Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Flammen & Citronen (2008)

Flammen & Citronen
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
zolika72   2018. 03. 15.

legújabb vélemény

A film megtörtént eseményeken alapul. Két férfi, két jó barát és harcostárs már hosszú ideje a dán ellenállásnak dolgozik, pontosabban előre kapott utasítások alapján gyilkos akciókat hajtanak végre jellemzően dán kollaboráló nácik ellen. Nagyon sikeresen viszik véghez az akciókat, keresik is őket a hatóságok, egyre magasabb a jutalom értük. Az ellenállók vezetése egyre inkább nyugalomra inti őket, de ők a németek ellen is harcolni akarnak. Egyre mélyebbre süllyednek, saját fejük után mennek, de pár félresikerült akció után egy furcsa árulás miatt rajtuk ütnek a németek. Ki árulta el őket és miért? Már mindegy. A puszta életük a tét.

 
grigoriy1rem   2016. 01. 26.

Valahogy nekem ez a második világháborús téma már egy kissé elcsépelt. Na, nem mintha ne lehetne még kihozni belőle rengeteg mindent, csak azt látom, hogy a filmek többsége állandóan ugyanarra a hatáskeltésre alapoznak.


 
duhaj   2014. 12. 14.

Én Mad Mikkelsen miatt néztem meg ezt a filmet és nem is csalódtam, igaz, hogy nála már egészen alacsonyra van téve a léc, hiszen teljesen fenntartások nélkül tudom fogadni az ő alakításait. Maga a film hangulatban nagyon erős, de szerintem a történet egy kissé kiszámítható. Ez persze nem olyan nagy gond, egy nagyon is izgalmas alkotás.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.