42% 45 szavazat
Bosszúvágy V.: Bosszú a kedvesemért

Bosszúvágy V.: Bosszú a kedvesemért

Death Wish V: The Face of Death
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
7
Képek (7)
Videók
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Paul Kersey soha többet nem akar erőszakhoz folyamodni. Egy új városban, új munkával, új névvel, új barátnővel, és annak lányával végre megtalálta azt a boldogságot, amiről évek óta álmodott. Amikor a vér szerinti apa, Tommy O'Shea felbukkan, hogy bandája segítségével megszerezze a lányát, Olívia harcba kezd ellene. Nem tudhatja még, hogy ez a csata a vesztét okozza, O'Shea brutális módszerrel fosztja meg legnagyobb büszkeségétől, a szépségétől. Bár Paul a végsőkig tartja magát elhatározásához, hogy soha többé nem folyamodik erőszakhoz, amikor a szeme láttára hidegvérrel meggyilkolják a barátnőjét, nincs visszaút. Kersey a mélyről jövő gyűlölettől, és a személyes vérbosszú vágyától hajtva, üldözni kezdi a bűnözőket.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 1994
Több
Charles Bronson
Charles Bronson
 
2023.06.14 erahurka

legújabb vélemény

Charles Bronson ebben a filmben már olyan kemény, hogy cannolival és robbanó focilabdával gyilkol. A csávó nőjének lenni amúgy veszélyesebb, mintha tűzoltó lenne az ember. Hármat is elfogyasztott a széria alatt, valahogy mindig Bronson csajait meg kislányait találják meg a trógerek.

0
 
2018.03.18 HE7EDIK

Nem szeretem a régi Bosszúvágy filmeket, ezt a részt viszont kedvelem. Michael Parks kiváló rosszfiú, kellően véres és a leszámolások is ötletesek. Sosem értettem miért húzták le annyira.

0

A film összbevétele 1 702 394 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A sorozat utolsó része.Szerző: HE7EDIK

#2