Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

A dicsőség zászlaja (2006)

Flags of Our Fathers
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 10. 01.

legújabb vélemény

0

Hu, micsoda szineszi alakitasok es micsoda forgatokonyv. Jakerem...micsoda rendezes. Koszonjuk Paul Walkernek, Ryan Philippe-nek es Clint Eastwoodnak elsosorban ezt a zsenialis tortenelmi, haborus dramat, ami megmutat mindent amit tudunk a haborurole s azt is, amit nem.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 15.

0

Kicsit elfogult vagyok mert Clint Eastwood az egyik kedvenc rendezőm mindegyik filmjét imádom ( amiket rendez) És ez sem kivétel ez alól. Egy dilemma körbejárása nem is mehetne ennél jobban mint ahogy a rendező körbejárja. Nem sok hadszíntéri képsort... több»


 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

0

Nem tetszett,hiába Eastwood rendezte,és egy másik Eastwood játszott is benne.Láttam már rengeteg háborús témájú filmet,és ez a gyengék közé tartozik.Lapos,és erőtlen.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Szórakoztató film, kellemes karakterek, remek tálalással, jól megírt forgatókönyvvel, váratlan fordulatokkal. örök kedvencem, egyszerűen nagyszerű. Kihagyhatatlan.

 
matyas   2017. 07. 10.

0

Megindító háborús film, amelyik jól bánik a visszaemlékezésekkel, a film végig követhető marad és kellőképpen rejtélyes is, de mindenek előtt nyomasztó, pont mint a háború. Eastwood rendezett már pár jó filmet, de talán ez a legjobb, nem egy egyszerű téma, de mégis maradéktalanul helyt állt.

 
sajvi   2015. 07. 17.

0

Egész jó film, a háború megjelenítése hibátlan, egyedül az a problémám, hogy a film néha egy kicsit ellaposodik, de csak azért, hogy utána újult lendülettel taglózza le a nézőket. Eastwood következetesen építkezik, a film logikus. A képek és a beállítások igényesek, már szinte festőiek. Mindenkinek ajánlom a filmet.

Galéria (7)

Videók (1)

A film összbevétele 65 900 249 dollár volt (imdb.com).

 

Clint Eastwood a forgatások helyszínéül - túlnyomórészt - Izland szigetét választotta.

(ps)
 

A tervezett költségvetés 80 millió dollár volt, de 55 millióból sikerült befejezni a filmet.

(ps)
 

A forgatás csupán 50 napig tartott, Clint Eastwood ugyanis a tervezett idő fele alatt végzett.

(ps)
 

Jared Leto nem vállalta a főszerepet a filmben, mert a bandájával, a 30 Seconds to Mars-szal éppen turnézott.

(ps)
 

A filmben látható újságok, amelyekben megjelenik a fénykép a New York Times, a Los Angeles Times, a Hartford Courant, a San Antonio Express és a Washington Post.

(ps)
 

Ez volt George Grizzard utolsó filmje.

(ps)