Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
36
Képek
3
Videók
Kéjjel-nappal
 
Harper   2020. 09. 04.

legújabb vélemény

Stílusosan látványos, izgalmas és humoros

A 2010-es Kéjjel nappal (Knight and Day) az a film, melyet sokan középszerűnek tartanak, ám nekem mégis az egyik legnagyobb kedvencem hosszú évek óta. A rendező az a James Mangold, aki tavaly az Aszfalt királyait, előtte a Logant (2017), 1997-ben ped... teljes kritika»

 
Filmelemző   2018. 03. 22.

Méltatlanul alábecsült film, pedig szerintem nagyon szórakoztató. Jók a szövegek, vannak poénok, lendületesek és látványosak az akciójelenetek, gyors a tempó, remek a rendezés. Többször megnézhető film és nagyon szépek a helyszínei is.


 
indingo   2019. 05. 14.

Akció vígjáték ami könnyed és humoros, de hát pont ezt is várjuk el ettől a filmtől és perce Cameron Diaz és Tom Cruise is elég jó párost alkot pedig talán ez az egyetlen film amiben közösen szerepelnek.

 
rbernadett   2015. 09. 11.

Ez a film valami félreértés lehetett mind a két színész részéről.

 
Deku   2017. 11. 20.

Elkeserítő volt látni, hogy ennyire egyhangú és semmilyen a sztorija. Egyenesen förtelmes és kiábrándító lett a film. Szinte azonnal elkapott az ásítás bár én reméltem, hogy kihoznak belőle valami jót de nem tették. Halálra tudott untatni az biztos.

 
HercegPeter   2018. 06. 10.

Humoros, helyenként paródiajellegű akciófilm. Az effektek minőségéből látszik, hogy nem akartak túl sokat elérni ezzel a filmmel. Tom Cruise kisujjból hozza ezt a már jól begyakorolt szerepet és Cameron Diaz is jól szerepel. Dögös és aranyos egyszerr... több»

 
hsanya182   2015. 05. 18.

Tom Cruise hozza a vicces formáját, és Cameron Diaz is csodálatosan játsza szerepét. Elég sok benne a parádés realitástól eltérő komédiás akciójelenet, ami szinte már túl eröltetett. A film nem sikerült olyan jóra, a szinészi játékok miatt megéri me... több»

A film összbevétele 261 930 436 dollár volt (imdb.com).

 

61 ember hal meg benne.

(Norbi)
 

183,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

117 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10)
 

Egyetlen jelenetet leszámítva Tom Cruise nem vett igénybe kaszkadőri segítséget. Egyedül az ausztriai menekülés során ugrott le helyette egy dublőr a háztetőről.

(ps)
 

Az autótöréseket a stúdió egyik üres telekén vették fel, és később digitális úton módosították a hátteret.

(ps)
 

Cameron Diaz egy 1966 Pontiac GTO típusú autót vezet a film végén.

(ps)
 

A Los Angeles Times szerint Tom Cruise a szokásos 20 millió dollár helyett csupán 11 milliót kapott a filmszerepért.

(ps)
 

A filmen összesen 12 író dolgozott, de a stáblistán csak Patrick O'Neill nevét jelenítették meg.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint a filmet Tom Dey rendezte volna.

(ps)
 
A Kéjjel nappal végig leköti az embert, mert gyors a tempója, jók a szereplői, szépek a helyszínei és igényesek az akciójelenetei. A történet hihető, nem banális, és nem is sekélyes. A film a maga nemében a legjobbak közé tartozik, megunhatatlan. Nekünk nagyon tetszett és szívből ajánljuk! 8,5/10 több»