Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Egy kicsit kétarcú film. Nem sorolnám semmilyen stílusba mégis minden megtalálható benne. Azért egyszer nézhető.

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Egy igazi gyöngyszem a maga nevében. Már az ötlet is zseniális, hogy különböző bűnözőket versenyeztessünk egy besúgó meggyilkolására. A karakterek nagyon jók, talán csak a két csaj lóg ki a csapatból. A Tremor fivérek kedvenc karaktereim lettek. SPOILER!!!! Ben Affleck meggyilkolása után csak pislogtam, egész addig azt hittem ő lesz a főszereplő. Hiába komolytalan az egész történet és hiába van teli hibákkal, egyszerűen hoz egy pörgős és izgalmas filmélményt, ami egészen a végéig kitart. Stílusban nagyon hasonlít A Ravasz, az agy és a két füstölgő puskacsőre. Külön élveztem, hogy sorra bukkantak fel az ismerős arcú b kategóriás színészek.


 
Adepto   2016. 01. 25.

Egyik kedvenc akciófilmem. Sok különböző stílusú és vehemenciájú bűnöző és bűnüldöző kerül megformálásra véleményem szerint az erre alkalmas legjobb gárda által. A 3 Tremor fivér hihetetlen elmebeteg hadjárata talán kiemelkedik az egyébként is nagy kaliberű akciójelenetekből (szemfülesek bakikat is észrevehetnek, de én ha nem tűnik fel, nem szoktam keresni). Az "Ász"-t alakító Jeremy Piven, Ryan Reynolds és Chris Pine tetszett a legjobban. A vége pedig szerintem zseniális!

 
Vidal89   2015. 02. 17.

Kedvenc akciófilmek egyike, óriási felfordulás veszi kezdetét, amikor mindenki az "Ászt" akarja. Amikor először láttam még a csattanó is meglepett, minden évben előszoktam venni a filmet.

 
Chatman   2016. 02. 22.

Ez is csak egy hollywoodi akciófilm a sok közül. A helyszín sokat dob a film élvezhetőségén, és maga a sztori is jó, de valahogy túl sablonosra sikerült. A kemény fiúk szövegei, a pszichopaták mind a klasszikus receptre lettek megalkotva. Ráadásul az akciójelenetekben sem látok igazi dinamikát, a drámai részeket pedig inkább nem is említeném.

A film összbevétele 53 960 137 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Affleck az egyik jelenetben belövi a lyukba a nyolcas golyót a billiárdasztalon, majd folytatja a monológját. Ezt a felvételt több mint hússzor kellett felvenniük, mert nem talált bele a lyukba, amikor pedig végre beletalált, elkezdett nevetni.

(ps)
 

Ez volt Joseph Ruskin utolsó filmje.

(ps)
 

A Tremor karján olvasható tetoválás Hitler Mein Kampfjának első sora.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.