Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (2003)

Master and Commander: The Far Side of the World
Filmadatlap
 
32
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 10.

A megszállott kapitány története igazi tengerészfilm. Aki szereti a témát, annak ez tökéletes mű. Semleges szemmel is élvezhető, bár néhol erősen áthajlik az unalomba.

 
Norbert93   2019. 04. 11.

Nem tudom rossz filmként elkönyvelni, de néha erősen unalomba fullad és vontatottnak hat. A két kapitány közti csata igencsak tetszett, ahogyan a végső csel is elmés húzás volt az írók részéről. Nem a film hossza a negatívum, hanem az, hogy a játékidő nem minden esetben telik hasznosan.


 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

Többet vártam. Sajnos lehet én raktam magasra a mércét ezért is kellett negatívan csalódjak. Egy ilyen filmet sokkal jobban is ki lehetett volna dolgozni. Azonban nem tették és nem is tetszett.

 
Böbenyő66   2018. 12. 01.

Imádom ezt a filmet! Mert kosztümös, Mert Russell Crowe, mert izgalmas! Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

 
kopaszosztag   2017. 01. 06.

Régóta tervezem, hogy megnézem, de valahogy sose jutottam el odáig. Most viszont sikerült és ,hát szidom is magam , hogy eddig elhanyagoltam. Mestermű.

A film összbevétele 212 011 111 dollár volt (imdb.com).

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

Peter Weir rendező egy igazi tájfunt is felvett. A felvételek a filmen is láthatóak.

(SódóGA)
 

Paul Bettany a szerepe kedvéért elment a Londoni Királyi Sebészeti Akadémiára, hogy megtanulja, hogyan kell a 18. századi sebészeti eszközöket használni.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.