Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 05. 26.

Három generációt átfogó széles családi és történelmi tabló. Számos értéke mellett számomra Ralph Fiennes bámulatos alakítása tette emlékezetessé ezt a filmet. A Sonnenschein-Sors család három tagját (nagyapa-apa-fiú) játszotta el, három egymástól élesen elkülönülő karaktert olyan ragyogóan, hogy szinte hihetetlen, hogy ugyanazt a színészt látjuk mindhárom szerepben. Fiennes színjátszói tehetségével a legnagyobbak között van a helye.

 
indingo   2018. 08. 04.

Elég hosszú film, de nagyon gazdag. Nem is rémlik hasonló, ahol egy család ennyi generációja szerephez jut. Ralph Fiennes három karaktere is érdekes megoldás volt.


 
TomÁcs   2018. 08. 10.

Szabó úr egész jó kis filmet hozott össze. Nagyon tartalmas és végig leköti az ember figyelmét.

 
VvV   2018. 10. 29.

Olyan érzésem volt amikor néztem, mintha egy könyvet olvastam volna. Annyi minden történt benne és olyan sok időt ölel fel.

 
MidoD7   2019. 04. 13.

Szuper elmés kis film lett és nagyszerű szórakozás. Az ilyen filmeket nagyon tudom szeretni, mert szerintem nincs jobb szórakozás, mint amikor az ember hozzájut egy ennyire kellemes kis darabhoz. Nagyszerű volt megnézni, mert szuper szórakoztató volt, nekem bejött.

Ralph Fiennes

A film összbevétele 5 095 981 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a Sonnenschein családi házként használt tiszteletreméltó udvar és ház valójában az a ház, ahol Szabó István rendező felnőtt.

(dailyfilmsan )
 

A fiatal Valerie-t alakító Jennifer Ehle Rosemary Harris lánya, aki az idősebb Valerie karakterét eleveníti meg.

(dailyfilmsan )
 

A forgatókönyv írásában Israel Horovitz is közreműködött. Az utóbbi időkben sokan, nagyon elítélhető szexuális zaklatásokkal vádolták. A nyolcvanadik életévéhez közelítő elkövető másként emlékszik az esetekre, de bocsánatot kért az érintettektől. Mintha ezzel meg lehetne bocsátani a mocskos tetteit.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.