Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

A megtorló (2004)

The Punisher
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
tibi   2020. 08. 09.

legújabb vélemény

0

Jo a film de nagyon.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 17.

0

Nem csalódtam.Lőnek szakadatlanul,és folyik a vér,hiszen a lényeg a megtorlás.T.Jane jól hozza a karaktert(talán ő a legjobb a háromból),és Travolta itt is zseniális.Semmi csavar,semmi trükk,csak a kőkemény,brutális leszámolás.Nem is kell több.


 
harnas1207   2019. 05. 27.

0

Nagyon emlékezetes film! Nekem a főszereplő kicsit gyenge volt, ezért nem tartom 10/10-s filmnek, de John Travolta ezt jól ellensúlyozta. Sok felől hallottam, hogy képregénybe a megtorló sokkal erőszakosabb volt, el tudtam volna képzelni egy ennél is kegyetlenebb verziót.

 
Norbert93   2019. 07. 13.

0

Annak ellenére, hogy nem teljes egészében képregényhű egy teljesen korrekt, szépen összerakott, kőkemény akciófilmet kapunk, ami legalább brutalitásával és hideg bosszújával legalább hasonlít az egyik legkeményebb, nem szupererővel rendelkező "hős" t... több»

 
NFG   2018. 03. 24.

0

Nagyon jól sikerült film! A története lebilincselő! Külön tetszett, hogy elég véresre és brutálisra sikerült! Aki szereti a durva akciófilmeket, annak biztosan tetszeni fog!

 
esfworld   2016. 01. 14.

0

Nagyon tetszett a film, bár nem annyira brutális a karakter, mint a képregényekben, de mégis eltudom hinni, hogy Thomas Jane a Megtorló, mert hihetetlenül jól hozza a karaktert.

 
Lord British   2015. 02. 10.

0

Egy példátlanul alulértékelt film, amely bár nem ér fel a képregényekhez, mégis egy élvezhető akció-mozi. A történet rendben van, a szereplők is hozzák a karaktereiket, Thomas Jane pedig szerintem a 3 Megtorló-színész közül a legjobb. A film egyik le... több»

Galéria (11)

John Travolta

Videók (1)

A film összbevétele 33 682 273 dollár volt (imdb.com).

 

A filmnek van egy bővített változata, aminek 15 perccel hosszabb játékideje van.

(Endreszmarci)
 

66 halott szerepel a filmben.

(Norbi)
 

A késharc jelenet filmezése közben Thomas Jane véletlenül megszúrta Kevin Nash-t.

(kázsé)
 

Eredetileg a főhősnek lett volna egy David Lieberman nevű segédje is.

(kázsé)
 

Rebecca Romijn elmondása szerint a jelenetben, mikor összevarrja Thomas Jane sebét, túl mélyre nyomta a tűt, és véletlenül a színész is kapott egy-két öltést, nem csak a mesterséges seb, amin a varrást végre kellett volna hajtani.

(kázsé)
 

A Bank of America előtti robbanást nem jelentették be megfelelően a filmkészítők, így sok járókelő felhívta a 911-es segélyhívót, hogy bejelentse az esetet.

(kázsé)
 

Will Patton és Ben Foster dialógusa a vallatási jelenetben nagyrészt improvizáció.

(kázsé)
 

Az 1998-as Penge óta ez az első képregény adaptáció, ami korhatáros besorolást kapott.

(kázsé)