, az akciók sokasodnak, de a kreativitás kezd kimerülni.

 
MMcFly2015   2019. 06. 03.

Nem kéne folytatás, de ha már van; akkor élvezzük!

A trilógia minden darabját moziban néztem. Az első rész sikere után sajnos a folytatásban már csalódásomat fejezhettem ki. A John Wick teljes mértékben az a film volt számomra, aminek nem lett volna szüksége folytatás(ok)ra, és ezt az állításomat a m... teljes kritika»

Keanu Reeves
Laurence Fishburne
Ian McShane
Asia Kate Dillon
Asia Kate Dillon
Laurence Fishburne
Jason Mantzoukas
Keanu Reeves
Lance Reddick
Keanu Reeves
Mark Dacascos
Asia Kate Dillon
Asia Kate Dillon
Keanu Reeves
Ian McShane
Jerome Flynn
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Saïd Taghmaoui

A film összbevétele 320 065 454 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 257 859 254 forintot termelt. A hazai mozik összesen 168 841 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Halle Berry a film forgatása közben három bordáját törte el.

(Thibo84)
 

Annak ellenére, hogy mindhárom filmben szerepel, ez az első alkalom, hogy Lance Reddick karakterének nevét ténylegesen kimondják (Charon).

(Thibo84)
 

Stephen Colbert késői műsorában Keanu Reeves elmesélte, hogy a Halle Berry karakteréhez tartozó kutyák jeleneteit nehezen vették fel, mert sok macska maradt szabadon, akik Marokkó utcáin szabadon jártak.

(Thibo84)
 

Keanu Reeves, Ian McShane és Lance Reddick az egyedüli színészek, akik mindhárom John Wick filmben szerepelnek.

(Thibo84)
 

Halle Berry kutyatrénerként is részt vett a forgatáson.

(Thibo84)
 

Keanu Reeves egy interjúban elmondta, hogy nem szeretné, ha a franchise-t lerombolnák a megállás nélkül érkező újabb és újabb epizódok, éppen ezért John Wick története minden bizonnyal lezárul a trilógiával.

(hp )
 

A film címe egy latin szállóigéből származik: "Si vis pacem, para bellum", ami annyit jelent, hogy "ha béként akarsz, készülj fel a háborúra."

(hp )
 

A film cselekménye percekkel a John Wick 2 vége után veszi fel a fonalat, amikor John Wick fejére vérdíjat tűztek ki.

(hp )
 

Sofia szerepére Jennifer Beals, Eva Longoria, Salma Hayek, Penelope Cruz, Marion Cotilliard, Uma Thurman és Marisa Tomei is az esélyesek között szerepelt, de a szerepet végül Halle Berry kapta meg.

(hp )
 

A filmben a Mátrix négy korábbi sztárja is játszik, név szerint: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Tiger Hu Chen, and Randall Duk Kim.

(hp )
 
A zenéje tiszta adrenalin, a képei vizuális költészet, az akciójelenetei egy '69-es Mustang ablakain betóduló szélroham padlógáznál. több»
 
Mindenesetre a lényeg, hogy akinek az első két rész tetszett, az a harmadikat is imádni fogja, szóval emiatt nem kell aggódni. A többiek pedig alaposan mérlegeljék, hogy kell-e ez nekik. több»
 
Wick ezúttal nem megtorol, vagy bosszút áll, hanem megoldást keres problémájára, hiszen jól tudja, hogy az egész szervezet ellen nem győzhet. Kapunk villámgyors ütés-váltásokat, látványos párharcokat, mészárlást mesteri fejlövésekkel, motoros üldözést (szamurájkardokkal), harci-kutyás küzdelmet, kommandós támadást és olyan hármas verekedést, melyben egyszerre két japán harcművész esik Wicknek. A John Wick 3 szó szerint ütős film, mely beelőzi a második epizódot, mert változatosabb, formabontóbb és színesebb is. Bővelkedik remek alakításokban: Winston szerepében Ian McShane, Sofia szerepében Halle Berry és King szerepében Laurence Fishburne egészen profi alakítást nyújtanak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.