Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
70%

Beépített tudat (2016)

Criminal
Filmadatlap
 
30
Szereplők
29
Vélemények
7
Képek
7
Videók
Beépített tudat
 
indingo   2019. 08. 10.

legújabb vélemény

0

Istenem hány ilyen film fog még készülni? Az agy a legbonyolultabb és összetettebb emberi szerv. A film nekem egy butaság.

 
Bogi87   2016. 07. 31.

1

Kevin Costner alakítása miatt is érdemes megnézni ezt a filmet. A történet egész jó, de senki nem várjon nagy csavarokat, váratlan fordulatokat. Àtlagos akció-thriller.


 
dulkap   2017. 10. 18.

0

Amennyire szenzációs a szereposztás (kicsit meglepően is hemzsegnek a nevek a stáblistán), annyira harmatgyenge a film. Az alapsztori is gyenge közepes, de a történetvezetés aztán már tényleg borzalmas. Logikátlanságok és értelmetlenségek tömkelege, ... több»

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Voltak olyan jelenetek amiket többször átnéztem mert szerintem több volt bennük mint elsőre látszik. Lenyűgöző történetet kapott a film és elgondolkodtató néhány helyen.

 
HercegPeter   2017. 10. 07.

0

A történet finoman szólva nem egy nagy durranás, tele van klisékkel. Egy-két baki egészen meglepő, valamint a film logikája sem mondható tökéletesnek. Egyedül Costner az, aki miatt ez a film ér valamit és meggyőződésem, hogy ha ebben a filmben nincs ... több»

 
Thibo84   2016. 09. 02.

0

Zseniális szereposztás, közepes történet, pár jó akciójelenettel megspékelve.

 
MMcFly2015   2016. 09. 15.

0

Az egész szűk két órában számomra csak Kevin Costner alakítása volt értékelhető. Nagy reményekkel indultam neki, a szereplő gárda és a sztori felvezetése miatt indokolt, hogy jó filmet várunk, de sajnos ez harmatgyenge alkotás. A krimi vonal és a fil... több»

Galéria (7)

Gary Oldman
Kevin Costner
Gal Gadot
Gal Gadot
Gal Gadot
Gal Gadot
Kevin Costner
Gal Gadot

Videók (7)

A film összbevétele 38 803 993 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 36 000 000 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 444 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bevételi oldalon jelentős minuszt hozott a film, csupán 10,5 millió dollárt termelt vissza a gyártási költségéből.

(LionelMessi10)
 

A film 31,5 millió dolláros költségvetéssel készült.

(LionelMessi10)
 

Ryan Reynolds mindössze négy napot dolgozott a filmen.

(dulkap)
 

Ryan Reynolds és Antje Traue korábban szerepelt együtt a Hölgy aranyban (2015) című filmben, de ott nem voltak közös jeleneteik.

(dulkap)
 

Ez a második alaklom, hogy Ariel Vromen Millennium Films számára rendezett filmet. Az első film a The Iceman (2012) volt.

(dulkap)
 

Alice Eve és Tommy Lee Jones korábban már szerepelt együtt Men in Black 3 (2012) című filmben.

(dulkap)
 

Alice Eve egy amerikai ügynököt játszik Londonban. A valóságban a színésznő épp Londonban született és most Amerikában él.

(dulkap)
 

Gary Oldman és Michael Pitt is alakította korában Mason Verger szerepét Thomas Harris Hannibal Lecter könyvadaptációiban. Oldman a Hannibal (2001) című filmben míg Pitt a Hannibal (2013) című TV-sorozatban.

(dulkap)
 

Három színész is újra együtt játszik ebben a filmben Oliver Stone JFK (1991) című alkotásából: Tommy Lee Jones, Gary Oldman és Kevin Costner.

(dulkap)
 

Nicolas Cage visszautasította a főszerepet.

(dulkap)
 
Egy újabb elrettentő példa, hogy még a legígéretesebb történetekből is lehet felejthető tucatmozit faragni, ha nem ölünk bele semennyi energiát. 6,5/10 több»
 
"Természetesen nekiugrassz, hiszen Costnert a Robin Hood idején kedvelted meg, Reynoldsnak meg világéletében kedves kis szomszéd srác arca volt egy Calvin Klein modell testébe bújva, hogy behúzza a női nézőket, neked meg szimplán szimpatikus, mert legszívesebben ilyen bátyót kívánsz magadnak, akivel lehet csajozni, sörözni." több»