Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A Nap könnyei (2003)

Tears of the Sun
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
51
Képek
2
Videók

Galéria (51)

Videók (2)

 
uniterra   2021. 04. 21.

legújabb vélemény

0

Tipikus amerikai háborús thriller, nagy vonalakban előre kiszámítható történet. Az elején büntessük meg az ártatlanokat, majd a film fele szenvedés, s a végén a nagy jelenet akár operaklisé is lehetne. Monica Bellucci kellően kerékkötő volt, s csodák... több»

 
hsanya182   2015. 08. 02.

2

Drámai jelleggel demonstrálja a film a kegyetlen háború miatti népírtásokat. Az amerikai állampolgárokért odarepülő kommandós egység végül eltér az eredeti tervtől és mentőakcióba kezd, próbálja menteni, ami menthető. Végül szembe kell szállniuk hatalmas túlerővel, ami nem túl szerecsésen alakul...Érdemes látni! :)

 
Sabnock Sanatory   2020. 04. 08.

0

Ezerszer lerágott csont,csak Bruce Willis kiváló alakítása menti meg valamennyire a produkciót.Maga a film nem rossz,de sok újdonságot nem közvetít!

 
harnas1207   2018. 12. 05.

0

A film valóban több mint egy háborús film. Sajnos a női főhős egy idegesítő liba és emiatt kicsit hiteltelen a motivációja. Bruce Willis viszont nagyot alakít. A film témája sajnos ma is ugyanúgy aktuális.

 
Tajti Zsuzsanna   2020. 09. 12.

0

"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak. Edmund Burke" Zseniális film!

 
Guszti   2015. 03. 20.

0

A film fontos üzenetet hordoz, és az első egy óra még érdekes is, de sajnos túl sok hollywoodi klisét tartalmaz ahhoz, hogy igazán jó legyen. Bruce Willis a tőle megszokott szerepben indul megmenteni Monica Belluccit, aki mint mindig, most is iszonya... több»

 
ZiggityZag   2014. 12. 19.

0

Ez végül is egy háborús film akciófilmnek álcázva. Waters főhadnagy szerepében Bruce Willis azt a karaktert alakítja, amit már megszerettünk tőle. Monica Bellucci karaktere lehetne egy kicsit szerethetőbb, de végül is elmegy. A beállítások és a hangh... több»

A film összbevétele 42 733 286 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az első film, melyet a USS Harry S. Truman elnevezésű Nimitz-osztályú nukleáris repülőgép-hordozón forgattak.

(LionelMessi10)
 

Egy kaszkadőr életét vesztette a forgatás alatt egy ejtőernyős jelenet felvételekor Kaliforniában. Nyolc másik társával ugrott 14000 láb magasságból, azonban a partok helyett a tengeren landolt és vízbe fulladt.

(LionelMessi10)
 

A David Letterman-show-ba meghívták Bruce Willist reklámozván a filmet, de a showman megbetegedett, ezért Bruce-t kérték meg, hogy szálljon be a helyére.

(mamiéstöti2)
 

U.S. Navy SH-60B Seahawk helikoptereket használtak a forgatás során.

(mamiéstöti2)
 

A film címe be volt jegyezve a Die hard 4. részének alcímeként, ezért Bruce Willis megígérte a Die hard sorozat gyártóinak, ha a film megtarthatja címét, akkor elvállalja a 4. részt.

(mamiéstöti2)