Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Artúr király
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

Jok a jelmezek, jo a zene, jo a sztori, jok a szineszek.... Az egyik legjobb Artur feldolgozas, s Fuqua sem esett at a lo tuloldara es nem akarta tullatvanyozni a tortenetet. A csatajelenetek epikusak, tudunk szurkolni es azonosulni a szereplokkel, a gonosz ellenseg igazi gonosz ellensegnek tunik... Mindenkeppen ajanlott.

 
Norbert93   2019. 04. 11.

Az Artúr mondakör legreálisabb és legépkézlábabb feldolgozása. Nagyszerű zene, félig-meddig valós események. Bár a szerződéses "rabszolgalovag" feldolgozás nekem kicsit új volt, de szerencsére ez is a film javára vált.


 
hell.l   2017. 05. 01.

Az egyik legjobb film ebben a témában. Azért is kiemelendő, mert nem hozza azokat a kliséket, mint a legtöbb "Artúr királyos film" , hanem egy másik megközelítésben foglalkozik inkább a témával.

 
tvmérnök   2016. 08. 13.

Az általam látott egyik legjobb Arthurról és lovagjairól szóló történet. Remek színészekkel, izgalmas csatajelenetekkel, jó zenékkel, romantokával és drámai fordulatokkal.

 
Gecko   2016. 05. 21.

Azt egyik legjobb és legegyedibb film ami feldolgozza az Arthur király köré épített mondavilágot. A csata jelenetek izgalma,a kor ábrázolás és a különböző emberi sorsok a történetben mind érdekesebbé és érdekesebbé teszik a filmet.

A film összbevétele 203 567 857 dollár volt (imdb.com).

 

Keira Knightley kis híján lelőtt egy lovat, miközben az íjászkodást gyakorolta.

(ps)
 

A nagy csatajelenetet a Badon Hillen öt hétig forgatták 18 kamerával, melyek közül néhányat a fegyverekre és pajzsokra erősítettek.

(ps)
 

Ioan Gruffuddnak hónapokig tartott, mire sikerült a filmben látható szakállat megnövesztenie. Walesi származása miatt a szakálla rőt színű, ezért minden forgatás előtt barnára kellett festetnie.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.