Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Tűz a mélyben (1997)

Fire Down Below
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Steven Seagal
Steven Seagal

Videók (1)

 
uniterra   2021. 04. 04.

legújabb vélemény

0

Ilyen a B kategória világa. Van egy ember, néha színész, akinek tulajdonságai köré felépítenek egy valamilyen történetet, nem túl bonyolultat. Kezdődik a nagy bonyodalommal, legtöbbször gyilkosság, aztán még több akadályt gördítenek a hős elé, majd a... több»

 
indingo   2019. 05. 20.

0

Elég merev figurát alakít Steven Seagal, és nagyon nehéz elhinni, hogy a sok bunyó mellett még a romantikára is jut ideje, és valahogy ez nem is áll jól neki. Ettől függetlenül egy kerek egész történetet kapunk a szokásos akciókkal felturbózva.

 
7ETEDIK   2019. 04. 28.

0

Seagal utolsó jónak mondható filmje. Innentől kezdve csak B,C,D és Zs vagy Y kategóriás csodákban szerepelt. Persze harcművészeti tudását itt is csillogtatja, ahogy a kocsmában seperc alatt leveri a tahókat, zseniális, csak sajnos soha nem lett színé... több»

 
Kiro93   2019. 07. 15.

0

Azt hiszem, borítékolható, hogy nincs ebben a filmben semmi megragadható. Gyenge és felejthető alkotás, amik jóformán egy nagyon üres műsoridőben kerülnek elő a kereskedelmi csatornákon. Teljesen jelentéktelen darab.

 
SztarkTóni   2015. 12. 18.

0

Próbálom értelmezni a Steven Seagal jelenséget, de mindeddig nem tudtam rájönni, miért is nem működnek ez a filmek igazán. Holott sokszor egész jól vannak megkoreografálva az akciójelenetek, de alighanem a gyenge és kiszámítható sztori, a sablonos karakterek, az unalmas cselekmény, mind-mind lehúzza.