Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
67

Kéjjel-nappal

(Knight and Day)
 
hsanya182  2015. 05. 18.

Tom Cruise hozza a vicces formáját, és Cameron Diaz is csodálatosan játsza szerepét. Elég sok benne a parádés realitástól eltérő komédiás akciójelenet, ami szinte már túl eröltetett. A film nem sikerült olyan jóra, a szinészi játékok miatt megéri megnézni, a film jellege miatt pedig egy kellemes akció-vígjáték, melyet pároddal kikapcsolódás gyanánt ajánlok :)

 
Deku  2017. 11. 20.

Elkeserítő volt látni, hogy ennyire egyhangú és semmilyen a sztorija. Egyenesen förtelmes és kiábrándító lett a film. Szinte azonnal elkapott az ásítás bár én reméltem, hogy kihoznak belőle valami jót de nem tették. Halálra tudott untatni az biztos.

 
rbernadett  2015. 09. 11.

Ez a film valami félreértés lehetett mind a két színész részéről.

 
Bizsu82  2015. 04. 28.

A színészek szerintem jónak számítanak, de ez a film nem sikerült jól. A film humora sem tetszik, és akciófilmnek sem állja meg a helyét. Sablonos kis egyszer nézhető filmnek tartom, új élményt nem nyújtott, jobbra számítottam. A színész párosnak jó pár ennél sokkal színvonalasabb filmje van.

 
Fildi  2015. 07. 30.

Ez a film bizonyítja, hogy azért mert két ismert színész szerepel benne nem garancia hogy jó film is sül ki belóőle. Gyenge vígjáték, gyenge poénokkal, kifejezetten színvonal alatti!

Filmworlds.blog.hu - Kéjjel-nappal, egy könnyed és eredeti akció-vígjáték
A Kéjjel nappal végig leköti az embert, mert gyors a tempója, jók a szereplői, szépek a helyszínei és igényesek az akciójelenetei. A történet hihető, nem banális, és nem is sekélyes. A film a maga nemében a legjobbak közé tartozik, megunhatatlan. Nekünk nagyon tetszett és szívből ajánljuk! 8,5/10
 

Egyetlen jelenetet leszámítva Tom Cruise nem vett igénybe kaszkadőri segítséget. Egyedül az ausztriai menekülés során ugrott le helyette egy dublőr a háztetőről.

(ps)
 

Az autótöréseket a stúdió egyik üres telekén vették fel, és később digitális úton módosították a hátteret.

(ps)
 

Cameron Diaz egy 1966 Pontiac GTO típusú autót vezet a film végén.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.