Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
101
Képek
1
Videók
Tom Hiddleston
 
robertcseri@freemail.hu   2019. 03. 10.

legújabb vélemény

Szuper !!!

Nagyon tetszett! Főleg Richard Roper (Hugh Laurie) és Daniel Roper (Noah Jupe) szerepe ! Nagyon jó kis sorozat ! A többi karakter is jó volt :) Mindenkinek ajánlani tudom csak !! ;)

 
indingo   2016. 11. 18.

Összességében tetszett a sorozat, érdekes volt számomra a sztori. A szereplőket imádtam, bár néhol lehetett volna picit pörgősebb.


 
Bogi87   2016. 05. 31.

A The Night Manager egy izgalmas, szórakoztató 6 részes minisorozat, melyben a kedvenc karakterem a Hugh Laurie által megformált gazember volt. Tom Hiddleston néha számomra kissé "egyarcú" volt, de ezt leszámítva ő is remekül hozta Jonathan Pine figuráját.

 
Deku   2017. 08. 22.

Elég érdekes volt, viszont mindent összevetve nekem nagyon tetszett a története. A karakterek szerintem nagyon összetettek és érdekesek voltak. Mindenképp ajánlom.

 
Mavil   2016. 06. 10.

A John Le Carré regénye alapján készült egyszer nézős sorozat a The Night Manager. Ami mindenképpen említésre méltó, az a változatos helyszínek mellett Tom Hiddleston és Hugh Laurie főszereplők alakítása, mely ez alkalommal is zseniális. Érdemes megnézni.

 
Kicsit hiányérzetem volt a rész nézése közben. Annyira kimérten halad előre, mintha egy film első tíz percét néztem volna, ez még akkor is furcsa, ha összesen nyolc részes lesz.
 
A The Night Manager pontosan az a minisorozat, amiben mindenki a tűzzel játszik és néha félve lessük a képernyőt, hogy kinek hány égési sérülése lesz a végére. Teljes kikapcsolódás és igényes szórakoztatást a megszokott brit recept alapján. 8/10 több»
 
Nem vétettek kiugró hibát az alkotók, egyszerűen csak minőségi középszintet lőttek be, amit hoztak is, de ettől még felejthető maradt az összhatás. Kár érte. 7/10 több»
 

Tom Hollander és Olivia Coleman férjt és feleséget alakított a Rev-ben.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.