Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Füstölgő ászok (2006)

Smokin' Aces
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Videók (2)

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

legújabb vélemény

0

Vegtelenul eredeti sztori, remek humor, igazi stilusteremto alkotas, ami nem akar tobbnek latszani, mint ami, de megis hatalmas kultfilm lett belole. Rengeteg cameo, meglepetes es fordulat mellett porgos zene es stilusos szorakozas. Egyszer mindenkinek latnia kell.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

0

Egy kicsit kétarcú film. Nem sorolnám semmilyen stílusba mégis minden megtalálható benne. Azért egyszer nézhető.

 
harnas1207   2018. 11. 27.

0

Egy igazi gyöngyszem a maga nevében. Már az ötlet is zseniális, hogy különböző bűnözőket versenyeztessünk egy besúgó meggyilkolására. A karakterek nagyon jók, talán csak a két csaj lóg ki a csapatból. A Tremor fivérek kedvenc karaktereim lettek. SPOI... több»

 
Adepto   2016. 01. 25.

0

Egyik kedvenc akciófilmem. Sok különböző stílusú és vehemenciájú bűnöző és bűnüldöző kerül megformálásra véleményem szerint az erre alkalmas legjobb gárda által. A 3 Tremor fivér hihetetlen elmebeteg hadjárata talán kiemelkedik az egyébként is nagy k... több»

 
Vidal89   2015. 02. 17.

0

Kedvenc akciófilmek egyike, óriási felfordulás veszi kezdetét, amikor mindenki az "Ászt" akarja. Amikor először láttam még a csattanó is meglepett, minden évben előszoktam venni a filmet.

 
Chatman   2017. 07. 03.

0

Ez is csak egy hollywoodi akciófilm a sok közül. A helyszín sokat dob a film élvezhetőségén, és maga a sztori is jó, de valahogy túl sablonosra sikerült. A kemény fiúk szövegei, a pszichopaták mind a klasszikus receptre lettek megalkotva. Ráadásul az... több»

 
ollókéz   2015. 12. 12.

0

Joe Carnahan írt egy jó történetet, amit csak sokkal kevésbe jól sikerült megrendeznie. Átlagos akciófilm átlagos jelenetekkel, jó pár filmes bakival és gyenge poénokkal. A látvány persze korrekt, de nekem egy jó filmhez ennyi kevés.

A film összbevétele 53 960 137 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Affleck az egyik jelenetben belövi a lyukba a nyolcas golyót a billiárdasztalon, majd folytatja a monológját. Ezt a felvételt több mint hússzor kellett felvenniük, mert nem talált bele a lyukba, amikor pedig végre beletalált, elkezdett nevetni.

(ps)
 

Ez volt Joseph Ruskin utolsó filmje.

(ps)
 

A Tremor karján olvasható tetoválás Hitler Mein Kampfjának első sora.

(ps)
 

Tremor bátyjának a kocsija egy 1966 Pontiac Bonneville.

(ps)
 

Sharice Walters egy Barrett M82 típusú puskát használ.

(ps)