Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
69

Kéjjel-nappal

(Knight and Day)
 
30
27
6
36
 
Filmelemző   2018. 03. 22.

Méltatlanul alábecsült film, pedig szerintem nagyon szórakoztató. Jók a szövegek, vannak poénok, lendületesek és látványosak az akciójelenetek, gyors a tempó, remek a rendezés. Többször megnézhető film és nagyon szépek a helyszínei is.

 
hsanya182   2015. 05. 18.

Tom Cruise hozza a vicces formáját, és Cameron Diaz is csodálatosan játsza szerepét. Elég sok benne a parádés realitástól eltérő komédiás akciójelenet, ami szinte már túl eröltetett. A film nem sikerült olyan jóra, a szinészi játékok miatt megéri megnézni, a film jellege miatt pedig egy kellemes akció-vígjáték, melyet pároddal kikapcsolódás gyanánt ajánlok :)

 
Deku   2017. 11. 20.

Elkeserítő volt látni, hogy ennyire egyhangú és semmilyen a sztorija. Egyenesen förtelmes és kiábrándító lett a film. Szinte azonnal elkapott az ásítás bár én reméltem, hogy kihoznak belőle valami jót de nem tették. Halálra tudott untatni az biztos.

 
rbernadett   2015. 09. 11.

Ez a film valami félreértés lehetett mind a két színész részéről.

 
NFG   2018. 03. 24.

Tom Cruise és Cameron Diaz karaktere remekül összeillett a filmben! Nagyon hangulatos kis film lett, amiben a humor és az akción felül romantika is van, így mindenki találhat valamit magának benne!

Filmworlds.blog.hu - Kéjjel-nappal, egy könnyed és eredeti akció-vígjáték
A Kéjjel nappal végig leköti az embert, mert gyors a tempója, jók a szereplői, szépek a helyszínei és igényesek az akciójelenetei. A történet hihető, nem banális, és nem is sekélyes. A film a maga nemében a legjobbak közé tartozik, megunhatatlan. Nekünk nagyon tetszett és szívből ajánljuk! 8,5/10
 

Egyetlen jelenetet leszámítva Tom Cruise nem vett igénybe kaszkadőri segítséget. Egyedül az ausztriai menekülés során ugrott le helyette egy dublőr a háztetőről.

(ps )
 

Az autótöréseket a stúdió egyik üres telekén vették fel, és később digitális úton módosították a hátteret.

(ps )
 

Cameron Diaz egy 1966 Pontiac GTO típusú autót vezet a film végén.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.