Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
1
Videók
A megtorló
 
sabnock666   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

Nem csalódtam.Lőnek szakadatlanul,és folyik a vér,hiszen a lényeg a megtorlás.T.Jane jól hozza a karaktert(talán ő a legjobb a háromból),és Travolta itt is zseniális.Semmi csavar,semmi trükk,csak a kőkemény,brutális leszámolás.Nem is kell több.

 
harnas1207   2019. 05. 27.

Nagyon emlékezetes film! Nekem a főszereplő kicsit gyenge volt, ezért nem tartom 10/10-s filmnek, de John Travolta ezt jól ellensúlyozta. Sok felől hallottam, hogy képregénybe a megtorló sokkal erőszakosabb volt, el tudtam volna képzelni egy ennél is kegyetlenebb verziót.


 
Norbert93   2019. 07. 13.

Annak ellenére, hogy nem teljes egészében képregényhű egy teljesen korrekt, szépen összerakott, kőkemény akciófilmet kapunk, ami legalább brutalitásával és hideg bosszújával legalább hasonlít az egyik legkeményebb, nem szupererővel rendelkező "hős" történetére. Maga a sztori rémesen egyszerű, ne várjunk fordulatos csavarokat (sőt semmilyet), csak dőljünk hátra és élvezzük a gondosan eltervezett leszámolást.

 
NFG   2018. 03. 24.

Nagyon jól sikerült film! A története lebilincselő! Külön tetszett, hogy elég véresre és brutálisra sikerült! Aki szereti a durva akciófilmeket, annak biztosan tetszeni fog!

 
esfworld   2016. 01. 14.

Nagyon tetszett a film, bár nem annyira brutális a karakter, mint a képregényekben, de mégis eltudom hinni, hogy Thomas Jane a Megtorló, mert hihetetlenül jól hozza a karaktert.

John Travolta

A film összbevétele 33 682 273 dollár volt (imdb.com).

 

A filmnek van egy bővített változata, aminek 15 perccel hosszabb játékideje van.

(Endreszmarci)
 

66 halott szerepel a filmben.

(Norbi)
 

A késharc jelenet filmezése közben Thomas Jane véletlenül megszúrta Kevin Nash-t.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.