Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

A mentalista (2008)

The Mentalist
Filmadatlap
 
113
Szereplők
27
Vélemények
26
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Szimpatikus volt a főszereplő játéka ezért el kezdtem nézni, de pár rész után rájöttem, hogy nem az én stílusom.

 
indingo   2017. 04. 10.

Az első egy-két évad remek volt, utána már kezdett picit felhígulni és az ok-okozat kezdett háttérbe szorulni, pedig előtte mindig ügyeltek rá. A mentelista karakter jó ötlet volt és a maximumot kihozták belőle.


 
Deku   2017. 08. 21.

Ebben a sorozatban is megtalálható az ami az egyszerű krimi sorozatot kiemeli. Ez pedig az, hogy a főhős elég furcsa kirívó személyiség. Nagyon várom mindig minden egyes epizódját.

 
Szilonka   2016. 04. 09.

Kezdetben kedveltem, de most már örülök, hogy vége lett és egy nagyon ütés 3 részes vége lett. Sajnáltam, hogy két fő(bb)szereplőt is kiírtak a sorozatból, mert szerintem velük jobb volt.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Imádtam a filmet , idővel kicsit ellaposodott, de elnéztem egy ideig. A főszereplő nagyon jó szerepet játszik, nagyon jól. Ajánlom azoknak akik...mindenkinek okozhat kellemes pillanatot, úgyhogy mindenkinek.

Simon Baker
Robin Tunney
Simon Baker
Amanda Righetti
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
Simon Baker
 

Minden közeli jelenetben láthatjuk, hogy Patrick pupillái kitágulnak, ezzel jelezve hipnotikus képességét.

(hp)
 

A 6. évad 8. részig az epizódok címe valamilyen módon utal a vörös színre ("Paint it Red", "Scarlett Fever", "Russet Potatoes", "Bloodshot"), mivel Patrick nemezisének neve Red John.

(hp)
 

Szinte minden részben feltűnik egy vörös hajú nő.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.