Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
26
Szereplők
22
Vélemények
38
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 17.

Egész jó film lett volna összességében hisz a színészek egytől egyig remekeltek. Egyszerűen maga a történt volt az, ami nem ment le a torkomon és ez által nehezen emészthető lett a dolog.

 
Filmelemző   2018. 04. 29.

Történelmi szempontból nagyon jó kis film, viszont dramaturgiailag, forgatókönyv - rendezés terén lehetett volna izgalmasabbra, élvezetesebbre csinálni. Valójában nincs gond Liam Neesonnal (ő mindig nagyon jó) és Orlando Bloom is kitesz magáért - bár Balian karaktere egyértelműen nem neki való - az egész valahogy nem a magával ragadó látványos pörgést mutatja. Kevés a reális izgalom, a monumentalitás. A téma - a keresztes seregek kudarca Jeruzsálemnél - lényegesen több lehetőséget kínál a néző lenyűgözésére, mint amit ebből Ridley Scott kihasznál. A középkor egyik legnagyobb csatájáról, az 1187 -es hattini csatáról például csak pár képet kapunk és a kereszteseket legyőző Szaladin bemutatásával is adós marad Scott. A kihagyott lehetőségek filmje. Értékelésem: 6,5/10 pont.


 
Milanman   2015. 02. 10.

A Mennyei Királyságot csak akkor lehet megérteni és teljes terjedelmében, a történet teljességében csodálni, ha láttuk a közel egy órával megtoldott rendezői változatot. Mert az Scott filmje, ami a mozikban volt, az a stúdió által ostobán és értelmetlenül megvágott csonka verzió. A "Director"s Cut" viszont a történelmi témájú filmek műfajának egyik legszebb darabja, epikus, nagyívű, fantasztikus látványvilággal, szépen felépített karakterekkel bíró alkotás, s mint ilyen, felejthetetlen élmény.

 
MP170506   2016. 05. 17.

Ez egy kiváló film! Nagyon jó a látványvilága! Drámai, érdekfeszítő alkotás lett. Orlando Bloom nagyszerű választás volt erre a szerepre, szerintem kiválót alakít! De a többiekre se lehet panasz.

 
Norbert93   2019. 04. 11.

Megszállottan látni akartam ezt a filmet, de mikor elém került, kicsit csalódnom kellett. Bár nem volt rossz , de jóval többet vártam tőle. Egyébiránt jó film, de rengeteg a vontatott és felesleges jelenet, ami ok nélkül megnyújtja a játékidőt. Nincs bajom a hosszú filmekkel, ha tartalmas a játékidő, de ez a plusz tartalom néha csak érdektelen üresség.

Orlando Bloom
Orlando Bloom
Orlando Bloom
Liam Neeson
Orlando Bloom
Edward Norton
 
A Mennyei királyság egy nagyon jó és szórakoztató mozi, szerencsére nem olyan giccses mint a Gladiátor, de látványban mégsem marad el mögötte, sőt üzenete sokkal mélyebb és mai napig aktuális. több»

A film összbevétele 211 652 051 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezői változat 45 perccel hosszabb, mint a mozis verzió. A kihagyott jelenetek teljesen megváltoztatják a film menetét.

(LionelMessi10)
 

164 millió dollár a film összbevétele.

(LionelMessi10)
 

A filmet 135 millió dollárból készítették el.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.