Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
30
Szereplők
33
Vélemények
36
Képek
3
Videók
Kéjjel-nappal
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
indingo   2019. 05. 14.

legújabb vélemény

Akció vígjáték ami könnyed és humoros, de hát pont ezt is várjuk el ettől a filmtől és perce Cameron Diaz és Tom Cruise is elég jó párost alkot pedig talán ez az egyetlen film amiben közösen szerepelnek.

 
Filmelemző   2018. 03. 22.

Méltatlanul alábecsült film, pedig szerintem nagyon szórakoztató. Jók a szövegek, vannak poénok, lendületesek és látványosak az akciójelenetek, gyors a tempó, remek a rendezés. Többször megnézhető film és nagyon szépek a helyszínei is.


 
rbernadett   2015. 09. 11.

Ez a film valami félreértés lehetett mind a két színész részéről.

 
Deku   2017. 11. 20.

Elkeserítő volt látni, hogy ennyire egyhangú és semmilyen a sztorija. Egyenesen förtelmes és kiábrándító lett a film. Szinte azonnal elkapott az ásítás bár én reméltem, hogy kihoznak belőle valami jót de nem tették. Halálra tudott untatni az biztos.

 
HercegPeter   2018. 06. 10.

Humoros, helyenként paródiajellegű akciófilm. Az effektek minőségéből látszik, hogy nem akartak túl sokat elérni ezzel a filmmel. Tom Cruise kisujjból hozza ezt a már jól begyakorolt szerepet és Cameron Diaz is jól szerepel. Dögös és aranyos egyszerre. Voltak benne egész jó kis bunyók. A történet sablonos, de összességében a film a jobbak közül valók. A cím fordításánál szerencséjük volt a fordítóknak, hogy nekik is csak egy "K" betűt kellett odailleszteniük és ők is egy frappáns címet kaptak.

 
A Kéjjel nappal végig leköti az embert, mert gyors a tempója, jók a szereplői, szépek a helyszínei és igényesek az akciójelenetei. A történet hihető, nem banális, és nem is sekélyes. A film a maga nemében a legjobbak közé tartozik, megunhatatlan. Nekünk nagyon tetszett és szívből ajánljuk! 8,5/10 több»

A film összbevétele 261 930 436 dollár volt (imdb.com).

 

61 ember hal meg benne.

(Norbi)
 

183,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

117 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.