Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
86%
Filmadatlap
 
113
Szereplők
29
Vélemények
49
Képek
1
Videók
 
qwer   2020. 11. 15.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valamikor aktuális kedvencem volt, amolyan könnyed krimi-thriller sorozat. Azt azért hozzá kell tenni, hogy Robin Tunney miatt szinte minden rész után abba akartam hagyni, volt valami kellemetlen az ő Teresa Lisbonjában, Tim Kang viszont mindig meggy... több»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

0

Szimpatikus volt a főszereplő játéka ezért el kezdtem nézni, de pár rész után rájöttem, hogy nem az én stílusom.


 
indingo   2017. 04. 10.

0

Az első egy-két évad remek volt, utána már kezdett picit felhígulni és az ok-okozat kezdett háttérbe szorulni, pedig előtte mindig ügyeltek rá. A mentelista karakter jó ötlet volt és a maximumot kihozták belőle.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Ebben a sorozatban is megtalálható az ami az egyszerű krimi sorozatot kiemeli. Ez pedig az, hogy a főhős elég furcsa kirívó személyiség. Nagyon várom mindig minden egyes epizódját.

 
Szilonka   2016. 04. 09.

0

Kezdetben kedveltem, de most már örülök, hogy vége lett és egy nagyon ütés 3 részes vége lett. Sajnáltam, hogy két fő(bb)szereplőt is kiírtak a sorozatból, mert szerintem velük jobb volt.

 
Norbi   2018. 07. 24.

0

Imádtam a filmet , idővel kicsit ellaposodott, de elnéztem egy ideig. A főszereplő nagyon jó szerepet játszik, nagyon jól. Ajánlom azoknak akik...mindenkinek okozhat kellemes pillanatot, úgyhogy mindenkinek.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

0

Egy remek ötlet egy jó színész és kész a tökéletes sorozat. Persze azért ennyi nem elég, de az ötlet mindent vitt. A részek elég tartlmasak voltak, mindig történt valami.

Galéria (49)

Simon Baker
Robin Tunney
Simon Baker
Amanda Righetti
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker

Videók (1)

 

Minden közeli jelenetben láthatjuk, hogy Patrick pupillái kitágulnak, ezzel jelezve hipnotikus képességét.

(hp )
 

A 6. évad 8. részig az epizódok címe valamilyen módon utal a vörös színre ("Paint it Red", "Scarlett Fever", "Russet Potatoes", "Bloodshot"), mivel Patrick nemezisének neve Red John.

(hp )
 

Szinte minden részben feltűnik egy vörös hajú nő.

(hp )
 

Patrick Jane autója az 1970-es évek elejéről származó Citroën DS, melyet 1955 és 1975 között Franciaországban gyártottak. Az Egyesül Államokban 1956-tól 1972-ig árusították.

(hp )
 

A legtöbb epizódban az áldozat vagy az elkövető neve utal a karakter valódi személyiségére, például: McTyranny (zsarnok), Quick (gyors), Just (igazságos), Unjust (igazságtalan).

(hp )
 

A Kaliforniai Nyomozó Iroda a Kaliforniai Igazságügyi Minisztérium alá tartozik.

(hp )