89% 94 szavazat
Másképp gondolkodók

Másképp gondolkodók

Bimilui Soop
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
26
Szereplők (26)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
JRD  

Sorozat áttekintés

1. évad (2017) - 16 epizód
2. évad (2020) - 16 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy együttérzésre már képtelen ügyész egy fiatal nyomozónő segítségével próbál felgöngyölíteni egy gyilkossági ügyet egy feszült és korrupt politikai rendszerben.

(Varga_Júlia)

Forgatókönyvíró: Soo Yun Lee
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2017.06.10. | Netflix (2020.10.11.)
 
2023.09.22 Enikő402554

legújabb vélemény

Műremek

Sok korai sorozatot láttam már, ez egy nagy pozitív meglepetés volt. Ahogy előttem írták, remek, egyedi történet, tele meglepő fordulattal – nem a szokásos klisékkel! –, és ahogy elénk tárják, szintén zseniális. A színészi játék is szuper. Miután gyors végignéztem mindkét évadot, kezdtem újra, s így is izgalmas. Ajánlom!

0
 
2018.12.05 mártilány

Az egyik legjobb koreai dráma, ami az utóbbi években készült: remekül fényképezett, megírt és előadott történet, ami nem bicsaklik meg sehol.

4
 
2021.01.17 Benyó

Ez is egy nagy kedvenc

Korrupció, nyomozás és temérdek izgalom.

2
 
2020.10.12 Turro

Lebilincselő és okosan szerkesztett sorozat, ami feszült hangulatával szögezi a nézőt a képernyő elé.

2
 
2022.02.07 Kovacserika64

Dél-Korea alvilága és ami mögötte van.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nos, megnéztem az első évadot. Nehezen álltam át a koreaiak kultúrájára, de akit magával ragad a cselekmény, a színészi játék, az nem tudja abbahagyni. Közben elgondolkodtató, hogy igazán ebben élünk... sokkoló néhol, hogy egy ügyész vagy rendőr meddig mehet el, kiket használhat ki, mekkora összefonódás van közöttük. A pénz, a hatalom és az egzisztencia megszerzése mindenekelőtt. A színészek tökéletesen játsszák a szerepüket, és tényleg egy pillanatra sem esnek ki a szerepükből. Érdekes a távol-keleti kultúra, a hagyomány és bizony sokan úgy gondolják a sorozat nézése közben, hogy a nők másodrendű emberként vannak kezelve. Pedig a babaarc mögött sokszor többet tudnak, mint amit gondolnak róluk. Sok kommentet olvastam el, míg megnéztem. Kíváncsivá tett. Igazi leülős, odafigyelős, nehéz nyelvű, feliratos sorozat. De... megéri. Most kezdem a második évadot. Jó szórakozást mindenkinek, akinek felkeltettem az érdeklődését.

2
 

A sorozatot teljes egészében Lee Soo Yeon írta, aki Shi Mok karakterének megformálásakor a híres "Nem uralhatjuk azokat, akik nem akarnak semmit" koreai közmondást vette alapul. Szerző: Varga_Júlia

#1