Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

legújabb vélemény

Kicsivel gyengébb mint az első rész. A legnagyobb baja a filmnek a logikátlansága, és jó sok kellett hogy újra be tudják indítani a járványt. Mindenesetre ha az első rész tetszett akkor nézd meg mert az elemek és a mozgatórugó az egy és ugyan az mint a 28 nappal később -ben, de nem lesz annyira jó mint az.

 
dulkap   2015. 07. 02.

Ha nem lenne benne az a rengetek logikai buktató és a végére már öncélúvá váló brutalitás, akkor adnék rá egy 8-ast. Így viszont csak 4,5 egy 10-es skálán.


 
sabnock666   2018. 08. 24.

Jó film. Az első perctől az utolsóig a hatalmában tart, és elhiteti velem, hogy itt a világvége... Jó a rendezés, szépen megkomponált képsorok, és jól sikerült a színészi játék. Ajánlom mindenkinek.

 
Márton   2018. 11. 26.

Egy jó folytatás, de...

A 2002-ben bemutatott Danny Boyle által rendezett 28 nappal később című film, nagy kedvencem volt, ezért az öt évre rá érkező folytatásával szembe, nagyok voltak az elvárásaim és tulajdonképpen nem nagyon okozott csalódást a film! Persze nem venném egy lapon a két alkotást, műfajilag is van némi eltérés a két film közt (persze mindkét rész nyugodtan besorolhatjuk a horrorműfajba), mert míg az első részében maximálisan megtalálható a drámai felütés, addig a folytatása ezt inkább "lecseréli" az akció vonal oltárán! A 28 héttel később című film kezdése az egyik legpörgősebb kezdet amit e műfajban eddig láttam! Már az első 10 percben olyan gyors vágásokat láthatunk hogy a néző csak kapkodja a fe... több»

 
SzFa   2017. 09. 19.

Pont olyan jó mint az első rész, végig izgalmas, nagyon élvezhető alkotás. Kihagyhatatlan a zombiapokalipszis filmek közül. Többször is végig nézhető jelenetek. Jól megformált zombik, jó színészi alakítások.

A film összbevétele 64 238 440 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 15M $-ból forgatták le 2006 őszén Angliában, Walesben és Franciaországban.

(dulkap)
 

A film eleji farm, ahol Don és Alice elbújik, látható Az ember gyermeke (2006) című filmben is.

(dulkap)
 

Robert Carlyle visszautasította Christopher Eccleston szerepét a 28 nappal később (2002) című filmben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.