Rólam

Inszomniásként rengeteg az esti szabadidőm, amit filmezéssel töltök és persze írással, elsősorban azokról az alkotásokról, melyek valamiért nyomot hagytak bennem. Blogom: insomnus.blog.hu. Főként a noir alkotásokat, drámákat, disztópikus filmeket, háborús mozikat szeretem, utána jönnek a kém-történetek, kommandós jellegű feldolgozások, majd a thrillerek, akciók és sci-fik. Szeretem a Marvelek világát és megnézem a jobb horrokat is. [email protected] [0716]

Nagyon gyenge úgy, ahogy van
Ahogyan saját blogomon is írtam, hihetetlenül gyengére sikerült a 2024-es Kong-film. Pedig a franchise sikeres előzményekkel is rendelkezik. Először az 1930-as években ké... több»
2024. 03. 25.
A gagyi és a minőségi jelenetek váltakozása
Bár az alapsztori (mely a regényen alapul) nem rossz, a sorozat egyes darabjai váltakozva állnak gagyi és minőségi jelenetekből. Az egyik gagyi, aztán jön egy egészen jó ... több»
2024. 01. 10.
Tarantino legjobbja egy zseniális film
Tarantino legjobb filmje, a Becstelen brigantyk egy zseniális film. Nagyok jók a karakterek, és remek színészek jelenítik meg ezeket briliáns alakításokkal. A két legkiem... több»
2023. 08. 22.
Dögunalom
Nem értem, miért a nagy hype az Élősködők körül, egyszerűen dögunalmas ez a film. Konkrétan be is aludtam rajta, úgy a közepénél. A végén kicsit felpörög, de ott meg gyen... több»
2023. 07. 18.
A legjobb háborús- és kémfilmek egyike
A legjobb háborús filmek listáján TOP kategóriás az 1968-as Kémek a Sasfészekben (Where Eagles Dare), mely azon kevés filmek egyike, amelyet akárhányszor meg lehet nézni,... több»
Casablanca (1942)