Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90
Filmadatlap
 
36
Szereplők
12
Vélemények
35
Képek
6
Videók
Tabu
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
iq.csabi   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

Alig várom a második évadot! Nem egy pörgős izgalmas sorozat, inkább úgy mondanám,hogy érdekes, de nagyon tetszetős!

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Egy briliáns sorozat, melyet mindenkinek csak ajánlani tudok. Teljesen leköti az ember figyelmét és nagyon dinamikus.


 
dulkap   2017. 03. 31.

Ha nem is az utóbbi évek legjobb sorozata, de egy kiváló hangulatú és remek szereposztással bíró alkotás. Egyfajta korai maffiatörténet, csak családok helyett kormányok, társaságok és egy bosszúszomjas férfi a főszereplő. A történet szépen felépített és úgy fordulatos, hogy nem akar agyat eldobó nagy fordulattal operálni. A szereposztás majdnem hibátlan (nálam Oona Chaplin alakítása nem tetszett) és kiváló alakítást nyújtanak, még az apróbb szerepekben is. Egy őszinte, rejtélyekkel teli és nagyon naturális sorozat, aminél csak elvétve vannak rövidebb üresjáratok.

 
Deku   2017. 08. 22.

Nem volt számomra ez a sorozat az a kiemelkedő fajta viszont egynek tökéletesen megjárja. Remek volt a szereposztás viszont maga a történet lehetett volna erősebb is.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

A sorozat eleje számomra döcögősen indul, de amint beindul úgy repít magával, hogy az utolsó részben egy nagyon nagyot robbanjon. Tom Hardy elviszi a showt, de a mellékszereplők se panaszkodhatnak, hiszen nagyon jól sikerült a casting. Végig ott lebeg a film felett valami fekete felleg, amiből nem tudod, hogy mi fog felbukkanni, hiszen annyi még a kérdőjel, hogy megtippelni se lehet. Nagyon remélem, hogy lesz folytatása, mert rejt még magában titkot és rejtelmet.

Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Jason Watkins
Jessie Buckley
Stephen Graham
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Michael Kelly
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Oona Chaplin
 
A Tabu tehát végeredményben a prémium televíziózás alatt egy szinttel húzódó, a kevésbé az elmére, mint inkább az érzékekre ható szériák élmezőnyébe lövi be magát, valahova a Banshee és a Vikingek közé, amiből alkalmasint még valami érdekes és szórakoztató is kisülhet. De éppen ekkora esélyt látok arra is, hogy a néhány epizód láttán fintorogva elkaszált blöffök táborát fogja gyarapítani. több»
 
Tom Hardy saját sorozata egy misztikus western, egy gótikus bosszúsztori és egy londoni rémtörténet keveréke. Olyan, mintha Clint Eastwood lovagolna be egy Dickens-regénybe. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 

Steven Knight azzal feltétellel vállalta el a Tabu forgatókönyvének megírását, ha Tom Hardy cserébe eljátssza a Locke - Nincs visszaút főszerepét.

(hp)
 

Steven Knight már néhány nappal a pilot epizód bemutatása után bejelentette, hogy elkészül a második évad. Ezt a BBC csak márciusban erősítette meg.

(hp)
 

A sorozatban a Tom Hardy által beszélt nyelv az ún. Twi, ami voltaképpen egy ghánai dialektus. A Twi ma is a legszélesebb körben beszélt nyelv Ghánában.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.