Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
62

A kém, aki dobott engem (2018)

The Spy Who Dumped Me
Filmadatlap
 
28
Szereplők
28
Vélemények
32
Képek
7
Videók
 
indingo   2018. 08. 25.

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::Én egy hamisítatlan vígjáték és hatalmas nevetések reményében ültem be a moziterembe. Mint vígjáték, nagyon vérszegény. Bár ez manapság nem meglepő. Évek óta nem láttam normális, valós poénokat felsorakoztató vígjátékot moziban, ami után napokkal később is eszébe jut az embernek egy-egy viccesebb jelenet. A humor részéből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Mila Kunis nagyon halovány volt. Annyi humor szorult belé, mint egy döglött meztelencsigába. Meresztgeti a szemét egész film alatt, igazi „ezerarcú“ színésznő. Kate McKinnon személye hozott némi humort csak a filmbe. Gillian Anderson borzasztóan nézett ki benne, rossz volt rá nézni, mint egy múmia. És mindezek azon tények miatt érdekes, ugyanis már jó ideje egy ismert kozmetikai márka arca. A története nem volt annyira rossz. Kicsit ilyen utazós dokumentumfilm jellege volt, ahol bejárják Európa országait. Jó volt látni kis hazánk épületeit, utcáit néhány jelenetben. Persze pont a Budapestes jelentben semmi budapestit nem mutattak. Az elengedhetetlen Rubik-kocka is pár másodpercig látható volt, no meg Árpa Attila, akit hamar eltettek láb alól. Volt némi beszólás a kanadaiaknak is, tudjuk, hogy az amerikaiak nagyon kedvelik őket. A szerelmi szál hagy némi kívánni valót maga után, leginkább, hogy bele se kellett volna tenni. Nagyon erőltetett és izzadságszagú. Az altesti poénoktól itt sem tudtak szabadulni. Az amerikaiaknak ilyen gyenge a bélrendszere, hogy mindentől rájuk jön a nagydolog? A lógó golyókról pedig már ne is beszéljen az ember. Inkább megrökönyödést váltott ki a nézőkből, mint hatalmas kacajokat. A kézi sebváltós autó használhatatlanságát is már jó pár filmben lelőtték. A szuper titkos pendrive elrejtése volt a film legviccesebb jelenete, ahol megpróbálják azt lenyelni, ami utána jött eléggé kiszámítható volt, bár tévedtem egy résnyit. Az akciójelenetek egész tűrhetőek voltak, bár meglepőn sok véres akció volt benne. Temérdek lövöldözés, amit persze a két csaj mindig megúszott ép bőrrel. A legvége is kicsit túlzó volt, hogy a két spiné szuper ügynök lett. Összességében középszerű és feledhető alkotás. Ami pozitívum rajta, hogy legalább Magyarország és néhány honfitársunk keresett rajta egy keveset.

 
HETEDIK   2018. 09. 06.

A legszánalmasabb kém paródia ami valaha készült, kb annyira vicces mint egy gyökérkezelés. Ezek a női komikusok nem igazán tudnak viccesek lenni.


 
HercegPeter   2019. 06. 17.

Nem igazán világos előttem, hogy Mila Kunis-ban mit látnak az emberek? Azon kívül hogy jó nő. Vagy már ennyi is elég? Ez elég szomorú. Azt se tudom mikor láttam tőle utoljára valami kiemelkedőt. Évek óta az alpári és/vagy hülye humorú vígjátékokból él (Ted 1-2, Rossz anyák 1-2). Ez a film is kifejezetten gyenge lett. A sztori kiszámítható, a poénok nagyrészt erőtlenek. Pozitívumként maximum annyit lehetne felhozni, hogy Budapesten forgatták valamint hogy Kate McKinnon megtanulta az Animal Cannibals Józsefváros című számát, amit elő is adott Jimmy Fallon műsorában.

 
MP170506   2018. 08. 19.

Igazán remek kis vígjáték lett. Jók a poénok, az akciójelenetek, a színészek nagyon jól hozzák a karakterünket. Bár a történet nem nagy újdonság... Megéri megnézni.

 
VvV   2018. 10. 29.

Manapság csak kémes filmet forgatni jönnek hazánkba. Sokkal több humorra számítottam, ha már a története gyengusz.

Mila Kunis
Kate McKinnon
Kate McKinnon
Mila Kunis
Kate McKinnon
Mila Kunis
Mila Kunis
Kate McKinnon
Kate McKinnon
Mila Kunis
Mila Kunis
Kate McKinnon
Kate McKinnon
Mila Kunis
Mila Kunis
Kate McKinnon
Kate McKinnon
Mila Kunis
Kate McKinnon
Mila Kunis
Kate McKinnon
Mila Kunis
Gillian Anderson
Ivanna Sakhno
Kate McKinnon
Mila Kunis
Kate McKinnon
Mila Kunis
 
Yo-yo-yobb is lehetett volna… több»
 
Susanna Fogel filmjével a legnagyobb baj tulajdonképpen az, hogy túl sok minden akar lenni. Egyszerre akar vígjátékként működni, de azért a romantikát és a szerelmes őrlődést se mellőzi, viszont road movieként is megszeretné állni a helyét, és persze az akcióműfajban is ki akarja szolgálni a nézőit. több»
 
A végeredmény ugyan nem borzalmas, sőt egyszer talán érdemes is lehet megnézni, de a A kém, aki dobott engem sokkal több geget is elbírt volna, mert ez így sajnos félő, hogy ugyanolyan könnyen felejthető lesz, mint Kunis kisasszony minden második filmje. Amúgy meg, ha már Budapest+vígjáték+női titkos ügynök kombó, akkor inkább százszor is A kém… több»

A film összbevétele 42 898 313 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 184 482 484 forintot termelt. A hazai mozik összesen 148 312 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film címe utalás az 1977-es Roger Moore-féle James Bond-filmre, A kém, aki szeretett engemre.

(hp)
 

Kate McKinnon állítólag fiatalabb korában bele volt zúgva Gillian Andersonba. A kém, aki dobott engem az első közös filmjük.

(hp)
 

rendező elő egészestés filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.