Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
29
Vélemények
7
Képek
7
Videók
Beépített tudat
 
indingo   2019. 08. 10.

legújabb vélemény

Istenem hány ilyen film fog még készülni? Az agy a legbonyolultabb és összetettebb emberi szerv. A film nekem egy butaság.

 
Bogi87   2016. 07. 31.

Kevin Costner alakítása miatt is érdemes megnézni ezt a filmet. A történet egész jó, de senki nem várjon nagy csavarokat, váratlan fordulatokat. Àtlagos akció-thriller.


 
dulkap   2017. 10. 18.

Amennyire szenzációs a szereposztás (kicsit meglepően is hemzsegnek a nevek a stáblistán), annyira harmatgyenge a film. Az alapsztori is gyenge közepes, de a történetvezetés aztán már tényleg borzalmas. Logikátlanságok és értelmetlenségek tömkelege, amit megkoronáztak hiteltelen karakterekkel, amiken a kiváló színészek sem tudnak segíteni. (Gary Oldman kissé le is süllyed a karakter minőségére). De legalább Kevin Costner újra badass szerepben, ami a legjobb döntése volt az elmúlt években, hogy rájött, hogy öreg a romantikus filmekhez és jófiú karakterekhez. Gal Gadot meg szép, mint mindig. Igazából nem tudom, hogy sikerült ennyi kiváló és ismert színészt összehozni erre a filmre, ha előtte elolvashatták a forgatókönyvet.

 
Deku   2017. 10. 23.

Voltak olyan jelenetek amiket többször átnéztem mert szerintem több volt bennük mint elsőre látszik. Lenyűgöző történetet kapott a film és elgondolkodtató néhány helyen.

 
HercegPeter   2017. 10. 07.

A történet finoman szólva nem egy nagy durranás, tele van klisékkel. Egy-két baki egészen meglepő, valamint a film logikája sem mondható tökéletesnek. Egyedül Costner az, aki miatt ez a film ér valamit és meggyőződésem, hogy ha ebben a filmben nincs ő és az a néhány komoly színész, akkor körülbelül 30-cal gyengébb lenne a film értékelése.

Gary Oldman
Kevin Costner
Gal Gadot
Gal Gadot
Gal Gadot
Gal Gadot
Kevin Costner
Gal Gadot
 
Egy újabb elrettentő példa, hogy még a legígéretesebb történetekből is lehet felejthető tucatmozit faragni, ha nem ölünk bele semennyi energiát. 6,5/10 több»
 
"Természetesen nekiugrassz, hiszen Costnert a Robin Hood idején kedvelted meg, Reynoldsnak meg világéletében kedves kis szomszéd srác arca volt egy Calvin Klein modell testébe bújva, hogy behúzza a női nézőket, neked meg szimplán szimpatikus, mert legszívesebben ilyen bátyót kívánsz magadnak, akivel lehet csajozni, sörözni." több»

A film összbevétele 38 803 993 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 36 000 000 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 444 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bevételi oldalon jelentős minuszt hozott a film, csupán 10,5 millió dollárt termelt vissza a gyártási költségéből.

(LionelMessi10)
 

A film 31,5 millió dolláros költségvetéssel készült.

(LionelMessi10)
 

Ryan Reynolds mindössze négy napot dolgozott a filmen.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.