Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%

Hosszú jegyesség (2004)

Un long dimanche de fiançailles
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
33
Képek
1
Videók
 
Puncs   2019. 03. 20.

legújabb vélemény

Jó kis romantikus film, de engem zavar benne a sok kitérés. Ezt leszámítva bejött, élénken tárja elénk az első világháború szörnyűségeit és mutatja be az igaz szerelmet. A szerelmes filmekre jellemző, hogy kissé giccsesek, de ez nem lett az. Tetszett... több»

 
Teófil   2015. 05. 04.

Szép , és hangulatos film! Vizuálisan nagyon erős! Az egyedi képi beállítások, a történet mesélése, a zene , és a színészi játék mind remek együttest alkotnak.


 
Mócii   2015. 06. 26.

Többször nézhető film. Tele van érzelemmel! Nekem minden tetszett benne: kiváló rendezés, forgatókönyv és hihetetlenül jó színészek! Én újra és újra megnézem, ha tehetem!

 
Berto49   2017. 07. 17.

Újra egy zseniális film a polcról, ugyan többször láttam, de most is nagyon tetszett. Két új dolgot is felfedeztem; egyrészt, hogy Japrisot írta, (akit említettem a „Csapda Hamupipőkének” kapcsán, de ő írta az „autós hölgyet” is, meg a "Gyilkosok kup... több»

 
BuBu   2015. 06. 30.

Szép történet, de engem valahogy nagyon nehezen tudott lekötni, vagy ötödik nekifutásra sikerült megnéznem, pedig szeretem a művészfilmeket. Két dolog tetszett viszont. A képkockák sárgás színe a régi fotográfiákra emlékeztetett, és persze Marion Cotillard.

 
Unique   2015. 03. 22.

Kissé elnyújtott, de megható film, megmutatja a szerelem erejét, a kitartást és a harcot egymás iránt.

A film összbevétele 70 115 868 dollár volt (imdb.com).

 

Egy aprócska szerepben Jodie Foster is feltűnik. A film eredeti nyelve francia, azonban ez Fosternek nem okozott gondot, mivel folyékonyan beszél franciául.

(Puncs)
 

Diszkvalifikálták a Cannes-i Filmfesztivál versenyfilmjei közül, mert Franciaországon kívül máshol is bemutatták.

(Puncs)
 

Marion Cotillard mindössze nyolc percig látható a filmben.

(Puncs)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.