Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77

Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (2003)

Master and Commander: The Far Side of the World
Filmadatlap
 
32
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Vélemények: Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (2003)

 
Norbert93   2019. 04. 11.

legújabb vélemény

Nem tudom rossz filmként elkönyvelni, de néha erősen unalomba fullad és vontatottnak hat. A két kapitány közti csata igencsak tetszett, ahogyan a végső csel is elmés húzás volt az írók részéről. Nem a film hossza a negatívum, hanem az, hogy a játékidő nem minden esetben telik hasznosan.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

A megszállott kapitány története igazi tengerészfilm. Aki szereti a témát, annak ez tökéletes mű. Semleges szemmel is élvezhető, bár néhol erősen áthajlik az unalomba.


 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

Többet vártam. Sajnos lehet én raktam magasra a mércét ezért is kellett negatívan csalódjak. Egy ilyen filmet sokkal jobban is ki lehetett volna dolgozni. Azonban nem tették és nem is tetszett.

 
Böbenyő66   2018. 12. 01.

Imádom ezt a filmet! Mert kosztümös, Mert Russell Crowe, mert izgalmas! Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

 
kopaszosztag   2017. 01. 06.

Régóta tervezem, hogy megnézem, de valahogy sose jutottam el odáig. Most viszont sikerült és ,hát szidom is magam , hogy eddig elhanyagoltam. Mestermű.

 
Twister   2015. 12. 25.

Életszerű, jól adaptált film, mintha a könyvet olvasnád. Kifejezetten tetszett, hogy belement a részletekbe is, hogy részletes képet kapunk a tengerészek életéről, hogy mi az, ami izgalmas, mi az, ami veszélyes benne. A naturalisztikus irány is jót tesz a filmnek, amikor a doki magát varrja, ott kicsit rosszul lettem, de hát ez ilyen kor volt.

 
grigoriy1rem   2015. 01. 24.

Talán nem a megfelelő időben sikerült bemutatni, mert a Karib tenger kalózai után nézve ez kicsit hosszúnak és unalmasnak tűnhetett. Én is inkább újranéztem évekkel később, és úgy már sokkal jobb volt, már jobban tudtam a részletekre is figyelni. Érdekes élmény volt, hogy mennyire nem mindegy, milyen filmet nézel mi után.

 
tamas84   2014. 10. 28.

Ritka jó kalandfilm. Nagyon szépen bemutatja a tengerészek mindennapjait, a csatajelenetek is jól sikerültek szerintem. Tetszett, hogy teljesen bele tudott vonni a korhangulatba, a szereplők nagyon jól felkészültek, senki nem esik ki a szerepéből. Már többször újranéztem, és ajánlottam tanár ismerőseimnek is, hogy mutassák meg a diákoknak.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.