Rólam

Ursus néven írok itt - ott. A Mafabra a filmek szeretete miatt regisztráltam és mert szívesen osztom meg film-élményeimet másokkal. Kedvencek nálam a drámák, thrillerek, háborús filmek és a Marvelek.

2024. 03. 26.
Jó sorozat, de komolytalanná teszi a sztoriját, hogy egy 400 év múlva bekövetkező esemény körül forog
A 3-test probléma az, amikor 3 nap alkot egy csillagrendszert, mely mindig katasztrófával végződik az ott lévő bolygók számára, hiszen ilyen esetekben a harmadik csillag ... több»
2024. 03. 03.
Izgalmas és nagyon látványos
Szeretem a Dűne-filmek világát, mert egy teljesen elkülönülő közegbe kalauzolnak el bennünket, ahol saját törvényszerűségek érvényesülnek. Vannak nagy főnemesi házak, és ... több»
2024. 02. 28.
A kedvenc szuperhősök akcióznak
Újranézve kedvenc Marveljeimet, az Ultron kora kicsit átértékelésre került nálam: feljebb jött a Thanos-részek (Bosszúállók 3-4) elkészülése után. A harmadik rész (Végtel... több»
2024. 02. 27.
Nagyon látványos
Iszonyúan látványos, nagyon pörgős és igazán izgalmas a Kong: Koponya-sziget. Nekem bejött, hogy a szörny-dínókat is beletették, mert feldobják a filmet. A kivitelezésük ... több»
A TOP Marvelek közt a helye
A TOP 10 legjobb Marvel között van nálam mindhárom Amerika Kapitány-film: a legelső (mely megmutatja a kezdeteket), a Bucky sztoriját feldolgozó A tél katonája és a három... több»