Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
101
Képek
1
Videók
 
indingo   2016. 11. 18.

Összességében tetszett a sorozat, érdekes volt számomra a sztori. A szereplőket imádtam, bár néhol lehetett volna picit pörgősebb.

 
Bogi87   2016. 05. 31.

A The Night Manager egy izgalmas, szórakoztató 6 részes minisorozat, melyben a kedvenc karakterem a Hugh Laurie által megformált gazember volt. Tom Hiddleston néha számomra kissé "egyarcú" volt, de ezt leszámítva ő is remekül hozta Jonathan Pine figuráját.


 
Deku   2017. 08. 22.

Elég érdekes volt, viszont mindent összevetve nekem nagyon tetszett a története. A karakterek szerintem nagyon összetettek és érdekesek voltak. Mindenképp ajánlom.

 
Mavil   2016. 06. 10.

A John Le Carré regénye alapján készült egyszer nézős sorozat a The Night Manager. Ami mindenképpen említésre méltó, az a változatos helyszínek mellett Tom Hiddleston és Hugh Laurie főszereplők alakítása, mely ez alkalommal is zseniális. Érdemes megnézni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Nem túl izgalmas sorozat, sok minden nem történt benne. Egy középszerű politikai történet, ahol a fegyverkereskedelem áll a középpontban, mindezt egy színvonalas szereposztásban tálalva.

Tom Hiddleston
 
Kicsit hiányérzetem volt a rész nézése közben. Annyira kimérten halad előre, mintha egy film első tíz percét néztem volna, ez még akkor is furcsa, ha összesen nyolc részes lesz.
 
A The Night Manager pontosan az a minisorozat, amiben mindenki a tűzzel játszik és néha félve lessük a képernyőt, hogy kinek hány égési sérülése lesz a végére. Teljes kikapcsolódás és igényes szórakoztatást a megszokott brit recept alapján. 8/10 több»
 
Nem vétettek kiugró hibát az alkotók, egyszerűen csak minőségi középszintet lőttek be, amit hoztak is, de ettől még felejthető maradt az összhatás. Kár érte. 7/10 több»
 

Tom Hollander és Olivia Coleman férjt és feleséget alakított a Rev-ben.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.