A történet három héttel azt követően veszi fel a fonalat, hogy Dextert lelőtte a fia, majd a kómából felébredve szembesül Harrison rejtélyes eltűnésével. Elhatározza, hogy New Yorkba utazik, hogy megtalálja őt, és jóvátegye a múltbéli hibáit. Eközben Angel Batista nyomozó (David… Több

Sorozat áttekintés
Filmgyűjtemény

A kép forrása: Paramount+
Szuper filmsorozat, az eddigiek is nagyon tetszettek, ez az évad is ugyan olyan maximálisan jól sikerült. Fantasztikusan jó karakterek, nagyon hangulatos zene és tájak, szuper színészi alakítások, fordulatos, érdekes nagyon jól kidolgozott történet.
Kételkedtem abban, hogy a Bloodline után érdemes-e megnéznem ezt a folytatást, de adtam egy esélyt neki. Őszintén bevallom, a Bloodline kissé sem hatott meg. Számomra nem volt érdekes. Ezen az új évadon meglepődtem, mert még a fia is érdekes karakternek bizonyult. Az új helyszín, az új körülmények és az új karakterek előidéztek bennem egy számomra érzékeny hangulatot. Lekötött az elejétől a végéig. Egyáltalán nem éreztem egy részt sem feleslegesnek.
Jimmy Smits ismét szerepet vállalt a Dexter univerzumában. A rajongók örömére Miguel Prado karaktere visszatért a történetben.