Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A csend kódja (1985)

Code of Silence
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A csend kódja

Galéria (7)

Chuck Norris
Chuck Norris
Chuck Norris
Chuck Norris
Chuck Norris
Dennis Farina
Chuck Norris
Mike Genovese
Henry Silva

Videók (1)

 
Terminátor6   2018. 07. 18.

legújabb vélemény

0

Chuck Norris filmjei közül talán a legjobb. Végre a karatés védőangyalt egy sebezhető karakter szerepében láthatjuk a szokásos alakítással. A forgatókönyv meglepően jóra sikeredett, ötletes megoldások vannak benne, jól megírt karakterek. A szereposz... több»

 
AlBundy   2016. 07. 30.

0

Norris egyik legjobb filmje, az akció jelenetek jól vannak összerakva, a színészek is jól játszanak, és a zenéje is remek. Összességében többször nézős film, nyilván a stílus és a 80-as évek kedvelőinek.

 
bocerkaa   2016. 07. 21.

0

A film nagyon átlagos és felejthetően klisés, nekem annyira nem jött be, mint a korai Norris filmek. Hát, remélem, most hogy ezt leírtam, nem terem itt és rúgja le a fejem. :) Mindenesetre, aki szereti a kompromisszumok nélküli akció filmeket, annak tetszeni fog.

 
Jony Crash   2015. 01. 14.

0

Nagyon élveztem. Izgalmas és pörgős, egy perc levegővételt nem enged meg magának a film, végig izgalmas az egész. Az egyik nagy kedvenc nálam.

A film összbevétele 20 345 261 dollár volt (imdb.com).

 

A Dorato nyomozót játszó Dennis Farina a film forgatásának idején még valóban rendőr volt. Chicago-ban szolgált, és egészen az 1986-os Crime Story című sorozatig nem szerelt le.

(AlBundy)
 

Chuck Norris ezzel a filmmel tért vissza a nagyvárosi létbe korábbi, határvidéki rendfenntartót megformáló szerepköréből.

(mamiéstöti2)