73% 382 szavazat
A megtorló

A megtorló

The Punisher
Filmadatlap
14
Vélemények (14)
31
Szereplők (31)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
9
Érdekességek (9)
Díjak
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum

Hol nézheted

John Travolta

FILMINFÓ

Frank Castle (Thomas Jane) különleges ügynök egész életét a bűnözők elleni harcnak szentelte. Épp, mikor már nyitva állna előtte a normális élet lehetősége, utoléri őt az alvilág haragja. A gazdag és befolyásos maffiafőnök, Howard Saint emberei megtámadják Castle-t és családját, a… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2004.07.29. | Netflix (2024.02.01.)
 
2024.02.17 Schumy1

legújabb vélemény

Nem tudom, miért, de erről a filmről a Mad Max első része jut eszembe. Nem volt bajom vele, kellően akciódús, brutális.

0
 

Nem csalódtam.Lőnek szakadatlanul,és folyik a vér,hiszen a lényeg a megtorlás.T.Jane jól hozza a karaktert(talán ő a legjobb a háromból),és Travolta itt is zseniális.Semmi csavar,semmi trükk,csak a kőkemény,brutális leszámolás.Nem is kell több.

0
 
2024.02.05 szemtelen

Bosszú és szenvedés

Az apropó az volt, hogy a Marvel-filmek hamarosan eltűnnek a Netflix kínálatából, így hamar be kellett iktatni a néznivalók közé. „A megtorló” egy úgynevezett trendfilm, csoportjában a „bosszúvágy” kategória. A kemény igazságszolgáltatást dicsőíti, amikor a magánpolgár saját kezébe veszi az eljárást. Amikor a törvény tehetetlen a társadalmi problémák szabályozására, de a mozilátogató élvezi azt a másodlagos élményt, hogy itt a rosszfiúk megkapják, ami nekik jár. Ez a film brutális, intenzív és csupa akció. Hangneme, hangulata sötét, durva, erőszakos. Szigorúan csak az edzett idegzetűeknek ajánlott. Olyan bosszúfilm, amiben nincs tabutéma. Aki vállalkozik rá, és úgy nézi, mint egy megfilmesített képregény-történet – ahol egy fickó bosszút áll a maffiafőnökön, aki megölte a családját –, akkor ez egy nagyon jó, eseménydús, izgalmas film, amin egy cseppet sem fog unatkozni.

0
 
2019.07.13 Norbert93

Annak ellenére, hogy nem teljes egészében képregényhű egy teljesen korrekt, szépen összerakott, kőkemény akciófilmet kapunk, ami legalább brutalitásával és hideg bosszújával legalább hasonlít az egyik legkeményebb, nem szupererővel rendelkező "hős" t... Több

0
 
2019.05.27 harnas1207

Nagyon emlékezetes film! Nekem a főszereplő kicsit gyenge volt, ezért nem tartom 10/10-s filmnek, de John Travolta ezt jól ellensúlyozta. Sok felől hallottam, hogy képregénybe a megtorló sokkal erőszakosabb volt, el tudtam volna képzelni egy ennél is kegyetlenebb verziót.

0

A film összbevétele 33 682 273 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmnek van egy bővített változata, aminek 15 perccel hosszabb játékideje van.Szerző: Endreszmarci

#2
 

66 halott szerepel a filmben.Szerző: Norbi

#3
 

A késharc jelenet filmezése közben Thomas Jane véletlenül megszúrta Kevin Nash-t.Szerző: kázsé

#4
 

Eredetileg a főhősnek lett volna egy David Lieberman nevű segédje is.Szerző: kázsé

#5