Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Becstelen brigantyk

(Inglourious Basterds)
 
pqrs  2016. 02. 02.

Szuper történet, remek karakterek. Aki fel van készülve a történelem meghamisítására és a vérengzésre, az nem fog ezen meglepődni. Christoph Waltz nácija pedig az egyik legjobb az filmtörténelemben.

 
ArpiHajdu és Réci  2016. 06. 08.

Szerintem egy nagyon jól sikerült Tarantino film. Nagyszerű karakterek, emlékezetes dialógusok (olykor monológok), több szálon futó, de nem széteső történet, emlékezetes zene, valamint kellő időben közbeiktatott vérfürrdő. Történelmi hitelességet ne keressünk, ez nem az a film. Christoph Waltz pedig zseniális ebben a szerepben.

 
mdlg4th  2016. 02. 04.

Ez hihetetlenül jó. Oda voltam érte teljesen. Nagyon tetszett a film, igazán profi alkotás szerintem. A megteremtett hangulatot teljesen át tudtam venni és ez mindent megér.

 
ZeroHero  2015. 05. 06.

Ez a mozi nálam a "két szék közt a pad alá" esete. Tarantino egyetlenegy filmjével se tudott még lenyűgözni (sőt...) és ez most sem sikerült. Az agyonhype-olt tékás mintha minden forgatási napon más-más lábbal kelt volna fel: ma komédiát csinálunk, holnap komoly, háborús sztorit, holnapután megint burleszk, aztán így tovább. Így nehéz igazán azonosulni a témával és a történettel, ráadásul teljesen szétszabdalja az egészet. Pitt meg karrierje legunszimpatikusabb karakterét kapta (pedig nem hittem volna, hogy Tyler Durden-nél is tud taszítóbbat találni...) ezzel a pökhendi, öntelt manussal. Láthatóan nem is igazán illett a képbe és nem is igazán hiteles. Ő és a "brigantijai" annyira degeneráltak, hogy ha nem ismerem a történelmi hátteret, biztosan végig a náciknak szurkolok (Brühl mekkorát dobbant már megint! Hatalmas arc ez a gyerek!)!
Látvány és hang szempontjából nagyon jó, de manapság ez a minimum.

 
szaka123  2016. 01. 25.

Nagyon nagy film. Hozta, amit elvárunk egy Tarantino filmtől. Örülök, hogy Brad Pitt is feltűnik, jól hozza a karaktert. Érdemes eredeti nyelven nézni, a sok nyelv miatt. Waltz francia-német, és Pitt olasz nyelven, hát hatalmas volt! Érdemes megnézni, szvsz! :)

Eli Roth
Brad Pitt
Diane Kruger
Diane Kruger
Christoph Waltz
Diane Kruger
Michael Fassbender
Arndt Schwering-Sohnrey
Martin Wuttke
 

A fojtogatás jelenetben, Christopher Waltz mellett Tarantino keze is bekerült.

(Pirospingu)
 

Christoph Waltz a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 185. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.