(csd)Alma egy teljes hétvégét tölt távol férjétől, hogy a vágyainak hódoljon. A rá következő napok azonban hatalmas tragédiát tartogatnak számára.
(csd)Az első évad tetszett, fordulatos volt, izgalmas. De a második évad számomra már nagyon összevisszaság volt. Képzelgés, csapongás, se eleje, se vége. Csalódás...
A története közepesnek tűnt, de a vége nagyon tetszett. Lehetett volna rövidebb, volt pár rész, amiben alig történt valami.
Összességében tetszett a sorozat. Néha jó kiszakadni az amerikai sorozatok erdejéből. Jól indult, a közepére kicsit elfáradt, de a végére megint izgalmas lett.
Érdekes történet volt, kifejezetten jó befejezéssel. Lehetett volna rövidebb, mert a történet összetettségét tekintve 10 részbe is belefért volna a story.
Fúú, hát ez teljesen odaszegezett a képernyő elé. Átjön az a vágy, a mi hajtja Almát Darióhoz. És közben lassan kiderül, hogy majdnem mindenki majdnem mindenkivel szexelt már az idők folyamán. De még sincs pornó hatása, mert a cselekmény ezen kívül f... Teljes kritika