Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
harnas1207   2019. 05. 27.

legújabb vélemény

Más a főszereplő és másabb arcát mutatja ez a rész is. Nekem már egyáltalán nem jött be ez a rész. Nagyon elrugaszkodott volt és mindent a gyilkolásra akart kiélezni.

 
dulkap   2015. 07. 04.

Nem mondom, hogy nincs tele túlzásokkal, de itt valahogy egyáltalán nem zavaróak, mint mondjuk a Szállító filmekben. Egy jó iramú, kellően brutális akció mozi.Jobb mint az előző és Ray Stevenson-nak sokkal jobban áll a karakter, mint Thomas Jane-nek. Számomra hitelesebben adja a megkeseredett és kőkemény bosszúállót.


 
esfworld   2016. 01. 14.

Inkább csináltak volna 2. részt a 2004-es filmhez. Egyszerűen, nekem nem tetszik a film, látszik, hogy próbáltak képregényesek lenni, de valahogy nagyon nem jött át sem a sztori, sem a karakterek.

 
Melibaba   2015. 05. 27.

Az elso reszhez semmi koze. Eg es fold a kulonbseg a ket resz kozott. A masodik resz csak a non-stop eszetlenul lovoldozes mintakepe. Nem sokat tudok hozzafuzni ehez a filmhez. Olyan mint a John Wick ahoz tudnam hasonlitani.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.