Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
24
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Ben Affleck
 
NGN   2020. 01. 10.

legújabb vélemény

Látványos, heroikus, de igazából nem ad semmi pluszt és hamar felejthető. Nem lett a szívem csücske a film.

 
Artemisia   2018. 07. 15.

A történelmi és háborús esmények megjelenítése felkavaró és hiteles. Ugyanilyen megrázó drámaisággal boncolgatja az emberi lelket és az érzéseket. A szerelmi szál, a szerelmi háromszög kétségtelenül szenzációs, Kate Beckinsale és Ben Affleck brilliánsan alakítanak. A képminőség is a II.világháború hangulatát idézi. Az egyik legromantikusabb történelmi film amit valaha láttam, nem sokkal marad el a Titanic mögött.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Még a moziban néztem meg ezt a filmet, nem bántam meg, de azóta a háborús filmek nem a kedvenceim. 5/5!

 
Deku   2017. 10. 25.

Minden percét megérte a film, nem kellett csalódjak benne. Nagyon szerethetőek a karakterek, ez pedig igazán fontos szempont nekem és persze a sztori, ami nélkül semmit sem érne a film.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 15.

Szövevényes egy szerelmes sztory. Kicsit talán túlságosan is és nem is ezért érdemli meg a 4 csillagot hanem azért, mert a dráma mellett ott van az a gyönyörű Pearl Harbor -i támadás felvétele. Valóban megsajnáltam az amerikai flottát ezt látva érthető volt hogy a Japánok atomot kaptak, de ott van az is hogy Ben Affleck és Kate között semmi sikra nincs ellenben Josh Harnettel. Ezt látni kellett volna és eszközölni egy cserét.

A film összbevétele 449 220 945 dollár volt (imdb.com).

 

Pearl Harbor történetét James Jones regénye, a Most és mindörökké is feldolgozta egy Hawaiin állomásozó gyalogosszázad nézőpontján keresztül. A regényt kétszer is megfilmesítették.

(Artemisia )
 

A Pearl Harborról szóló első filmet 2 évvel a támadás után,1943-ban készítette el John Ford, December 7. címmel.

(Artemisia )
 

Mikor a testvérek levadásznak számos japán pilótát, teljes mértékben fikció.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.