Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

A kém, aki dobott engem (2018)

The Spy Who Dumped Me
Filmadatlap
 
28
Szereplők
30
Vélemények
32
Képek
7
Videók

Galéria (32)

Mila Kunis
Kate McKinnon
Kate McKinnon
Mila Kunis
Kate McKinnon
Mila Kunis
Mila Kunis
Kate McKinnon
Kate McKinnon
Mila Kunis
Mila Kunis
Kate McKinnon
Kate McKinnon
Mila Kunis
Mila Kunis
Kate McKinnon
Kate McKinnon
Mila Kunis
Kate McKinnon
Mila Kunis
Kate McKinnon
Mila Kunis
Gillian Anderson
Kate McKinnon
Mila Kunis
Kate McKinnon
Mila Kunis

Videók (7)

 
HannaK   2021. 10. 24.

legújabb vélemény

1

Közepes filmnek érzem. A téma kicsit már unalmas, és a történet sem lett magávalragadó.

 
Attila G.   2019. 04. 12.

a nap véleménye

1
Egy különleges utazás története, melynek során Bécsnek büszke várát is bevettem a számomra abszolút legkedvesebbé váló film kedvéért

Messziről indítok. Az elmúlt, 2018-as esztendőben történt néhány különleges dolog, melyek számomra mindenképp újdonságot jelentettek eddigi életem alakulását tekintve, legalábbis eddig biztosan nem volt ilyesmire példa. Ugyanis olyasmi történt már, h... teljes kritika»

 
indingo   2018. 08. 25.

a nap véleménye

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én egy hamisítatlan vígjáték és hatalmas nevetések reményében ültem be a moziterembe. Mint vígjáték, nagyon vérszegény. Bár ez manapság nem meglepő. Évek óta nem láttam normális, valós poénokat felsorakoztató vígjátékot moziban, ami után napokkal kés... több»

 
HE7EDIK   2018. 09. 06.

1

A legszánalmasabb kém paródia ami valaha készült, kb annyira vicces mint egy gyökérkezelés. Ezek a női komikusok nem igazán tudnak viccesek lenni.

 
Szilonka   2020. 02. 16.

1

Olyan szerencsétlen ez a film. Megy benne a bénázás, meg persze a két amatőr csajnak mindig szerencséje van, ahelyett hogy lepuffantanák őket.

 
HercegPeter   2019. 06. 17.

0

Nem igazán világos előttem, hogy Mila Kunis-ban mit látnak az emberek? Azon kívül hogy jó nő. Vagy már ennyi is elég? Ez elég szomorú. Azt se tudom mikor láttam tőle utoljára valami kiemelkedőt. Évek óta az alpári és/vagy hülye humorú vígjátékokból é... több»

 
MP170506   2018. 08. 19.

0

Igazán remek kis vígjáték lett. Jók a poénok, az akciójelenetek, a színészek nagyon jól hozzák a karakterünket. Bár a történet nem nagy újdonság... Megéri megnézni.

A film összbevétele 42 898 313 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 184 482 484 forintot termelt. A hazai mozik összesen 148 312 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film címe utalás az 1977-es Roger Moore-féle James Bond-filmre, A kém, aki szeretett engemre.

(hp)
 

Kate McKinnon állítólag fiatalabb korában bele volt zúgva Gillian Andersonba. A kém, aki dobott engem az első közös filmjük.

(hp)
 

rendező elő egészestés filmje.

(hp)
 

A kém, aki dobott engem forgatása 2017. júliusában kezdődött meg Magyarországon. A stáb hetekig dolgozott Budapest utcáin.

(hp)
 

A filmet eredetileg július 6-án mutatták be, azonban a stúdió a parádés tesztvetítésekre hivatkozva egy kiemeltebb dátumra, augusztus 3-ra csúsztatta a premiert.

(hp)
 
A végeredmény ugyan nem borzalmas, sőt egyszer talán érdemes is lehet megnézni, de a A kém, aki dobott engem sokkal több geget is elbírt volna, mert ez így sajnos félő, hogy ugyanolyan könnyen felejthető lesz, mint Kunis kisasszony minden második filmje. Amúgy meg, ha már Budapest+vígjáték+női titkos ügynök kombó, akkor inkább százszor is A kém… több»
 
Yo-yo-yobb is lehetett volna… több»
 
Ha valahol meg lehet nézni feliratosan a filmet, akkor tegyetek egy próbát, de ha rám hallgattok, akkor ezt majd valamelyik kereskedelmi tv-n „izguljátok végig” inkább. Szóval jól jegyezzük meg Susanna Fogel nevét! Nehogy véletlenül még valamit megnézzünk tőle! több»