Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
34
Képek
2
Videók
Hajsza
 
indingo   2017. 11. 02.

NAgyon izgalmas a szereposztása azt meg kell hagyni, és még a történet is érdekes lehetne. De részenként alig történik valami, lassú és vontatott.

 
Deku   2017. 08. 21.

Ritka nagy bukás lett ez a filmsorozat. A karakterek kegyetlenül ellenszenvesek voltak nekem még Jamie Dornan is nagyon gyenge volt. Teljesen alul teljesített a film minden téren. Ha lehet nem ismételném meg.


 
Berto49   2017. 09. 01.
Ritkán nézek sorozatot, de ez kivétel

Végre sikerült megnéznem ezt a három évadból álló, 17 részből álló sokak által kitűnőre értékelt sorozatot. Ritkán nézek sorozatot, mert egyrészt szinte csak sportközvetítéseket nézek a TV-én, másrészt ha egy történetet szokásos filmhosszban (max. 180 perc!) nem lehet elmesélni, az az esetek többségében engem halálra untat. Kivétel volt „A hajsza”, de a harmadik évadja már „nyújtsuk a rétestésztát!” felkiáltással készült. Az előző két évadhoz képest vontatott, unalmas, feleslegesen pszichologizáló epizódok voltak, jobbára csak a nézők szájába rágták az előzmények mozgatórugóit. Az meg végképp hihetetlen és nevetséges, hogy egy ártatlan ember csak azért vállaljon egy gyilkosságot és vele egy ... több»

 
Evcsi95   2018. 01. 22.

Pont olyan, mint amilyennek egy angliai sorozatgyilkosról készült sorozatnak lennie kell. Pörög ha úgy kell, lassú, ha arra van szükség. Jó lenne neki egy folytatás.

 
pilla92   2015. 02. 16.

1 nap alatt megnéztem mind a 2 évadot. Jamie Dornan nagyon jól játszotta a karakterét. Bár nekem rögtön a Hannibál jutott eszembe.

 

A RED magazinnak adott interjújában Gillian Anderson elmondta, hogy Stella Giboson karaktere karrierjének kedvenc szerepe.

(hp)
 

A sorozat legtöbb színésze Észak-Írországból származik, köztük Jamie Dornan is, aki Belfastban született. Bár Gillian Anderson az Egyesült Államokban jött világra, de 11 éves koráig ő maga is Angliában nevelkedett.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.