Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
85

Levelek Ivo Dzsimáról (2006)

Letters from Iwo Jima
Filmadatlap
 
35
Szereplők
11
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 10. 01.

legújabb vélemény

Hatalmas faba vagta a fejszejet az oreg Clint, de ismet egy majdnem tokeleteset alkotott. A tema a szokasos: haboru, sokk, jok es rosszak... De megis mindenkiben ottvan valami, ami miatt kulonleges.

 
sabnock666   2019. 01. 26.

Eastwood jól elkapta a lényeget...a japán hadsereg oldaláról mutatja be a sztorit,és mi tagadás,fényes sikerrel...Szép képek,és fantasztikus színészi alakítások,nem is kell ennél több.


 
Deku   2017. 08. 30.

Most itt nem tudok semmi negatívat mondani rá. Minden egyes jelenet fantasztikus volt és eszméletlenül formálták meg magát a történetet. Nekem ez nagyon bejövős volt.

 
hsanya182   2019. 02. 03.

Amerika-Japán háború japán szemszögből

Emberi mentalitásról szóló tanulságos történet mellett a haború borzalmairól. Nincsenek szabályok, és mindkét oldalon vannak jólelkű és rosszlelkű emberek, nem szabad általánosítani. Ettől kicsit jobb film a "Mai wei" című koreai film, nekem sokkal jobban tetszett.

 
Laci000   2015. 06. 03.

Nem rossz film, tetszett a látvány, a története és a jelenetek is, de nekem kicsit elnyújtottnak tűnt. Ajánlom azoknak, akik szeretik az olyan filmeket, aminek van mondanivalója és kicsit szokásostól eltérő szemszögből mutatnak be dolgokat, ritka az ilyen...

Ken Watanabe

A film összbevétele 68 673 228 dollár volt (imdb.com).

 

Kazunari Ninomiya a japán fiúcsapatból, az Arashiból is ismert.

(ps)
 

Ken Watanabe a szerepre való felkészülése során elolvasta a valódi Tadamichi tábornok leveleit, amiket a családjának írt.

(ps)
 

Tadamichi tábornok egy Colt M1911A1 típusú maroklőfegyvert hord.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.