Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

A specialista (1994)

The Specialist
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
Videók
A specialista
 
rbernadett   2015. 10. 17.

Igazából nehéz értékelni egy olyan filmet, ami annak idején az akkori elvásárolnak tökéletesen megfelelt, a mostani filmekhez képest viszont már egy kicsit ciki. Kötelező szép szereplők és kötelező szex jelenet, ahol a férfi főszereplő erős, a nő pedig csábító... Akkor ez nagyon ment, talán nem is véletlen, hogy Steven Segalnak ajánlották a főszerepet.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Mai napig ezt a filmet is bármikor szivesen megnézem. Ezek tutkóra letudják kötni az embert habár már-már túl sok a régi vérbeli action-moviek ismétlése! Emlékszem még anno mekkora szám volt a médiának hogy a zuhanyzós szex-jelentnél kitakarják e Stallone+Stone-t deréktól lefele.:)


 
Yosihiro   2015. 04. 18.

A 90-es éveim egyik jó filmjéről elmondhatom hogy két sztár játszik benne. A történet lehet kicsit lapos, de mégis van benne valami ami megfogja az embert. Stallone jót alakít és a partnere S. Stone is. Érdemes megnézni hiszen a szürke napokon egy könnyed kikapcsolódás lehet mindenkinek. Az akció izgalma nem hág ugyan a tetőfokra de pár jó jelenetnek azért örülhetünk :) Üdv Yosihiro

 
Manfred   2016. 11. 23.

Kemény, akcióban dús, aktív film. Akik a kategóriát kedvelik, azoknak tetszeni fog a film. Végig pörgős, komoly akciójelenetekkel teli film. Jól alakít benne Stallone.

 
Gyorvik   2018. 01. 12.

Önmaga műfajában igen kiváló film, de a helyén kell kezelni mindenképpen. A hagyományos szoft akció-thriller számos elemét csúcsra járatja és válik roppant élvezhetővé Ha valaki esetleg a szofisztikáltabb dramaturgia, színészi játék iránt érzékeny és zokon venné az egyes C-kategória irányba kacsingató jeleneteket, attól még ne ítélje el sem előre, sem rezümé gyanánt, hanem ha ne talán még nem látta, tekintse egy jól kikapcsoló, izgalmas esti filmnek.

A film összbevétele 170 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

Sharon Stone fülig szerelmes volt Stallone-ba, mielőtt együtt szerepeltek volna a filmben.

(LionelMessi10)
 

Sharon Stone és Sylvester Stallone egyaránt stresszesek voltak a fürdőszobajelenet miatt, majd a jelenet leforgatása után mind a ketten azt nyilatkozták a másikról, hogy "nem volt egy nagy szám."

(rbernadett)
 

Eric Roberts 2 évvel idősebb Sharon Stone-nál, holott a történet szerint ő ölte meg a szüleit, amikor még Stone gyerek volt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.