Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Joker (2015)

Wild Card
Filmadatlap
 
27
Szereplők
42
Vélemények
29
Képek
6
Videók

Galéria (29)

Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Sofía Vergara
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Stanley Tucci
Jason Statham
Stanley Tucci
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Milo Ventimiglia
Jason Statham
Jason Statham
Sofía Vergara
Jason Alexander
Milo Ventimiglia
Milo Ventimiglia
Stanley Tucci
Dominik García-Lorido
Milo Ventimiglia
Hope Davis
Michael Angarano
Jason Statham

Videók (6)

 
Harper   2021. 11. 30.

legújabb vélemény

0
Statham egyik legjobbja

Jason Statham a kedvenc akciósztárom, mert mindig hozzátesz valami lényéből fakadó pluszt az általa megformált karakterekhez. A szállító, a Halálfutam és a Mestergyilkos - Feltámadás mellett a Joker a legjobbja, noha rendkívül gazdag és nagyon színes a filmes palettája. A Jokerben Statham egy Nick Wild nevű figura bőrébe bújik, aki egy esendő, hibákkal teli figura. Gyengéje a kártyajáték (nagy tétekben), miközben testőrködik a kaszinók városában. Profi harcos, halálpontos céllövő és villámgyors küzdő, bárki is az ellenfél. Egy alkalommal egy nőt ért inzultust kell megbosszulnia, ami egy számára fontos nővel esett meg. Ám a bosszú tárgya nem akárki, így végül szokás szerint alvilági túlerővel kerül szembe. A Jokerben kapunk fordulatokat, kitűnő verekedéseket, izgalmas jeleneteket, mégpedig Amerika játszóterén, Las Vegasban. Statham egyik legjobbja ez a film, én vagy tucatszor láttam. Értékelésem: 80%.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Jason Statham tipikus karakterábrázolásához passzol a film. Néhol kicsit unalmas, vontatott, de azért nem maradnak el az akció dús jelenetek sem. Egyszer nézhető.

 
Yosihiro   2015. 05. 03.

0

Az akció jelenetek jók J. Statham szrintem jól játszott ebben a filmben is. A körülötte lévő szinészek viszont szerintem visszahúzták a flmet. Én egy romantikusabb befejezésnek jobban örültem volna. Hiányolatam egy olyan női szereplőt aki célt ad. Így marad egy magányos bunyós új élettel Kozikán :) Üdv Yosihiro

 
Norbi   2018. 07. 24.

0

Klasszikus akciófilm a legjobb értelemben. Jason Statham mint mindig, most is kitűnően játszott , és az egész történet , a sztori..mintha ráírták volna, kíváncsi lennék, hogy a vagány hős szerepén kívül valami újat is tudna-e mutatni.

 
uniterra   2019. 12. 19.

0
Egyszeru szorakozas

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mi kerult 30 millioba ezen a filmen? Mert ennyibo jott ki. William Goldman a forgatokonyv iro sokat kaphatott, Statham is, na de akkor is. Ha megnezzuk hol jatszodik, akkor alig van helyszin, annak fele is lepukakdt ma mar nem letezo cseho(Dennys) es motel (TOD Motor Hotel). A tortenet meg elkepesztoen egyszeru, megverni egy kurvat, bosszut allni erte s kozben black jacken nyerni es vesziteni. Dramanak annyi, a gengszter fonok fiat paholja el, majd szurja halalra Statham, aztan a jotevo have ad felmilliot s lelep a a varosbol. Ennyi nem tobb. Ha valaki szereti a jol felvett verekedeseket, akkor itt megtalalhato. Ha erdekes tortenetet vart, az nincs mert ez egyszeru mint egy faek. Arra jo, hogy elverjen vele egy nem tul nagy estet az ember.

 
Zsofi821   2015. 04. 26.

0

A történetet túl egyszerűnek éreztem, nem dolgozta meg az agytekervényeimet, nem mutatott sokat az eddigi Statham filmek után, de egyszer érdemes megnézni, mert kikapcsol és jók az akciojelenetek.

 
pisti18   2015. 08. 26.

0

Statham filmjei ilyenek,leülsz,megnézed,közben kikapcsolsz és ennyi ,de ez igy van rendjén. Ilyen filmek is kellenek és ez tökéletesen beleillik a képbe!

A film összbevétele 6 738 764 dollár volt (imdb.com).

 

Az előkészületek során szóba került Brian De Palma is a film rendezői posztjára.

(dulkap)
 

Jason Statham harmadszor dolgozott együtt a rendező Simon West-tel a Mestergyilkos (2011) és a Feláldozhatók 2. (2012) után.

(dulkap)
 

Tizenegy év után először készült film az Oscar-díjas forgatókönnyíró, William Goldman írásából.

(dulkap)
 

Nick autója egy 1969 Ford Torino GT.

(dulkap)
 

Azért hogy Jason Statham megőrizze a filmben az alakját, spenót és barna rísz diétát folytatott.

(dulkap)
 
„Las Vegas egy vírus” – állítja a William Goldman (Maraton életre-halálra, Heat) regényéből készült, Joker címre keresztelt neo-noir, amelyben Jason Statham újra a drámai oldalát próbálja kidomborítani egy szerencsejáték-függő megoldóember szerepében. több»
 
A szépen megkoreografált verekedős jelenetek és velős beszólások nem visznek el egy egész filmet a hátán. több»
 
A kanalat lefegyverezéshez használni, már láthattuk Sir Anthony Hopkins-tól a Zorró álarcában, de Jason Statham volna a tökéletes válasz arra, hogy kézipoggyászban miért nem vihetik fel a repülőgépre az utasok. több»