67% 54 szavazat
Bosszúvágy 4: Véres leszámolás

Bosszúvágy 4: Véres leszámolás

Death Wish 4: The Crackdown
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A hírhedt Paul Kersey újra saját maga akar igazságot szolgáltatni, amikor barátnőjének egyetlen lánya kábítószer túladagolásban meghal. Paul keresni kezdi az embereket, akik felelősök a lány haláláért. A nyomozás közben egy gazdag emberrel szövetkezik, akivel látszólag ugyanaz a céljuk. De mindez csak a látszat. És amikor Paul észreveszi , hogy mire megy ki valójában a játék, már majdnem késő...

Forgatókönyvíró: Brian Garfield
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1987.11.06.
Több
 
2023.06.14 erahurka

legújabb vélemény

Charles Bronson lánya túltolja a kokaint, ezért bosszút áll az egész maffián. Sőt, két maffián is! Első lépésként mindjárt felrobbantja Danny Trejót (akinek ez az első nevesített szerepe) egy robbanó borosüveggel. Keveselltem az akciót amúgy, pedig még ördögi csavar is van a végén. A harmadik rész a széria csúcsa.

0
 
2021.08.15 Interfectorem Sabnock

a nap véleménye

Ha Kersey nője leszel, meghalsz!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Bosszúvágy filmeket kedvelem, nem is titkoltam sohasem, de... Itt már megakadt a széria, és elveszítette az aktualitását. Oké, Kersey-nek megölik a feleségét és a lányát, amit megbosszul. Ez rendben is van. Sőt, talán kissé átfordult már értelmetle... Teljes kritika

1
 
2016.07.01 pet-et

Szerintem a Bosszúvágy már a harmadik résznél egyszerűen unalmassá vált. Bár, már a második rész is eléggé gagyi volt, szemben az első, amely nagyon is ütős...Egyszerűen nem értem, hogy miért kellett erről a koncepcióról ennyi bőrt lenyúzni. Teljesen fölösleges ennek a filmnek már eleve a létezése is.

1
0
 
2016.09.26 Mantracz

Nem épp a legerősebb darabja a szériának, de azért még mindig nagyon pörgős tud lenni. Igaz, a történeten már nem igazán volt mit csiszolni, megint csak egy szimpla "öldöklős" film lett az eredmény.

0

A film összbevétele 6 880 310 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben összesen 64 ember hal meg.Szerző: Norbi

#2