Rólam

Általában szeretem kihangsúlyozni, ha egy filmet moziban látok. Egy moziélmény mégis csak más szerintem, mint például otthon kicsit talán sterilebb környezetben egyedül megnézni egy filmet.

Szeretem a filmes hozzászólásaimat "élettel megtölteni" például azáltal, hogy beléjük írok nem feltétlen az adott filmhez szorosan kapcsolódó, de mégis annak kapcsán eszembe jutó személyes benyomásokat.

Vélemények (123)

2020. 07. 25.
Battle Angel, Killing Me Softly, I Wanna See You
Killing Me Softly 3 megjegyzés elöljáróban: 1) Hozzászólásom végkifejlet-megjelenítést tartalmaz...hat! 2) Értékelésem nem feltétlen lesz szinkronban a véleményemmel/hozz... több»
2020. 04. 20.
Szenzációs
Egy kicsit meglepő ezt kimondani, de ez az a film, amire értékelésként szívesen adnék 5 helyett 6 csillagot, ha lehetne. Azért meglepő, mert nem mondanám, hogy soha nem l... több»
2019. 09. 17.
Döglött film
Valaki magyarázza el nekem, légy szíves, hogy miről szól ez a film! Nem feltétlenül a történetleírása érdekel. Hanem, hogy mi értelme van az egésznek? Van benne 2-3 félnó... több»

56 Kocka 3.  (2004)

2019. 08. 18.
Várakozáson aluli
Igazából szinte pont ugyanaz a bajom ezzel a filmmel, mint a Mad Max 3-mal. Sok kasszasiker film alkotóinak az a hozzáállása – igazából teljesen érthető okokból –, hogy a... több»
2019. 08. 07.
Hát én ezt már tényleg nem hiszem el
Szeretnék egy kicsit sajátosan és távolról indítani. Egyébiránt azt a rövid és velős címet akartam adni jó okkal a véleményemnek, hogy "Baszki'!" Például azért, mert a fi... több»
Atomszőke (2017)