Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Éjszakai szolgálat (2016)

The Night Manager
Filmadatlap
 
29
Szereplők
25
Vélemények
101
Képek
1
Videók

Galéria (101)

Tom Hiddleston

Videók (1)

 
Robinson76   2020. 12. 08.

legújabb vélemény

0
Erre még Carré is csettintett

Ebben az ízig-vérig kémthrillerben sikerült egy jó történetet remek színészekkel és korrekt büdzsével megtámogatni, így nem is lehetett más a végeredmény, mint egy abszolút élvezhető széria. Főhősünk beépül egy milliárdos bűnszervezetébe, és kezdődhet is a sakkjátszma, ahol háborúk kimenetele és országok sorsa dőlhet el. A történet lassan, de annál pontosabban építkezik, és a két főszereplő közötti kapcsolatot is remekül kezeli. Szóval egy tisztességesen megalkotott, nívósan kivitelezett alkotásról van szó, amit bátran ajánlok mindenkinek.

 
indingo   2016. 11. 18.

0

Összességében tetszett a sorozat, érdekes volt számomra a sztori. A szereplőket imádtam, bár néhol lehetett volna picit pörgősebb.

 
Bogi87   2016. 05. 31.

0

A The Night Manager egy izgalmas, szórakoztató 6 részes minisorozat, melyben a kedvenc karakterem a Hugh Laurie által megformált gazember volt. Tom Hiddleston néha számomra kissé "egyarcú" volt, de ezt leszámítva ő is remekül hozta Jonathan Pine figuráját.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Elég érdekes volt, viszont mindent összevetve nekem nagyon tetszett a története. A karakterek szerintem nagyon összetettek és érdekesek voltak. Mindenképp ajánlom.

 
Mavil   2016. 06. 10.

0

A John Le Carré regénye alapján készült egyszer nézős sorozat a The Night Manager. Ami mindenképpen említésre méltó, az a változatos helyszínek mellett Tom Hiddleston és Hugh Laurie főszereplők alakítása, mely ez alkalommal is zseniális. Érdemes megnézni.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

0

Nagyon hiteltelen sorozat. A főhős unszimpatikus, Laurie meg képtelen elhitetni velem, hogy ő egy velejéig gonosz figura. A cselekmény túl meseszerű, pikk pakk a jók győznek, ezenkívül az volt az érzésem, mintha kicsit alacsony lett volna a költségvetés.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

0

Nem túl izgalmas sorozat, sok minden nem történt benne. Egy középszerű politikai történet, ahol a fegyverkereskedelem áll a középpontban, mindezt egy színvonalas szereposztásban tálalva.

 

A történet alapját egy 1993-ban azonos címen megjelent könyv adta. Az író fia producerként rész vett a sorozat készítésében.

(Nk)
 

Ez volt a BBC eddigi (2021) legdrágábban készített sorozata. Egy executive producerrel készült interjúból kiderült, hogy a teljes költségvetés 20 millió font volt. Ez azt jelenti, hogy epizódonként több mint 3 millió fontba került a sorozat.

(Nk)
 

Angela Burr (Olivia Colman) terhessége csak pár héttel a forgatás kezdete előtt került be a történetbe, amikor a színésznő először találkozott a rendezővel, és elárulta neki, hogy állapotos.

(Nk)
 

Hugh Laurie eredetileg Jonathan Pine-t akarta eljátszani, úgy gondolta, nem ő a megfelelő ember Roper szerepére. Laurie-nak volt is egy listája néhány alkalmas színész nevével, de a rendező, Susanne Bier meggyőzte, hogy neki való a szerep.

(Nk)
 

Tom Hollander és Olivia Coleman férj és feleséget alakított a Revben.

(VFTS)
 
A The Night Manager pontosan az a minisorozat, amiben mindenki a tűzzel játszik és néha félve lessük a képernyőt, hogy kinek hány égési sérülése lesz a végére. Teljes kikapcsolódás és igényes szórakoztatást a megszokott brit recept alapján. több»