Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Ellenállók (2008)

Defiance
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Gwen_mot   2018. 07. 10.

legújabb vélemény

0

AZ Ellenállók egy tisztességes film, ami megtörtént eseményeket dolgoz fel. A rendező laza könnyedséggel, meg persze némi terrorral varázsolja vissza a nézőket a második világháború szörnyűségeibe. Nekem a legjobban Daniel Craig alakítása tetszett. A... több»

 
Artemisia   2018. 03. 20.

1

Sok megrázó Holocaust-film készült, jó volt látni egy ilyen filmet is, ami a zsidóságnak egy harcos, erős, tevékeny csoportjáról szól. Szintén pozitívum, hogy az erdőbeli életből nemcsak megpróbáltatásokra,az embertelen körülményekre, az éhezésre, sz... több»


 
hsanya182   2015. 09. 05.

1

Közepes erősségű drámai elemekkel átszőtt háborús film, melyben két testvér az erdőbe menekül és a zsidó menekülteknek tábort épít ki, majd fosztogatnak és farkastörvények között küzdenek az életbe maradásért. Átérezhető, kissé vonatott és szomorú alkotás egyben.

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Nem lett a legjobb viszont rossz sem kerekedett ki belőle. Harmatos de na. Karcsú kis eresztés lett. Mondanám a legszívesebben, de akadnak jó pillanatai a filmnek, ami miatt nem tudom egyértelműen rá akasztani a jelzőt miszerint borzalmas.

 
Teófil   2015. 05. 13.

0

Egyszer nézhető közepes film lett ebből a moziból. A szereplőgárda is csak közepeset alakított. A történet is tele van hibákkal, néha kifejezetten nagy baromságok voltak benne. Mivel igaz történet az alapja, ezért nem hiszem hogy mindig úgy történtek volna a dolgok, mint ahogy bemutatták.

 
Barthy   2015. 09. 01.

0

Van benne némi humor és igazán stabilan van felépítve a film története is. Rendkívül szórakoztató a film és lebilincseli a nézőt, míg fel nem villan a stáblista.

 
jojojo3   2017. 07. 16.

0

A második világháborúról tucatjával készülnek a filmek, de ennyire jó csak kevés van. A film nem vállal túl sokat, de amit látunk, az felejthetetlen. A karakterek meglehetősen emberiek, talán csak az orosz partizánok között látni egy-két eltúlzott sz... több»

Galéria (10)

Daniel Craig
Liev Schreiber
Daniel Craig

Videók (1)

A film összbevétele 51 155 219 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatásához szükséges erdőrészt a nyírfákkal a Google Earth segítségével találták meg.

(ps)
 

A film elején látható német falu valójában egy élő múzeum Litvániában, amit orosz segítséggel hoztak létre.

(ps)
 

A film elején látható jelenetben, amelyben Aron megbotlik, meztelenre vetkőzött statiszták láthatók.

(ps)
 

A filmben látható tank egy Panzer III típusú harckocsi.

(ps)
 

Az élő múzeum belső falait vastag matt mázzal vonták be, hogy a művér ne tegyen kárt a falakban.

(ps)
 

A film készítői Lengyelországra és Romániára is gondoltak a forgatás helyszínének kiválasztásakor, de végül Litvániára esett a választásuk.

(ps)