Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66

Atomszőke (2017)

Atomic Blonde
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
23
Képek
12
Videók
Atomszőke
 
indingo   2018. 04. 10.

Számomra a jó kis retro zenéken kívül sok értékelhető nem volt a filmben. Az akciójelenetek erőltetettek voltak, a leszbikus szálról nem is beszélve.

 
Deku   2018. 02. 15.

Rémesen gyenge szinte már kritikán aluli, hogy ilyen szintű filmet kiadtak. Valahogy ezzel a filmmel én nem tudtam mit kezdeni. A karakterek megformálása még tetszett is valamilyen szinten de a történet elég laposkára sikerült.


 
HercegPeter   2018. 11. 17.

Az utóbbi időben elég sok kémfilmet készítenek és egyértelmű, hogy ezek között vannak jobbak és rosszabbak egyaránt. A legjobb a Kémek hídja, míg sajnos ez nekem a gyengébbek közé tartozik. Mint a legtöbb ilyen, ez is nehezen követhető. Nem értem mi értelme már az ilyen filmekbe is beletenni a leszbikus szálat. A berlini fal végnapjai érdekes hátteret adnak a filmnek. Az akciójelenetek egész jól vannak megcsinálva. Ez nem meglepő, hiszen a rendező David Leitch olyan filmekben működött közre mint a John Wick, a Bourne-hagyaték, vagy éppen a Szupercella. Tehát várható volt, hogy a bunyókkal nem lesz gond. Ettől függetlenül nálam ez most nem volt telitalálat.

 
Berto49   2017. 07. 29.
Akcióbomba

Az ajándékba kapott mozijegy utalványt váltottam be erre a filmre, KÖSZÖNÖM! Charlize Theront nyugodtan női James Bond-ként is lehetne emlegetni, de annál sokkal több, egy remek és nem mellékesen csodaszép színésznő. Ez a képregény ihletésű akcióbomba már a harmadik sikeres ilyen jellegű munkája (Aeon Flux, 2005, Mad Max - A harag útja, 2015). Nincs egyedül a női akcióhősök között, hiszen a férfiak mellett egyre gyakrabban feltűnnek a „gyengébb nem” (pocsék jelző ezekre az amazonokra), elég ha csak Sigourney Weaver (Ellen Ripley az Aliens-ből), Uma Thurman (Kill Bill 1,2), Kate Beckinsale (Underworld, 2003), vagy Noomi Rapace (A tetovált lány és folytatásai) nevét említem. Van a filmben egy ... több»

 
Szilonka   2018. 08. 17.

A története túl átlagos volt. Charlizet meg annyira nyomatták, mint jó nő, hogy az már egy kicsit sok volt.

Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
John Goodman
John Goodman
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
Sofia Boutella
James McAvoy
John Goodman
Charlize Theron
Charlize Theron
Sofia Boutella
Sofia Boutella
Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
James McAvoy
Charlize Theron
Charlize Theron
James McAvoy
Charlize Theron
 
Akciódús, durva, de nem buta kémfilm, jó színészekkel és alakításokkal. Szórakoztató és izgalmas, ahogy az elvárható. Csalódni nem fogunk benne. A korhatár indokolt, de hát egy akciófilm ne is legyen PG-13! Hibái megbocsáthatóak, a végeredmény megéri a mozijegy árát. 7,5/10 több»
 
John Wick-rajongóknak szinte kötelező. Leigh tehát nemcsak magasra tette a lécet, bőven meg is ugrotta azt, így a Deadpool 2. része most már biztos, hogy jó kezekbe került, a John Wick 3-nak viszont nem lesz egyszerű dolga.
9/10 több»
 
Charlize Theron színészi karrierje nagyjából húsz éve indult, de még soha egyetlen rendező sem adott neki egy igazi, tőről metszett sztárszerepet. Csak a tehetségének köszönhető, hogy ennek ellenére is sztárrá vált, de ami késik, szerencsére nem múlik: Theront még sosem láthattuk annyira menőnek, mint az Atomszőke főszereplőjeként. 80/100 több»

A film összbevétele 100 121 713 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 43 334 542 forintot termelt. A hazai mozik összesen 30 617 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film társproducere Kemény Ildikó volt.

(indingo )
 

A film költségvetése 30 millió dollár volt és jelenleg 95,8 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

James McAvoy törött kézzel vett részt a forgatáson. Még a Széttörve munkálatai közben törte el a kezét, ami nem jött rendbe az Atomszőke idejére sem.

(Artemisia)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.