Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
16
12
5
 
indingo   2017. 05. 08.

Nem igazán tetszett az elbeszélésmódja. Semmit nem tud az elején az ember, de ez nálam nem keltette fel az érdeklődést, sőt egyre csak vontatottabb lett.

 
Deku   2017. 09. 24.

Rögtön az elején nem tetszett a film, a szereplők se nekem valóak voltak de gondoltam teszek egy próbát vele hátha megéri belevágni. Sajnos bejött amitől tartottam. Unalmas vacak lett.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Tom Hardy régóta a kedvenc színészeim egyike. Miatta is ültem le megnézni ezt a filmet. Nem egy tipikus film, úgy tartja fent a feszültséget, hogy közben az egész film egy helyszínen játszódik, ami jelen esetben egy autó. Tom Hardy nagyon jól hozza le a filmet, mint mindig. Érdekes film, mindenképpen érdemes megnézni, hogy mit hoztak ki belőle a készítők!

 
hsanya182   2016. 03. 30.

Érdekes film, végig egy autóban játszódik, a lényeg a telefonálásokon van, párkapcsolati ügyét, a becsületesség mintaképeként igyekszik megvalósítani saját döntését, melyet a múltjában is átérzett a saját bőrén. Egyszer érdemes megnézni, érettebb filmet kedvelőknek való :)

 
Szilonka   2017. 07. 22.

Engem nagyon zavart a folyamatos zárt tér, hogy csak a kocsiban ülünk és csak egy szereplőt kell néznünk, még ha az Tom Hardy is. A történet talán pont ezért nem tudott lekötni.

Cornandsoda.com - Locke
Aki kedveli a drámai helyzeteket és ezt a műfajt, az semmiképpen sem fog. Tom Hardy igazán élvezhetően játssza a szerepét, aggódunk sorsáért és fenntartja a figyelmünket másfél óra erejéig.
Supernatural Movies - Locke - Nincs visszaút
Egy szűk másfél óra, ahol Tom Hardy csak vezet, villogó szemekkel beszél a telefonba, néha magában is, közben meg az orrát törölgeti. Nem, ez nem a Mad Max egy Hallmarkra írt változata, hanem egy biztos kézzel levezényelt minimalista dráma az apák bűneiről és az abból való kitörni akarásról. 8/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.