Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
64%

Atomszőke (2017)

Atomic Blonde
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
23
Képek
12
Videók
 
Bazzzsi   2020. 10. 25.

legújabb vélemény

0

Elsőre olyan nagyon keménynek mutatja magát a film, de a története rém egyszerű. A zenék legalább kellemesek voltak,

 
Attila G.   2019. 04. 11.

a nap véleménye

2
Olykor a szebbik nem képviselői akkor a legvonzóbbak, ha szinte már férfiasak – avagy tisztelgés az

A soproni Elit Mozi kistermében láttam ezt a filmet. A moziban már többedjére jártam, a kisteremben először. Már az megadta az egyébként pozitív alaphangulatot a filmhez, hogy családtagommal együtt összesen ketten voltunk az egész teremben, és senki ... teljes kritika»


 
Artemisia   2017. 11. 30.

2

A legjobb pörgős akciófilm, amit mostanában láttam. Nagyon eltalálták a hangulatot és a sztorit, Charlize Theronnak nagyon jól állnak az ilyen kemény szerepek.

 
indingo   2018. 04. 10.

0

Számomra a jó kis retro zenéken kívül sok értékelhető nem volt a filmben. Az akciójelenetek erőltetettek voltak, a leszbikus szálról nem is beszélve.

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Rémesen gyenge szinte már kritikán aluli, hogy ilyen szintű filmet kiadtak. Valahogy ezzel a filmmel én nem tudtam mit kezdeni. A karakterek megformálása még tetszett is valamilyen szinten de a történet elég laposkára sikerült.

 
HercegPeter   2018. 11. 17.

0

Az utóbbi időben elég sok kémfilmet készítenek és egyértelmű, hogy ezek között vannak jobbak és rosszabbak egyaránt. A legjobb a Kémek hídja, míg sajnos ez nekem a gyengébbek közé tartozik. Mint a legtöbb ilyen, ez is nehezen követhető. Nem értem mi ... több»

 
Berto49   2017. 07. 29.

0
Akcióbomba

Az ajándékba kapott mozijegy utalványt váltottam be erre a filmre, KÖSZÖNÖM! Charlize Theront nyugodtan női James Bond-ként is lehetne emlegetni, de annál sokkal több, egy remek és nem mellékesen csodaszép színésznő. Ez a képregény ihletésű akcióbomb... teljes kritika»

Galéria (23)

Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
John Goodman
John Goodman
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
Sofia Boutella
James McAvoy
John Goodman
Charlize Theron
Charlize Theron
Sofia Boutella
Sofia Boutella
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron

Videók (12)

A film összbevétele 100 121 713 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 43 334 542 forintot termelt. A hazai mozik összesen 30 617 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film társproducere Kemény Ildikó volt.

(indingo )
 

A film költségvetése 30 millió dollár volt és jelenleg 95,8 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

James McAvoy törött kézzel vett részt a forgatáson. Még a Széttörve munkálatai közben törte el a kezét, ami nem jött rendbe az Atomszőke idejére sem.

(Artemisia )
 

Charlize Theron nyolc edzővel dolgozott párhuzamosan a felkészülés részeként. A színésznő Keanu Reeves-szel is edzett, aki épp akkoriban készült a John Wick: 2. felvonás forgatására.

(hp )
 

Charlize Theron 2012. óta próbálta tető alá hozni a projektet.

(hp )
 

Charlize Theron két fogát is eltörte a forgatáson.

(hp )
 

Az Atomszőke David Leitch első önálló filmje. A direktor a John Wick társrendezőjeként érte el első sikereit.

(hp )
 

Az Atomszőke Antony Johnston The Coldest City című kém-képregényének adaptációja.

(hp )
 

Az Atomszőke forgatása 2015. november 22-én kezdődött meg Budapesten. A stáb a magyar főváros mellett Berlinben is dolgozott.

(hp )
 

A film világpremierje a South by Southwest fesztiválon volt 2017. március 12-én.

(hp )
 
Akciódús, durva, de nem buta kémfilm, jó színészekkel és alakításokkal. Szórakoztató és izgalmas, ahogy az elvárható. Csalódni nem fogunk benne. A korhatár indokolt, de hát egy akciófilm ne is legyen PG-13! Hibái megbocsáthatóak, a végeredmény megéri a mozijegy árát. 7,5/10 több»
 
John Wick-rajongóknak szinte kötelező. Leigh tehát nemcsak magasra tette a lécet, bőven meg is ugrotta azt, így a Deadpool 2. része most már biztos, hogy jó kezekbe került, a John Wick 3-nak viszont nem lesz egyszerű dolga.
9/10 több»
 
Charlize Theron színészi karrierje nagyjából húsz éve indult, de még soha egyetlen rendező sem adott neki egy igazi, tőről metszett sztárszerepet. Csak a tehetségének köszönhető, hogy ennek ellenére is sztárrá vált, de ami késik, szerencsére nem múlik: Theront még sosem láthattuk annyira menőnek, mint az Atomszőke főszereplőjeként. 80/100 több»