Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Bosszúvágy (2018)

Death Wish
Filmadatlap
 
28
Szereplők
29
Vélemények
30
Képek
9
Videók

Galéria (30)

Bruce Willis
Vincent D'Onofrio
Bruce Willis
Bruce Willis
Bruce Willis
Bruce Willis
Bruce Willis
Elisabeth Shue
Camila Morrone
Bruce Willis
Bruce Willis
Elisabeth Shue
Camila Morrone
Dean Norris
Kimberly Elise
Bruce Willis
Bruce Willis
Elisabeth Shue
Bruce Willis
Eli Roth
Bruce Willis
Bruce Willis
Vincent D'Onofrio
Dean Norris
Kimberly Elise
Bruce Willis
Elisabeth Shue
Dean Norris
Kimberly Elise
Vincent D'Onofrio
Bruce Willis
Eli Roth
Camila Morrone
Eli Roth
Vincent D'Onofrio
Elisabeth Shue
Camila Morrone
Bruce Willis
Kirby Bliss Blanton
Bruce Willis
Kimberly Elise
Kimberly Elise
Eli Roth
Bruce Willis

Videók (9)

 
Gauss Nézhetetlen  2021. 08. 30.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az eredetiben van betörés, erőszak, nemi erőszak meg gyilkosság az elején (ez a film lényege, enélkül nincs értelme), és erre egy jól felépített sztori egy tökéletes, hiteles(!) Bronsonnal. Erre eljön 2018, és kiveszik az erőszakot és a gyilkosságoka... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0
Bruce Willis sokadik felemelkedése

Mostanában ez volt Bruce Willis legjobb filmje. Nagyon tetszik az alaptörténet és az, hogyan derül ki a betörők számára az, hogy üres lesz a ház. A támadás során is nagyon jól játsszák a szerepüket a feleség és a lány. A nagybácsit alakító színész is nagyon passzol a képbe és ügyesen beépítik a karakter jellemvonásai közé, hogy ő az első, aki rájön Bruce Willis titkos életére. Végig izgalmas és sok harsány dramaturgiai elem van benne elrejtve. Akik az öldöklős filmeket szeretik, azok nem biztos, hogy ebben találják meg az örömüket, mert a történethez képest nem sok gyilkosság van benne. Ahogy Bruce Willis orvosból egy bosszúálló családfővé válik, az a folyamat is jól érzékelhető, szemben a legtöbb ilyen típusú filmmel, ahol a főhős egy csettintésre leteríti az ellenségeit. Mindenkinek ajánlani tudom, akik egy közepesen durva és nem túl bonyolult, mégis végig a figyelmet lekötő akciófilmre vágynak.

 
Thibo84   2019. 05. 02.

0

Bruce Willis visszatért, és hozza a régi formáját, ami az utóbbi filmjeire nem igazán mondható el. Az eredeti történethez képest tetszik benne, hogy nem egy kiképzett ex katona, hanem szép fokozatosan képezi ki magát. És az is pozitívum, hogy megtalá... több»

 
7ETEDIK   2018. 03. 11.

1
Igényes film

Jó volt Bruce Willist végre egy igényes moziban látni. És jó volt újra akicóhős karakterben aprítani a társadalom mocskát. Mert például annó a Hatodik érzékben vagy a Sebezhetetlenben láttuk, ha akar színésznek sem utolsó, mégis csak a Die Hard-al le... teljes kritika»

 
Diesel   2018. 03. 17.

1

Igazi durva akció film drámai történetbe ágyazva. Nem csak Amerikában, hanem az egész világon egyre romlik a közbiztonság. Ez a film attól olyan jó hogy valóságos története van. A történelem során számos ilyen "önbíráskodó" eset történt illetve törté... több»

 
alexxx   2018. 03. 07.

1

Tökéletesen agyatlan akciófilm, ami semmivel sem jobb, mint az eredeti. Az biztos, hogy nem ez lesz Bruce Willis nagy visszatérése, a John Wickhez pedig hozzá sem lehet mérni, ha már az akcióműfajon belül kell elhelyezni. Számomra csalódás volt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 21.

0

Bronson filmje klasszisokat vert erre az unalmas,agyonismételt,lapos történetre!Telerakták jó sok gore jelenettel,és Eli Roth-oz megbízták,oldja meg,de ez sajnos gagyira sikerült.Willis lecsúszott a "B" kategóriás sztárok sorába.

A film összbevétele 34 017 028 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 113 622 066 forintot termelt. A hazai mozik összesen 77 131 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A történet főszereplőjének, Paul Kersey-nek a foglalkozása az 1972-ben megjelent regényben még könyvelő, az 1974-es filmben építész, a 2018-as remake-ben pedig már sebész volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film cselekménye az alapjául szolgáló regénnyel ellentétben nem New Yorkban, hanem Chicagóban játszódik.

(hp)
 

Legutóbb 2010-ben forgalmazott filmet a Metro-Goldwyn-Mayer (Vissza a jelenbe). Az MGM ezzel a produkcióval tér vissza a forgalmazók piacára.

(hp)
 

Elisabeth Shue és Vincent D'Onofrio második közös filmje az 1987-es Egy bébiszitter kalandjai után. Akárcsak a Bosszúvágy, ez a film is Chicagóban játszódott.

(hp)
 

Eli Roth első olyan rendezése, mely nem a horror zsánerébe tartozik.

(hp)
 
Az 1974-es eredeti még ma is kiváló vitaindító, az új film csak egy bután brutális, brutálisan buta remake, amelyben egy ötlettelen horror-rendező igyekszik valamiféle alakítást kikönyörögni a csukott szájjal ásítozó Bruce Willisből. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
Azoknak is ajánlom, akik nem a tucat filmeket keresik, lehet gondolkodni a film mondandóján, a színészi játékokon, röviden: ez a film ad. 8/10 több»
 
70/100 Azt kell, hogy mondjuk: a 62 éves Bruce az elmúlt évek lejtmenete után újra magára talált. Nem volt egyszerű feladata, egy olyan emberhez kellett felnőnie, mint Charles Bronson, de szépen megállta a helyét. A film humora folyamatosan ül, de sajnos néha már picit túl is tolták, az pedig, hogy még logikai bakikba is futottak, egyértelműen elvesz az értékéből. több»