Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Tabu (2017-2020)

Taboo
Filmadatlap
 
36
Szereplők
15
Vélemények
34
Képek
5
Videók
Tabu

Galéria (34)

Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Jason Watkins
Jessie Buckley
Stephen Graham
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Michael Kelly
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Oona Chaplin

Videók (5)

 
Fikatours_blogger   2022. 10. 27.

legújabb vélemény

0

Hiába a jól felépített világ és a hiteles karakterek, a történetvezetés annyira vontatott, hogy a negyedik rész után feladtam.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

0

Egy briliáns sorozat, melyet mindenkinek csak ajánlani tudok. Teljesen leköti az ember figyelmét és nagyon dinamikus.

 
dulkap   2017. 03. 31.

0

Ha nem is az utóbbi évek legjobb sorozata, de egy kiváló hangulatú és remek szereposztással bíró alkotás. Egyfajta korai maffiatörténet, csak családok helyett kormányok, társaságok és egy bosszúszomjas férfi a főszereplő. A történet szépen felépített... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nem volt számomra ez a sorozat az a kiemelkedő fajta viszont egynek tökéletesen megjárja. Remek volt a szereposztás viszont maga a történet lehetett volna erősebb is.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 15.

0

Nagyon jó az atmoszféra és a történet és magával ragadnak a szereplők. A sejtelmes sötét hangulat ránehezedik a nézőre. Tom Hardy nagyon meggyőző és nagyon illik a hozzá ez a szerep. Bár ami miatt csak 4 csillagot adtam az 5-ből az amiatt van hogy mí... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

0

A sorozat eleje számomra döcögősen indul, de amint beindul úgy repít magával, hogy az utolsó részben egy nagyon nagyot robbanjon. Tom Hardy elviszi a showt, de a mellékszereplők se panaszkodhatnak, hiszen nagyon jól sikerült a casting. Végig ott lebe... több»

 
MP170506   2020. 05. 02.

0

Briliáns sorozat. Nem egy gyors cselekményű, de mégis végig le tudja kötni a néző figyelmét: rejtélyes, izgalmas, fordulatos. A szereposztás remek: Tom Hardy kiválóan hozza James karakterét, nagyszerű színész.

 

Steven Knight azzal feltétellel vállalta el a Tabu forgatókönyvének megírását, ha Tom Hardy cserébe eljátssza a Locke - Nincs visszaút főszerepét.

(hp)
 

Steven Knight már néhány nappal a pilot epizód bemutatása után bejelentette, hogy elkészül a második évad. Ezt a BBC csak márciusban erősítette meg.

(hp)
 

A sorozatban a Tom Hardy által beszélt nyelv az ún. Twi, ami voltaképpen egy ghánai dialektus. A Twi ma is a legszélesebb körben beszélt nyelv Ghánában.

(hp)
 

A Tabuban debütált színészként a profi rögbijátékos, Danny Ligairi.

(hp)
 

A stábból számos színész játszott a Trónok harca című sorozatban. Név szerint: Oona Chaplin, Jonathan Pryce, Roger Ashton-Griffiths, Mark Gatiss, Lucian Msamati, Tim Plester és Nicholas Blane.

(hp)
 
Tom Hardy saját sorozata egy misztikus western, egy gótikus bosszúsztori és egy londoni rémtörténet keveréke. Olyan, mintha Clint Eastwood lovagolna be egy Dickens-regénybe. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»