Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Hideghegy (2003)

Cold Mountain
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Hideghegy
Nicole Kidman
Nicole Kidman
 
kisssjanka   2018. 07. 14.

legújabb vélemény

A film hangulata, vonalvezetése nem engedi unatkozni a nézőt, minden perce leköti a figyelmet. Üresjáratoktól és sablonoktól mentes, tiszta, hiteles film.

 
indingo   2018. 04. 26.

A legszebb romantikus filmek sorát erősíti. A története szép, sallangmentes és a szereposztása is említésre méltó. Egyetlen bajom vele a hossza, de az nagyon.


 
HercegPeter   2016. 12. 21.

Egy jó háborús dráma, ami nem a katonák oldaláról mutatja a történteket, hanem a szeretteiket hazaváró nők és szülők szemszögéből. A színészi játékok közül Renée Zellweger-é volt a legjobb szerintem, annak ellenére, hogy nem igazán tartozik a kedvenceim közé. A történet talán legdrámaibb jelenete talán a Natalie Portman-es jelenet volt.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Kidman tökéletesen szerepel benne, a fényűzésből kiragadott,ám a vidéki élet felé kacsingató úri hölgyike végül a földeken találja meg szerelmét,s a boldogságát is... Abszolút jól hozza a kor szellemében átélt családi,s hétköznapi életeket...ehhez kapcsolódik egy adag háború,s szerelemi szál is. De nem a hétköznapi,hálivúúúdi nyáladzás,hanem a mérsékelt,igaz,hűséges odaadás..kedves a maga módján, és korántsem unalmas film.

 
Moria99   2015. 08. 21.

Nem is nagyon találom a szavakat. Hogyan is lehetne ezt jól és tömören leírni? Pörgős, fantáziadús és csodálatos. Mindent vitt ez a film az én ízlésemmel. Azt hiszem, simán megy rá az 5 csillag.

A film összbevétele 173 013 509 dollár volt (imdb.com).

 

Natalie Portman maga játszik a zongorán.

(kázsé)
 

A film minden egyes percéhez 60 percnyi kivágott jelenet tartozik.

(kázsé)
 

Sok jelenetet forgattak a Kárpátokban Brassó közelében.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.