Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Vélemények: A napfény íze (1999)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Berto49   2017. 05. 26.

Három generációt átfogó széles családi és történelmi tabló. Számos értéke mellett számomra Ralph Fiennes bámulatos alakítása tette emlékezetessé ezt a filmet. A Sonnenschein-Sors család három tagját (nagyapa-apa-fiú) játszotta el, három egymástól élesen elkülönülő karaktert olyan ragyogóan, hogy szinte hihetetlen, hogy ugyanazt a színészt látjuk mindhárom szerepben. Fiennes színjátszói tehetségével a legnagyobbak között van a helye.

 
indingo   2018. 08. 04.

Elég hosszú film, de nagyon gazdag. Nem is rémlik hasonló, ahol egy család ennyi generációja szerephez jut. Ralph Fiennes három karaktere is érdekes megoldás volt.


 
dailyfilmsan   2019. 09. 16.

Fergeteges. Sok borzalmat és sok boldogságot is bemutat. A több generációs kultúra és örökség egy filmben. Szerintem páratlan mint történetben mint érzelmi szinten. Sokat mondd mégis enged következtetni. A generációs fejlődés lépcsőfokait rendre bemutatja. Számomra elég szórakoztató volt.

 
TomÁcs   2018. 08. 10.

Szabó úr egész jó kis filmet hozott össze. Nagyon tartalmas és végig leköti az ember figyelmét.

 
VvV   2018. 10. 29.

Olyan érzésem volt amikor néztem, mintha egy könyvet olvastam volna. Annyi minden történt benne és olyan sok időt ölel fel.

 
MidoD7   2019. 04. 13.

Szuper elmés kis film lett és nagyszerű szórakozás. Az ilyen filmeket nagyon tudom szeretni, mert szerintem nincs jobb szórakozás, mint amikor az ember hozzájut egy ennyire kellemes kis darabhoz. Nagyszerű volt megnézni, mert szuper szórakoztató volt, nekem bejött.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.