Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65

Atomszőke (2017)

Atomic Blonde
Filmadatlap
 
28
Szereplők
22
Vélemények
23
Képek
12
Videók
Atomszőke
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
John Goodman
John Goodman
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
Sofia Boutella
James McAvoy
John Goodman
Charlize Theron
Charlize Theron
Sofia Boutella
Sofia Boutella
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2019. 12. 21.

legújabb vélemény

egy kritikán aluli ismét

Nem sok nyomot hagyott bennem,annyira lapos és érdektelen az egész történet. Teljesen elcsépelt ez a téma,nem tudom kit érdekel ez már egyáltalán ,annyi hasonló sztori van itt. Nagyon gyenge színészi játék és történet.

 
Attila G.   2019. 04. 11.

a nap véleménye

Olykor a szebbik nem képviselői akkor a legvonzóbbak, ha szinte már férfiasak – avagy tisztelgés az

A soproni Elit Mozi kistermében láttam ezt a filmet. A moziban már többedjére jártam, a kisteremben először. Már az megadta az egyébként pozitív alaphangulatot a filmhez, hogy családtagommal együtt összesen ketten voltunk az egész teremben, és senki semmilyen módon nem terelhette el a figyelmet róla, ahogy az olykor előfordul. Nehéz most hirtelen szavakat találni, pedig sok gondolat, érzés van bennem a film kapcsán. Igazából már a film legelején megalapozódott bennem a pozitív hangulat, amelyhez egyébként hozzájárult a film fantasztikus, hangulatos, és zseniálisan megválasztott zenéje is. Ez a pozitív hangulat a film folyamán többek közt néhány érdekesebb pillanatnak köszönhetően csak fokozó... több»


 
indingo   2018. 04. 10.

Számomra a jó kis retro zenéken kívül sok értékelhető nem volt a filmben. Az akciójelenetek erőltetettek voltak, a leszbikus szálról nem is beszélve.

 
Artemisia   2017. 11. 30.

A legjobb pörgős akciófilm, amit mostanában láttam. Nagyon eltalálták a hangulatot és a sztorit, Charlize Theronnak nagyon jól állnak az ilyen kemény szerepek.

 
Deku   2018. 02. 15.

Rémesen gyenge szinte már kritikán aluli, hogy ilyen szintű filmet kiadtak. Valahogy ezzel a filmmel én nem tudtam mit kezdeni. A karakterek megformálása még tetszett is valamilyen szinten de a történet elég laposkára sikerült.

 
Akciódús, durva, de nem buta kémfilm, jó színészekkel és alakításokkal. Szórakoztató és izgalmas, ahogy az elvárható. Csalódni nem fogunk benne. A korhatár indokolt, de hát egy akciófilm ne is legyen PG-13! Hibái megbocsáthatóak, a végeredmény megéri a mozijegy árát. 7,5/10 több»
 
John Wick-rajongóknak szinte kötelező. Leigh tehát nemcsak magasra tette a lécet, bőven meg is ugrotta azt, így a Deadpool 2. része most már biztos, hogy jó kezekbe került, a John Wick 3-nak viszont nem lesz egyszerű dolga.
9/10 több»
 
Charlize Theron színészi karrierje nagyjából húsz éve indult, de még soha egyetlen rendező sem adott neki egy igazi, tőről metszett sztárszerepet. Csak a tehetségének köszönhető, hogy ennek ellenére is sztárrá vált, de ami késik, szerencsére nem múlik: Theront még sosem láthattuk annyira menőnek, mint az Atomszőke főszereplőjeként. 80/100 több»

A film összbevétele 100 121 713 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 43 334 542 forintot termelt. A hazai mozik összesen 30 617 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film társproducere Kemény Ildikó volt.

(indingo )
 

A film költségvetése 30 millió dollár volt és jelenleg 95,8 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

James McAvoy törött kézzel vett részt a forgatáson. Még a Széttörve munkálatai közben törte el a kezét, ami nem jött rendbe az Atomszőke idejére sem.

(Artemisia )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.