Bosszúvágy V.: Bosszú a kedvesemért

Bosszúvágy V.: Bosszú a kedvesemért

Death Wish V: The Face of Death

Cikkek

Hirdetés

Paul Kersey soha többet nem akar erőszakhoz folyamodni. Egy új városban, új munkával, új névvel, új barátnővel, és annak lányával végre megtalálta azt a boldogságot, amiről évek óta álmodott. Amikor a vér szerinti apa, Tommy O'Shea felbukkan, hogy bandája segítségével megszerezze a lányát, Olívia harcba kezd ellene. Nem tudhatja még, hogy ez a csata a vesztét okozza, O'Shea brutális módszerrel fosztja meg legnagyobb büszkeségétől, a szépségétől. Bár Paul a végsőkig tartja magát elhatározásához, hogy soha többé nem folyamodik erőszakhoz, amikor a szeme láttára hidegvérrel meggyilkolják a barátnőjét, nincs visszaút. Kersey a mélyről jövő gyűlölettől, és a személyes vérbosszú vágyától hajtva, üldözni kezdi a bűnözőket.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 1994 | Amazon Prime Video (2024.05.23.)

Charles Bronson
Charles Bronson

2023.06.14 mozinaplo

Charles Bronson ebben a filmben már olyan kemény, hogy cannolival és robbanó focilabdával gyilkol. A csávó nőjének lenni amúgy veszélyesebb, mintha tűzoltó lenne az ember. Hármat is elfogyasztott a széria alatt, valahogy mindig Bronson csajait meg kislányait találják meg a trógerek.

2018.03.18 HE7EDIK

Nem szeretem a régi Bosszúvágy filmeket, ezt a részt viszont kedvelem. Michael Parks kiváló rosszfiú, kellően véres és a leszámolások is ötletesek. Sosem értettem miért húzták le annyira.

A sorozat utolsó része.Szerző: HE7EDIK