Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
77

A specialista (1994)

The Specialist
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
Videók
A specialista
 
Gyorvik   2018. 01. 12.

legújabb vélemény

Önmaga műfajában igen kiváló film, de a helyén kell kezelni mindenképpen. A hagyományos szoft akció-thriller számos elemét csúcsra járatja és válik roppant élvezhetővé Ha valaki esetleg a szofisztikáltabb dramaturgia, színészi játék iránt érzékeny és zokon venné az egyes C-kategória irányba kacsingató jeleneteket, attól még ne ítélje el sem előre, sem rezümé gyanánt, hanem ha ne talán még nem látta, tekintse egy jól kikapcsoló, izgalmas esti filmnek.

 
rbernadett   2015. 10. 17.

Igazából nehéz értékelni egy olyan filmet, ami annak idején az akkori elvásárolnak tökéletesen megfelelt, a mostani filmekhez képest viszont már egy kicsit ciki. Kötelező szép szereplők és kötelező szex jelenet, ahol a férfi főszereplő erős, a nő pedig csábító... Akkor ez nagyon ment, talán nem is véletlen, hogy Steven Segalnak ajánlották a főszerepet.


 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Mai napig ezt a filmet is bármikor szivesen megnézem. Ezek tutkóra letudják kötni az embert habár már-már túl sok a régi vérbeli action-moviek ismétlése! Emlékszem még anno mekkora szám volt a médiának hogy a zuhanyzós szex-jelentnél kitakarják e Stallone+Stone-t deréktól lefele.:)

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

A 90-es éveim egyik jó filmjéről elmondhatom hogy két sztár játszik benne. A történet lehet kicsit lapos, de mégis van benne valami ami megfogja az embert. Stallone jót alakít és a partnere S. Stone is. Érdemes megnézni hiszen a szürke napokon egy könnyed kikapcsolódás lehet mindenkinek. Az akció izgalma nem hág ugyan a tetőfokra de pár jó jelenetnek azért örülhetünk :) Üdv Yosihiro

 
Manfred   2016. 11. 23.

Kemény, akcióban dús, aktív film. Akik a kategóriát kedvelik, azoknak tetszeni fog a film. Végig pörgős, komoly akciójelenetekkel teli film. Jól alakít benne Stallone.

A film összbevétele 170 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

Sharon Stone fülig szerelmes volt Stallone-ba, mielőtt együtt szerepeltek volna a filmben.

(LionelMessi10)
 

Sharon Stone és Sylvester Stallone egyaránt stresszesek voltak a fürdőszobajelenet miatt, majd a jelenet leforgatása után mind a ketten azt nyilatkozták a másikról, hogy "nem volt egy nagy szám."

(rbernadett)
 

Eric Roberts 2 évvel idősebb Sharon Stone-nál, holott a történet szerint ő ölte meg a szüleit, amikor még Stone gyerek volt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.