Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (2003)

Master and Commander: The Far Side of the World
Filmadatlap
 
32
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Vélemények: Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (2003)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
harnas1207   2018. 12. 10.

A megszállott kapitány története igazi tengerészfilm. Aki szereti a témát, annak ez tökéletes mű. Semleges szemmel is élvezhető, bár néhol erősen áthajlik az unalomba.

 
Norbert93   2019. 04. 11.

Nem tudom rossz filmként elkönyvelni, de néha erősen unalomba fullad és vontatottnak hat. A két kapitány közti csata igencsak tetszett, ahogyan a végső csel is elmés húzás volt az írók részéről. Nem a film hossza a negatívum, hanem az, hogy a játékidő nem minden esetben telik hasznosan.


 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

Többet vártam. Sajnos lehet én raktam magasra a mércét ezért is kellett negatívan csalódjak. Egy ilyen filmet sokkal jobban is ki lehetett volna dolgozni. Azonban nem tették és nem is tetszett.

 
Böbenyő66   2018. 12. 01.

Imádom ezt a filmet! Mert kosztümös, Mert Russell Crowe, mert izgalmas! Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

 
kopaszosztag   2017. 01. 06.

Régóta tervezem, hogy megnézem, de valahogy sose jutottam el odáig. Most viszont sikerült és ,hát szidom is magam , hogy eddig elhanyagoltam. Mestermű.

 
Twister   2015. 12. 25.

Életszerű, jól adaptált film, mintha a könyvet olvasnád. Kifejezetten tetszett, hogy belement a részletekbe is, hogy részletes képet kapunk a tengerészek életéről, hogy mi az, ami izgalmas, mi az, ami veszélyes benne. A naturalisztikus irány is jót tesz a filmnek, amikor a doki magát varrja, ott kicsit rosszul lettem, de hát ez ilyen kor volt.

 
grigoriy1rem   2015. 01. 24.

Talán nem a megfelelő időben sikerült bemutatni, mert a Karib tenger kalózai után nézve ez kicsit hosszúnak és unalmasnak tűnhetett. Én is inkább újranéztem évekkel később, és úgy már sokkal jobb volt, már jobban tudtam a részletekre is figyelni. Érdekes élmény volt, hogy mennyire nem mindegy, milyen filmet nézel mi után.

 
tamas84   2014. 10. 28.

Ritka jó kalandfilm. Nagyon szépen bemutatja a tengerészek mindennapjait, a csatajelenetek is jól sikerültek szerintem. Tetszett, hogy teljesen bele tudott vonni a korhangulatba, a szereplők nagyon jól felkészültek, senki nem esik ki a szerepéből. Már többször újranéztem, és ajánlottam tanár ismerőseimnek is, hogy mutassák meg a diákoknak.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.