Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
11
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 05. 08.

Nem igazán tetszett az elbeszélésmódja. Semmit nem tud az elején az ember, de ez nálam nem keltette fel az érdeklődést, sőt egyre csak vontatottabb lett.

 
Deku   2017. 09. 24.

Rögtön az elején nem tetszett a film, a szereplők se nekem valóak voltak de gondoltam teszek egy próbát vele hátha megéri belevágni. Sajnos bejött amitől tartottam. Unalmas vacak lett.


 
szaka123   2016. 01. 22.

Tom Hardy régóta a kedvenc színészeim egyike. Miatta is ültem le megnézni ezt a filmet. Nem egy tipikus film, úgy tartja fent a feszültséget, hogy közben az egész film egy helyszínen játszódik, ami jelen esetben egy autó. Tom Hardy nagyon jól hozza le a filmet, mint mindig. Érdekes film, mindenképpen érdemes megnézni, hogy mit hoztak ki belőle a készítők!

 
hsanya182   2016. 03. 30.

Érdekes film, végig egy autóban játszódik, a lényeg a telefonálásokon van, párkapcsolati ügyét, a becsületesség mintaképeként igyekszik megvalósítani saját döntését, melyet a múltjában is átérzett a saját bőrén. Egyszer érdemes megnézni, érettebb filmet kedvelőknek való :)

 
MMcFly2015   2016. 08. 18.

Lebilincselő, hogy egy szereplővel, és egy helyszínnel mennyire jól működő, érdekes drámát tudtak összehozni. Egyszerű a történet, de a forgatókönyv kimagaslóan jó. A telefonbeszélgetésekből szépen fokozatosan egyre többet tudunk meg, és Tom Hardy színészi tehetségével mindez ötvözve kihozza, hogy egy percre ne unjuk a filmet. Az egyszereplős filmek között kimagasló... a másik ehez hasonló, és nagy kedvenc a Brake (Gyötrelmes csapda). De mint dráma műfaj, ez nagyobbat üt.

 
Aki kedveli a drámai helyzeteket és ezt a műfajt, az semmiképpen sem fog. Tom Hardy igazán élvezhetően játssza a szerepét, aggódunk sorsáért és fenntartja a figyelmünket másfél óra erejéig. több»
 
Egy szűk másfél óra, ahol Tom Hardy csak vezet, villogó szemekkel beszél a telefonba, néha magában is, közben meg az orrát törölgeti. Nem, ez nem a Mad Max egy Hallmarkra írt változata, hanem egy biztos kézzel levezényelt minimalista dráma az apák bűneiről és az abból való kitörni akarásról. 8/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.