Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
58%

Max Payne - Egyszemélyes háború (2008)

Max Payne
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2020. 08. 24.

legújabb vélemény

1

A videójáték megcsúfolása. Hiába a viszonylag erős színészgárda, ez a film rettenetesen gyenge lett.

 
dulkap   2015. 07. 03.

0

Ez számomra egy olyan film, amit a szép operatőri munka, a képi hangulat sem ment meg attól, hogy a középszer alá süllyedjen. Kidolgozatlan történet, nulla fordulat és lassú történet. Sajnálom, mert az előzetes többet ígért.


 
HETEDIK   2019. 07. 30.

0

Sok köze nincs a videójátékhoz, de Moore egyedi stílusa miatt mégis élvezetes. A lassításokat ez a pali szinte már művészi szintre emeli minden filmjében és ettől több ő, mint egy átlag rendező.

 
JokerOmen   2018. 05. 10.

0

Amúgy sem vagyok nagy híve a videojáték-adaptációknak - személyes véleményem szerint LEHETSÉGES lenne, hogy jó alkotásokat kapjunk a mozivászonra, mégis ott bukik el az egész, hogy a nagy nevek és a félig-meddig jó rendezők/írók/producerek ellenére e... több»

 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

0

Ha önálló filmként tekintünk rá, egészen szórakoztató, csak sajnos nem lehet rá önálló filmként tekinteni, mivel vállaltan minden idők egyik legjobb játékának adaptációja, annak viszont egész egyszerűen értékelhetetlen. Legalább a látvány valóban üt... több»

 
kernernoemi   2016. 10. 20.

0

Aki egy fordulatos és izgalmas akcióra vágyik, az feltétlen nézze meg a Max Payne t, mert fordulatos, frappáns, sok szálon fut a cselekmény, nagyszerűek a karakterek, izgalmas, és folyamatosan kibontakozó a cselekmény.

 
urbanistaa   2018. 10. 07.

0

A filmben leginkább azt tetszett, hogy fordulatos és kiszámíthatatlan, nagyon jó triót alakít Mark Wahlberg, Mila Kunis és Olga Kurylenko. A jelenetek elragadnak.

Galéria (21)

Videók (1)

A film összbevétele 85 416 905 dollár volt (imdb.com).

 

85,5 millió dolláros összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

A film 35 millió dollárból készült.

(LionelMessi10)
 

A film utómunkálatairól készült egy dokumentumfilm, melynél John Moore rendező azt a kijelentést teszi: "Ez lesz a következő Mátrix".

(JokerOmen)
 

A film nem követi teljes mértékben a videójáték sztoriját.

(HETEDIK )
 

A filmet a népszerű videójáték alapján készítették el.

(HETEDIK )
 

A kritikusok és a közönség is negatívan fogadta.

(HETEDIK )
 

A film Valkűrjei férfiak. az éjszaki mitológiában viszont minden Valkűr nő. Ezért is hívják őket Odin lányainak.

(magyaristvan)
 

A stáblista után van egy extra jelenet.

(ps)
 

rendelkezésére csak néhány jelenetet forgattak le a stúdióban zöld vászon előtt. A rendező utasítására a legtöbb jelenetet az éjszakai Torontóban vették fel.

(ps)
 

Max Payne az aluljáró mosdójában egy Taurus 4510 Judge típusú pisztolyt használ, ami .45-ös és .410-es kaliberrel is használható.

(ps)
 
Nem mondom, hogy életem egyik legjobb filmje, de annál sokkal többet érdemel, mint amire az IMDB méltatta. Habár tipikusan az a film, amit ha nem szakadtál rá a játékra anno, akkor nehéz volt átérezni a túlságosan nyomasztó hangulatot. Kicsit lehet jobb előkészítés kellett volna és akkor több embernek átment volna... több»