Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

A specialista (1994)

The Specialist
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Sharon Stone
Sylvester Stallone
Sharon Stone
Sylvester Stallone

Videók (1)

 
Erik8csok   2023. 01. 31.

legújabb vélemény

0
A kedvenc Stallone-filmem

Napra pontosan tudom hogy 2020. szeptember 13-án láttam először ezt a filmet. Azóta ez a kedvenc Stallone-filmem. Ma pedig újranéztem, és mennyire jó film még most is! Minden passzol benne, pörgős, akciódús, jó sztorival rendelkező film. Sharon Stone is szép benne, és jók a karakterek. És szerintem kifejezetten okos film. Igazi 90-es évekbeli klasszikus film, amit mindenkinek látnia kell, ha Stallone- és akciórajongó.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 13.

0

Stallone és Stone kifejezetten jól hozzák le a karaktert.Nem rágtam le a körmömet az izgalomtól,de azért pörgős,és izgalmas.Mindketten a kilencvenes évek nagy sztárjai voltak,és ezt ebben a filmben is megmutatták,hogy miért.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

A 90-es éveim egyik jó filmjéről elmondhatom hogy két sztár játszik benne. A történet lehet kicsit lapos, de mégis van benne valami ami megfogja az embert. Stallone jót alakít és a partnere S. Stone is. Érdemes megnézni hiszen a szürke napokon egy kö... több»

 
rbernadett   2015. 10. 17.

0

Igazából nehéz értékelni egy olyan filmet, ami annak idején az akkori elvásárolnak tökéletesen megfelelt, a mostani filmekhez képest viszont már egy kicsit ciki. Kötelező szép szereplők és kötelező szex jelenet, ahol a férfi főszereplő erős, a nő ped... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

0

Mai napig ezt a filmet is bármikor szivesen megnézem. Ezek tutkóra letudják kötni az embert habár már-már túl sok a régi vérbeli action-moviek ismétlése! Emlékszem még anno mekkora szám volt a médiának hogy a zuhanyzós szex-jelentnél kitakarják e Stallone+Stone-t deréktól lefele.:)

 
Gyorvik   2018. 01. 12.

0

Önmaga műfajában igen kiváló film, de a helyén kell kezelni mindenképpen. A hagyományos szoft akció-thriller számos elemét csúcsra járatja és válik roppant élvezhetővé Ha valaki esetleg a szofisztikáltabb dramaturgia, színészi játék iránt érzékeny és... több»

 
Manfred   2016. 11. 23.

0

Kemény, akcióban dús, aktív film. Akik a kategóriát kedvelik, azoknak tetszeni fog a film. Végig pörgős, komoly akciójelenetekkel teli film. Jól alakít benne Stallone.

A film összbevétele 170 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

Sharon Stone fülig szerelmes volt Stallone-ba, mielőtt együtt szerepeltek volna a filmben.

(LionelMessi10)
 

Sharon Stone és Sylvester Stallone egyaránt stresszesek voltak a fürdőszobajelenet miatt, majd a jelenet leforgatása után mind a ketten azt nyilatkozták a másikról, hogy "nem volt egy nagy szám."

(rbernadett)
 

Eric Roberts 2 évvel idősebb Sharon Stone-nál, holott a történet szerint ő ölte meg a szüleit, amikor még Stone gyerek volt.

(rbernadett)
 

A jelenetet, amikor Tomas megfenyegeti Rayt egy késsel, Sylvester Stallone az utolsó pillanatban írta bele a filmbe, hogy egy képernyőn lehessenEric Robertsel. Stallone és Roberts 16 évvel később ismét hős és gonosz párost alakítottak a The Expendables - A feláldozhatók (2010) című filmben.

(rbernadett)
 

Sharon Stone 36 éves a film készítésekor, annak ellenére, hogy karaktere a húszas évei elején járt.

(rbernadett)