Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Ellenséges terület (2001)

Behind Enemy Lines
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Judit Okos   2021. 03. 12.

legújabb vélemény

0

Szerintem nagyon jó film, bár utálom a katonás, háborús filmeket, de ez nekem tetszik. Az üldöző gyilkos karakter is ütős. Nem egy kigyúrt pofonosztó, inkább azon van a hangsúly, hogy lehet túlélni egy ilyen szituációban, amikor ellenséges területen van valaki, és szó szerint üldözik.

 
7ETEDIK   2019. 07. 30.

0

Owen Wilson sajnos többnyire jobb-rosszabb vígjátékokhoz adja nevét, pedig hogy mennyire jó színész, ez a film is mutatja. (Meg ugye ott van a későbbi Kiút nélkül is) John Moore lassításai mindig zseniálisak, egyedi stílusa van a palinak. Sok látvány... több»

 
harnas1207   2018. 12. 08.

0

Owen Wilsont nagyon fura volt látni ilyen szerepben. A film meglepően izgalmas volt, sajnos a kimentős végjelenet számomra nagyon gagyira sikeredett. Nagyon egyszerűen tesznek pontot a hajsza végére.

 
Filmelemző   2018. 05. 05.

0

Ez volt az a film, melynek kapcsán először kezdtem más szemmel nézni Owen Wilsonra. Itt ugyanis komolyan vehető fickó, aki tud küzdeni, aki harcol, aki fogát összeszorítva szembeszáll a túlerővel. Nem volt jellemző a színészre sem előtte sem később e... több»

 
ElfRider   2015. 06. 19.

0

Nem értek egyet a negatív hozzászólókkal. Szerintem jó kis film lett, és egyet ért velem a nézők többsége látva az imdb pontokat. Owen Wilsont valóban nem ilyen szerepekben szoktuk meg, de helyt állt, semmi gond nincs a játékával. A film is jól van összerakva.

 
Jozzsef   2015. 11. 23.

0

Igazán jól sikerült modern kori háborús film.Végig feszültséget kelltett.A boszniai hadszíntér még jobban meghozza a film hangulatát.A vége viszont katasztrófa lett,annyira eltúlozták.

 
pqrs   2016. 02. 09.

0

A színészi játék és a látvány remek, azonban a történet nem mindig tökéletes, ám ettől függetlenül egy izgalmas, élvezhető film.

A film összbevétele 91 753 222 dollár volt (imdb.com).

 

Owen Wilson néhány haditengerészeti túlélési képzésen is részt vett a szerepért.

(Thibo84)
 

Gene Hackman ötlete volt, hogy Reigart dohányozzon, és ez legyen a gyengéje.

(Thibo84)
 

Owen Wilson elvágta a vállát a filmen végzett kaszkadőr munkák közben. A sérülés ellenére másnap visszatért a forgatáshoz.

(Thibo84)
 

Owen Wilson a szerepre való felkészüléshez szuperszonikus sebességű repülőgéppel, közel 6Gs sebességgel repült.

(Thibo84)
 

A Coca-Cola nem fizetett a termékmegjelenítésért.

(Thibo84)