Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
29
Vélemények
28
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 17.

Ez az a fajta romantikus film mely könnyedén kapja el a néző szívét és kifacsarja amennyire csak lehet. Nagyon szép és romantikus film. James McAvoy eszméletlen volt.

 
Berto49   2018. 11. 26.
Könyvben is, filmen is nagyszerű élmény

Ez a regényadaptáció ritkán látható módon hűségesen követi az irodalmi alapot. A 2001-es megjelenésű regény 2005 óta azonos címen, Lukács Laura fordításában magyarul is olvasható. Szerzője Ian McEwan (1948) Booker-díjas angol író. A film első ötven percének légköre erősen emlékeztetett James Ivory „Napok romjai” című munkájára. Meglepődve olvastam a rendező egy nyilatkozatában, hogy Ivory erősen inspirálta őt, meg kell hagyni, sikeresen. Természetesen más a történet, a főhőse Briony Tallis (a 13 éves lány szerepében a nyakigláb Saoirse Ronant láthatjuk, aki azóta jelentős filmes karriert ért el, de személy szerint engem annyira befolyásolt ez az ellenszenves szerep, hogy a későbbi alakításai... több»


 
ZeroHero   2015. 06. 07.

meglepő és megrázó sztori, nem igazán besorolható, inkább dráma mint romantikus. Kiváló rendezés!

 
dailyfilmsan   2018. 02. 21.

Kiváló film. Fordulatos és sokatmondó. A színészek egytől egyig meggyőzik az embert arról hogy mindez amit elénk vetíti a képernyő valódi. Érzelmes de mégis könnyed. A Zenétől a díszletig minden rendben van.

 
Dodi   2015. 06. 10.

Csodálatos film, nagyon szeretem. James McAvoy alakítása pedig páratlan! Nem könnyű darab, de minden percét megéri. Megrázó történet, ami magával ragadja a nézőt.

Keira Knightley
James McAvoy
Keira Knightley
Keira Knightley
James McAvoy
Keira Knightley
James McAvoy
Saoirse Ronan
Keira Knightley
Keira Knightley
James McAvoy
Keira Knightley
James McAvoy
 
A legjobb filmnek járó díjat abban az évben a Nem vénnek való vidék kapta meg, ami a szerintem borzalmas. Én mindenképpen a Vágy és vezeklést választottam volna, mivel a három legfontosabb dologról szól: szerelemről, életről, halálról. több»
 

Robbie a moziban a "Ködös utak" című 1938-as Marcel Carné-filmet nézi meg.

(Berto49 )
 

A film egyedi képi világát úgy érték el, hogy a kamerák lencséjére Christian Dior harisnyákat húztak .

(Bogi87)
 

A történet alapját Ian McEwan 2001-es regénye adta, az író a film megalkotásában mint segédproducer is részt vett.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.