Criminal

Bogi87

Hirdetés

Egy elhunyt CIA-ügynök emlékeit és képességeit sikeresen beültetik egy elítélt bűnöző elméjébe. A titkosszolgálatok hajtóvadászatot indítanak a férfi ellen, aki ördögi tervet forral. Az idő azonban fogytán… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Bulgária
Premier (HU): 2016.04.21.
Gary Oldman
Kevin Costner
Kevin Costner

2026.05.03 Ahoj poplacsek

Kategóriájában egész jó

Aki Ryan Reynolds miatt nézné, az nem lesz elégedett, mert enyhén szólva nem fogja eleget látni. Az ismertetőben benne van, úgyhogy nem spoiler, de szegényt igen hamar a másvilágra küldik. Azonban vannak még bőven színészek a szereposztásban, akik jó... Teljes kritika

2016.07.31 Bogi87

Kevin Costner alakítása miatt is érdemes megnézni ezt a filmet. A történet egész jó, de senki nem várjon nagy csavarokat, váratlan fordulatokat. Àtlagos akció-thriller.

2019.08.10 indingo

Istenem hány ilyen film fog még készülni? Az agy a legbonyolultabb és összetettebb emberi szerv. A film nekem egy butaság.

2017.10.23 Deku

Voltak olyan jelenetek amiket többször átnéztem mert szerintem több volt bennük mint elsőre látszik. Lenyűgöző történetet kapott a film és elgondolkodtató néhány helyen.

A film összbevétele 38 803 993 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 36 000 000 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 444 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Bevételi oldalon jelentős minuszt hozott a film, csupán 10,5 millió dollárt termelt vissza a gyártási költségéből.Szerző: LionelMessi10

Értékelés: 6.5/10
(2016. 05. 08.)
Egy újabb elrettentő példa, hogy még a legígéretesebb történetekből is lehet felejthető tucatmozit faragni, ha nem ölünk bele semennyi energiát. 6,5/10 Több