66% 131 szavazat
Tűz a mélyben

Tűz a mélyben

Fire Down Below
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
4
Díjak (4)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

Steven Seagal
Steven Seagal

FILMINFÓ

Jack Taggart nyomozó Steven Seagal két FBI-ügynök és egy nyomozó halálának ügyében nyomoz, akiket azon a bányászvidéken öltek meg, ahová több ezer tonna, ismeretlen eredetű toxikus mérgező anyagot szállítottak. Hamar rájön, hogy a háttérben a helyi kiskirály, Orin Hanner Kris Kristofferson piszkos üzelmei állnak, aki rettegésben tartja a környéket és nem riad vissza Taggart meggyilkolásától sem. A halálos öklű nyomozó kegyetlen tisztogatásba kezd, hogy megmentse a falu megfélemlített lakóinak az életét.

Forgatókönyvíró: Jeb Stuart, Philip Morton
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1997.11.27.
 
2021.04.04 uniterra

legújabb vélemény

Ilyen a B kategória világa. Van egy ember, néha színész, akinek tulajdonságai köré felépítenek egy valamilyen történetet, nem túl bonyolultat. Kezdődik a nagy bonyodalommal, legtöbbször gyilkosság, aztán még több akadályt gördítenek a hős elé, majd a... Több

0
 
2019.05.20 indingo

Elég merev figurát alakít Steven Seagal, és nagyon nehéz elhinni, hogy a sok bunyó mellett még a romantikára is jut ideje, és valahogy ez nem is áll jól neki. Ettől függetlenül egy kerek egész történetet kapunk a szokásos akciókkal felturbózva.

0
 
2019.04.28 HE7EDIK

Seagal utolsó jónak mondható filmje. Innentől kezdve csak B,C,D és Zs vagy Y kategóriás csodákban szerepelt. Persze harcművészeti tudását itt is csillogtatja, ahogy a kocsmában seperc alatt leveri a tahókat, zseniális, csak sajnos soha nem lett színé... Több

0
 
2015.12.18 SztarkTóni

Próbálom értelmezni a Steven Seagal jelenséget, de mindeddig nem tudtam rájönni, miért is nem működnek ez a filmek igazán. Holott sokszor egész jól vannak megkoreografálva az akciójelenetek, de alighanem a gyenge és kiszámítható sztori, a sablonos karakterek, az unalmas cselekmény, mind-mind lehúzza.

0
 
2019.07.15 Kiro93

Azt hiszem, borítékolható, hogy nincs ebben a filmben semmi megragadható. Gyenge és felejthető alkotás, amik jóformán egy nagyon üres műsoridőben kerülnek elő a kereskedelmi csatornákon. Teljesen jelentéktelen darab.

0

A film összbevétele 4 000 000 dollár volt (imdb.com).

#1