Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%

A mentalista (2008)

The Mentalist
Filmadatlap
 
113
Szereplők
28
Vélemények
26
Képek
Videók
 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 12. 28.

legújabb vélemény

Röhejesen szánalmas sorozat. Egyedül a főszereplő idegesítő feje az ami maradandó élmény.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Szimpatikus volt a főszereplő játéka ezért el kezdtem nézni, de pár rész után rájöttem, hogy nem az én stílusom.


 
indingo   2017. 04. 10.

Az első egy-két évad remek volt, utána már kezdett picit felhígulni és az ok-okozat kezdett háttérbe szorulni, pedig előtte mindig ügyeltek rá. A mentelista karakter jó ötlet volt és a maximumot kihozták belőle.

 
Deku   2017. 08. 21.

Ebben a sorozatban is megtalálható az ami az egyszerű krimi sorozatot kiemeli. Ez pedig az, hogy a főhős elég furcsa kirívó személyiség. Nagyon várom mindig minden egyes epizódját.

 
Szilonka   2016. 04. 09.

Kezdetben kedveltem, de most már örülök, hogy vége lett és egy nagyon ütés 3 részes vége lett. Sajnáltam, hogy két fő(bb)szereplőt is kiírtak a sorozatból, mert szerintem velük jobb volt.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Imádtam a filmet , idővel kicsit ellaposodott, de elnéztem egy ideig. A főszereplő nagyon jó szerepet játszik, nagyon jól. Ajánlom azoknak akik...mindenkinek okozhat kellemes pillanatot, úgyhogy mindenkinek.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Remek sorozat. Imádtam és végig nyomon is követtem az évek folyamán ami azért nálam ritka. Főleg csak darálni szoktam. Izgalmas és vicces volt mindig Janes nyomozása. Nagyon örültem ahogy Jane-el és Lisbonnal zárták a sorozatot.

Simon Baker
Robin Tunney
Simon Baker
Amanda Righetti
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
 

Minden közeli jelenetben láthatjuk, hogy Patrick pupillái kitágulnak, ezzel jelezve hipnotikus képességét.

(hp )
 

A 6. évad 8. részig az epizódok címe valamilyen módon utal a vörös színre ("Paint it Red", "Scarlett Fever", "Russet Potatoes", "Bloodshot"), mivel Patrick nemezisének neve Red John.

(hp )
 

Szinte minden részben feltűnik egy vörös hajú nő.

(hp )
 

Patrick Jane autója az 1970-es évek elejéről származó Citroën DS, melyet 1955 és 1975 között Franciaországban gyártottak. Az Egyesül Államokban 1956-tól 1972-ig árusították.

(hp )
 

A legtöbb epizódban az áldozat vagy az elkövető neve utal a karakter valódi személyiségére, például: McTyranny (zsarnok), Quick (gyors), Just (igazságos), Unjust (igazságtalan).

(hp )
 

A Kaliforniai Nyomozó Iroda a Kaliforniai Igazságügyi Minisztérium alá tartozik.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.