Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

John Wick: 3. felvonás - Parabellum (2019)

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Filmadatlap
 
32
Szereplők
26
Vélemények
35
Képek
10
Videók

Galéria (35)

Keanu Reeves
Laurence Fishburne
Ian McShane
Asia Kate Dillon
Asia Kate Dillon
Laurence Fishburne
Jason Mantzoukas
Keanu Reeves
Lance Reddick
Keanu Reeves
Mark Dacascos
Asia Kate Dillon
Asia Kate Dillon
Keanu Reeves
Ian McShane
Jerome Flynn
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Saïd Taghmaoui

Videók (10)

 
BRANTON   2022. 08. 03.

legújabb vélemény

2
Tik-tak, Mr. Wick!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

2019-ben elérkezett John Wick újabb kalandja, mely a John Wick: Parabellum címet kapta. A 'Si vis pacem,para bellum' latin idézetre utal Wick harmadik kalandjának alcíme. Az idézet magyarul úgy szól, hogy „Ha békét akarsz, készülj a háborúra!” Na, i... teljes kritika»

1
 
HE7EDIK   2019. 05. 19.

a nap véleménye

3
Újra szól a Parabellum!

A John Wick széria attól emelkedik ki az átlagos akciófilmek közül, hogy végtelenül kreatív megoldásokkal operál a vérfürdőkben, veszettül brutális és még kidolgozott sztorival is rendelkezik. Nincs ez másképpen a harmadik részben sem, Stahelskiék mi... teljes kritika»

 
Thibo84   2019. 05. 20.

1

Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az előző részekre. Bár a végső csata, mikor jószerivel John küzd meg csak egyedül az ellenséggel, a régi Jackie Chan filmeket idézte fel bennem. Mind ahogy ... több»

 
Berto49   2019. 05. 16.

1
Brutális adrenalin löket

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Egy latin mondás szerint: „Si vis pacem, para bellum”, ami magyarul azt jelenti: ha békét akarsz, készülj a háborúra. Itt aztán igazán van háború! Az egykori kaszkadőr koordinát... teljes kritika»

 
Yosihiro   2021. 04. 19.

2
Wick 3.

Harmadikra már próbáltak értelmet adni ennek a résznek, ami igazából a látványon kívül nem nyűgözött le. Csak annyit írhatok róla, hogy tartalmilag többet adott, mint a 2. rész, de még így sem tudta nálam a négy csillagot elérni. Túl sablonosnak érez... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 26.

1

Na, ettől a harmadik epizódtól, ami már nem kellett volna, simán meg is fájdult a fejem. K. R.-t nem értem, miért adta ehhez (is) a nevét. Sablon, előre kiszámítható. Magyarul rossz.

 
BoBamburg   2020. 06. 06.

1

Minőségben valahol az első és a második rész közt egyensúlyoz. Számomra legalábbis az első rész még mindig a favorit, ahhoz sajnos a harmadik film sem ér fel, de de egy nagyon pörgős, akciódús film, remek látvánnyal es kreatív megoldásokkal. Keanu Reevest pedig mindig öröm nézni.

A film összbevétele 320 065 454 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 257 859 254 forintot termelt. A hazai mozik összesen 168 841 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Gyilkosság/perc: 1.362

(BRANTON )
 

A filmben 177-en halnak meg, amely 82-vel több áldozat mint az első részben, s 42-vel több, mint a második felvonásban.

(BRANTON )
 

Halle Berry a film forgatása közben három bordáját törte el.

(Thibo84)
 

Annak ellenére, hogy mindhárom filmben szerepel, ez az első alkalom, hogy Lance Reddick karakterének nevét ténylegesen kimondják (Charon).

(Thibo84)
 

Stephen Colbert késői műsorában Keanu Reeves elmesélte, hogy a Halle Berry karakteréhez tartozó kutyák jeleneteit nehezen vették fel, mert sok macska maradt szabadon, akik Marokkó utcáin szabadon jártak.

(Thibo84)
 
A John Wick 3. felvonása olyan, mint a végül napsütésbe forduló, borongós reggel. Rád ijeszt, felspannol, még az esőt is a nyakadba szakítja. Ám aztán halványodni kezd, egyhangúvá válik, és végül kellemetlen, izzadt fülledtséget oszt ki a kezdeti hideg okán túlöltözött tested osztályrészéül. több»
 
Mindenesetre a lényeg, hogy akinek az első két rész tetszett, az a harmadikat is imádni fogja, szóval emiatt nem kell aggódni. A többiek pedig alaposan mérlegeljék, hogy kell-e ez nekik. több»
 
A film tehát egy ideig még nagyjából képviseli azt a frissességet, amely egy ilyen szögegyszerű recept harmadszori megvalósításához szükséges, viszont féltávnál mintha az alkotók egyszerűen beleuntak volna az erőlködésbe, és teljesen elengedték volna a gyeplőt. A John Wick 3. pedig ennek megfelelően egy fárasztó, bugyuta, értelmetlen és természetesen elődeihez is méltatlan katyvasszá alakul. több»