Dexter: Feltámadás

Dexter: Resurrection

2025.12.07 The Fool

Valódi feltámadás!

Kételkedtem abban, hogy a Bloodline után érdemes-e megnéznem ezt a folytatást, de adtam egy esélyt neki. Őszintén bevallom, a Bloodline kissé sem hatott meg. Számomra nem volt érdekes. Ezen az új évadon meglepődtem, mert még a fia is érdekes karakternek bizonyult. Az új helyszín, az új körülmények és az új karakterek előidéztek bennem egy számomra érzékeny hangulatot. Lekötött az elejétől a végéig. Egyáltalán nem éreztem egy részt sem feleslegesnek.

2025.11.19 Milan391349

Zseniális

Nagyon tetszett, a történet, a karakterek, minden.

2025.09.15 Zsombi

Jól visszahozták a sorozatot, úgy éreztem hosszú idő után azt a Dextert kapjuk, amit még érdemes volt nézni. Természetesen ez a sorozat sem tökéletes, de a néhány rész, amit eddig láttam, jó érzéssel és reményekkel töltött el, hogy talán ezúttal normális befejezést kap a karakter.

2025.07.23 Thor

Jó indítás, mindenképpen folytatni fogom. Azokat a régi érzéseket hozza, mintha az első évadot nézném - leszámítva néhány felesleges jelenetet, de legyen - lenyelem. Inkább nézek egy közepes Dexter sorozatot, mint semmilyet.

2025.11.02 hoktovt

Az új évadok közül számomra eddig a legizgalmasabb.

2025.10.24 Erik419133

Szerintem jó nagyon

Szerintem bőven hozza, amit szokott. Igazából tudom, hogy megúsz mindent, de Dexterből jöhet bármennyi.