Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
70
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
36
Képek
3
Videók
 
Filmelemző   2018. 03. 22.

Méltatlanul alábecsült film, pedig szerintem nagyon szórakoztató. Jók a szövegek, vannak poénok, lendületesek és látványosak az akciójelenetek, gyors a tempó, remek a rendezés. Többször megnézhető film és nagyon szépek a helyszínei is.

 
rbernadett   2015. 09. 11.

Ez a film valami félreértés lehetett mind a két színész részéről.


 
hsanya182   2015. 05. 18.

Tom Cruise hozza a vicces formáját, és Cameron Diaz is csodálatosan játsza szerepét. Elég sok benne a parádés realitástól eltérő komédiás akciójelenet, ami szinte már túl eröltetett. A film nem sikerült olyan jóra, a szinészi játékok miatt megéri megnézni, a film jellege miatt pedig egy kellemes akció-vígjáték, melyet pároddal kikapcsolódás gyanánt ajánlok :)

 
Deku   2017. 11. 20.

Elkeserítő volt látni, hogy ennyire egyhangú és semmilyen a sztorija. Egyenesen förtelmes és kiábrándító lett a film. Szinte azonnal elkapott az ásítás bár én reméltem, hogy kihoznak belőle valami jót de nem tették. Halálra tudott untatni az biztos.

 
HercegPeter   2018. 06. 10.

Humoros, helyenként paródiajellegű akciófilm. Az effektek minőségéből látszik, hogy nem akartak túl sokat elérni ezzel a filmmel. Tom Cruise kisujjból hozza ezt a már jól begyakorolt szerepet és Cameron Diaz is jól szerepel. Dögös és aranyos egyszerre. Voltak benne egész jó kis bunyók. A történet sablonos, de összességében a film a jobbak közül valók. A cím fordításánál szerencséjük volt a fordítóknak, hogy nekik is csak egy "K" betűt kellett odailleszteniük és ők is egy frappáns címet kaptak.

 
A Kéjjel nappal végig leköti az embert, mert gyors a tempója, jók a szereplői, szépek a helyszínei és igényesek az akciójelenetei. A történet hihető, nem banális, és nem is sekélyes. A film a maga nemében a legjobbak közé tartozik, megunhatatlan. Nekünk nagyon tetszett és szívből ajánljuk! 8,5/10 több»
 

183,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10 )
 

117 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10 )
 

Egyetlen jelenetet leszámítva Tom Cruise nem vett igénybe kaszkadőri segítséget. Egyedül az ausztriai menekülés során ugrott le helyette egy dublőr a háztetőről.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.