Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
23
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2018. 07. 15.

A történelmi és háborús esmények megjelenítése felkavaró és hiteles. Ugyanilyen megrázó drámaisággal boncolgatja az emberi lelket és az érzéseket. A szerelmi szál, a szerelmi háromszög kétségtelenül szenzációs, Kate Beckinsale és Ben Affleck brilliánsan alakítanak. A képminőség is a II.világháború hangulatát idézi. Az egyik legromantikusabb történelmi film amit valaha láttam, nem sokkal marad el a Titanic mögött.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Még a moziban néztem meg ezt a filmet, nem bántam meg, de azóta a háborús filmek nem a kedvenceim. 5/5!


 
Deku   2017. 10. 25.

Minden percét megérte a film, nem kellett csalódjak benne. Nagyon szerethetőek a karakterek, ez pedig igazán fontos szempont nekem és persze a sztori, ami nélkül semmit sem érne a film.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 15.

Szövevényes egy szerelmes sztory. Kicsit talán túlságosan is és nem is ezért érdemli meg a 4 csillagot hanem azért, mert a dráma mellett ott van az a gyönyörű Pearl Harbor -i támadás felvétele. Valóban megsajnáltam az amerikai flottát ezt látva érthető volt hogy a Japánok atomot kaptak, de ott van az is hogy Ben Affleck és Kate között semmi sikra nincs ellenben Josh Harnettel. Ezt látni kellett volna és eszközölni egy cserét.

 
ocso   2015. 05. 05.

A bemutatója után számomra negatív csalódást okozott, mert túlságosan szentimentális és sablonos. A látvánnyal nem volt probléma, de az nem minden. A történelmi alapok jók, de vannak benne ferdítések.

Ben Affleck

A film összbevétele 449 220 945 dollár volt (imdb.com).

 

Pearl Harbor történetét James Jones regénye, a Most és mindörökké is feldolgozta egy Hawaiin állomásozó gyalogosszázad nézőpontján keresztül. A regényt kétszer is megfilmesítették.

(Artemisia)
 

A Pearl Harborról szóló első filmet 2 évvel a támadás után,1943-ban készítette el John Ford, December 7. címmel.

(Artemisia)
 

Mikor a testvérek levadásznak számos japán pilótát, teljes mértékben fikció.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.