Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
90

Tabu

(Taboo)
Tabu
 
dulkap  2017. 03. 31.

Ha nem is az utóbbi évek legjobb sorozata, de egy kiváló hangulatú és remek szereposztással bíró alkotás. Egyfajta korai maffiatörténet, csak családok helyett kormányok, társaságok és egy bosszúszomjas férfi a főszereplő. A történet szépen felépített és úgy fordulatos, hogy nem akar agyat eldobó nagy fordulattal operálni. A szereposztás majdnem hibátlan (nálam Oona Chaplin alakítása nem tetszett) és kiváló alakítást nyújtanak, még az apróbb szerepekben is.
Egy őszinte, rejtélyekkel teli és nagyon naturális sorozat, aminél csak elvétve vannak rövidebb üresjáratok.

 
GedyPapa  2017. 03. 13.

A sorozat eleje számomra döcögősen indul, de amint beindul úgy repít magával, hogy az utolsó részben egy nagyon nagyot robbanjon. Tom Hardy elviszi a showt, de a mellékszereplők se panaszkodhatnak, hiszen nagyon jól sikerült a casting. Végig ott lebeg a film felett valami fekete felleg, amiből nem tudod, hogy mi fog felbukkanni, hiszen annyi még a kérdőjel, hogy megtippelni se lehet. Nagyon remélem, hogy lesz folytatása, mert rejt még magában titkot és rejtelmet.

 
Deku  2017. 08. 22.

Nem volt számomra ez a sorozat az a kiemelkedő fajta viszont egynek tökéletesen megjárja. Remek volt a szereposztás viszont maga a történet lehetett volna erősebb is.

 
Mia1982  2017. 05. 13.

Rég volt dolgom ilyen jó hangulatú sorozattal! A képi világa is lenyűgöző! A főszereplő pedig most írta be magát a kedvenceim közé :)

Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Jason Watkins
Jessie Buckley
Stephen Graham
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Jessie Buckley
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Michael Kelly
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Oona Chaplin
Smoking Barrels: Tabu / Taboo - 1x01
A Tabu tehát végeredményben a prémium televíziózás alatt egy szinttel húzódó, a kevésbé az elmére, mint inkább az érzékekre ható szériák élmezőnyébe lövi be magát, valahova a Banshee és a Vikingek közé, amiből alkalmasint még valami érdekes és szórakoztató is kisülhet. De éppen ekkora esélyt látok arra is, hogy a néhány epizód láttán fintorogva elkaszált blöffök táborát fogja gyarapítani.
Revizor: POLITIKÁJA A PUNKOKÉ
Tom Hardy saját sorozata egy misztikus western, egy gótikus bosszúsztori és egy londoni rémtörténet keveréke. Olyan, mintha Clint Eastwood lovagolna be egy Dickens-regénybe. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA.
 

Steven Knight azzal feltétellel vállalta el a Tabu forgatókönyvének megírását, ha Tom Hardy cserébe eljátssza a Locke - Nincs visszaút főszerepét.

(hp)
 

Steven Knight már néhány nappal a pilot epizód bemutatása után bejelentette, hogy elkészül a második évad. Ezt a BBC csak márciusban erősítette meg.

(hp)
 

A sorozatban a Tom Hardy által beszélt nyelv az ún. Twi, ami voltaképpen egy ghánai dialektus. A Twi ma is a legszélesebb körben beszélt nyelv Ghánában.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.