Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
30
Szereplők
31
Vélemények
36
Képek
3
Videók
 
Filmelemző   2018. 03. 22.

Méltatlanul alábecsült film, pedig szerintem nagyon szórakoztató. Jók a szövegek, vannak poénok, lendületesek és látványosak az akciójelenetek, gyors a tempó, remek a rendezés. Többször megnézhető film és nagyon szépek a helyszínei is.

 
rbernadett   2015. 09. 11.

Ez a film valami félreértés lehetett mind a két színész részéről.


 
Deku   2017. 11. 20.

Elkeserítő volt látni, hogy ennyire egyhangú és semmilyen a sztorija. Egyenesen förtelmes és kiábrándító lett a film. Szinte azonnal elkapott az ásítás bár én reméltem, hogy kihoznak belőle valami jót de nem tették. Halálra tudott untatni az biztos.

 
hsanya182   2015. 05. 18.

Tom Cruise hozza a vicces formáját, és Cameron Diaz is csodálatosan játsza szerepét. Elég sok benne a parádés realitástól eltérő komédiás akciójelenet, ami szinte már túl eröltetett. A film nem sikerült olyan jóra, a szinészi játékok miatt megéri megnézni, a film jellege miatt pedig egy kellemes akció-vígjáték, melyet pároddal kikapcsolódás gyanánt ajánlok :)

 
HercegPeter   2018. 06. 10.

Humoros, helyenként paródiajellegű akciófilm. Az effektek minőségéből látszik, hogy nem akartak túl sokat elérni ezzel a filmmel. Tom Cruise kisujjból hozza ezt a már jól begyakorolt szerepet és Cameron Diaz is jól szerepel. Dögös és aranyos egyszerre. Voltak benne egész jó kis bunyók. A történet sablonos, de összességében a film a jobbak közül valók. A cím fordításánál szerencséjük volt a fordítóknak, hogy nekik is csak egy "K" betűt kellett odailleszteniük és ők is egy frappáns címet kaptak.

 
A Kéjjel nappal végig leköti az embert, mert gyors a tempója, jók a szereplői, szépek a helyszínei és igényesek az akciójelenetei. A történet hihető, nem banális, és nem is sekélyes. A film a maga nemében a legjobbak közé tartozik, megunhatatlan. Nekünk nagyon tetszett és szívből ajánljuk! 8,5/10 több»
 

61 ember hal meg benne.

(Norbi )
 

183,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10 )
 

117 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.