Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
ZeroHero   2019. 10. 02.

legújabb vélemény

Vegtelenul eredeti sztori, remek humor, igazi stilusteremto alkotas, ami nem akar tobbnek latszani, mint ami, de megis hatalmas kultfilm lett belole. Rengeteg cameo, meglepetes es fordulat mellett porgos zene es stilusos szorakozas. Egyszer mindenkinek latnia kell.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Egy kicsit kétarcú film. Nem sorolnám semmilyen stílusba mégis minden megtalálható benne. Azért egyszer nézhető.


 
harnas1207   2018. 11. 27.

Egy igazi gyöngyszem a maga nevében. Már az ötlet is zseniális, hogy különböző bűnözőket versenyeztessünk egy besúgó meggyilkolására. A karakterek nagyon jók, talán csak a két csaj lóg ki a csapatból. A Tremor fivérek kedvenc karaktereim lettek. SPOILER!!!! Ben Affleck meggyilkolása után csak pislogtam, egész addig azt hittem ő lesz a főszereplő. Hiába komolytalan az egész történet és hiába van teli hibákkal, egyszerűen hoz egy pörgős és izgalmas filmélményt, ami egészen a végéig kitart. Stílusban nagyon hasonlít A Ravasz, az agy és a két füstölgő puskacsőre. Külön élveztem, hogy sorra bukkantak fel az ismerős arcú b kategóriás színészek.

 
Adepto   2016. 01. 25.

Egyik kedvenc akciófilmem. Sok különböző stílusú és vehemenciájú bűnöző és bűnüldöző kerül megformálásra véleményem szerint az erre alkalmas legjobb gárda által. A 3 Tremor fivér hihetetlen elmebeteg hadjárata talán kiemelkedik az egyébként is nagy kaliberű akciójelenetekből (szemfülesek bakikat is észrevehetnek, de én ha nem tűnik fel, nem szoktam keresni). Az "Ász"-t alakító Jeremy Piven, Ryan Reynolds és Chris Pine tetszett a legjobban. A vége pedig szerintem zseniális!

 
Vidal89   2015. 02. 17.

Kedvenc akciófilmek egyike, óriási felfordulás veszi kezdetét, amikor mindenki az "Ászt" akarja. Amikor először láttam még a csattanó is meglepett, minden évben előszoktam venni a filmet.

A film összbevétele 53 960 137 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Affleck az egyik jelenetben belövi a lyukba a nyolcas golyót a billiárdasztalon, majd folytatja a monológját. Ezt a felvételt több mint hússzor kellett felvenniük, mert nem talált bele a lyukba, amikor pedig végre beletalált, elkezdett nevetni.

(ps)
 

Ez volt Joseph Ruskin utolsó filmje.

(ps)
 

A Tremor karján olvasható tetoválás Hitler Mein Kampfjának első sora.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.