Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 03. 21.

legújabb vélemény

Nagyon kedvelem a kamaradrámákat és ez az erősebbek közé tartozik. Lényegében másfél órán keresztül egy autóban játszódik, egyetlen látható szereplője a Tom Hardy által megformált címszereplő. Telefonbeszélgetések sorozata révén hallhatjuk, ahogy egy... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 05. 12.

a nap véleménye

Ivan Locke egy (igencsak komplikált) éjszakája

„Akarom tudni, hogy nem csak egy irányba vezetek.” Számomra a kamaradráma egy roppant kedvelt műfaj a filmes palettán, mert elsőre pillantásra egyszerűnek tűnhet, de ahhoz, hogy igazán nagyszerű is legyen, nem kevés a rendezői és a forgatókönyvírói ... teljes kritika»


 
indingo   2017. 05. 08.

Nem igazán tetszett az elbeszélésmódja. Semmit nem tud az elején az ember, de ez nálam nem keltette fel az érdeklődést, sőt egyre csak vontatottabb lett.

 
Deku   2017. 09. 24.

Rögtön az elején nem tetszett a film, a szereplők se nekem valóak voltak de gondoltam teszek egy próbát vele hátha megéri belevágni. Sajnos bejött amitől tartottam. Unalmas vacak lett.

 
Berto49   2016. 11. 06.

!!!SPOILER!!! Nagyon érdekes film, az egész egy száguldó autó belsejében játszódik, a főhős (Tom Hardy remek alakítása) telefonon tartja a kapcsolatot a külvilággal. Drámai a helyzet, mert A. egyéjszakás kaland után a kétgyerekes házas ember a szülő ... több»

 
hsanya182   2016. 03. 30.

Érdekes film, végig egy autóban játszódik, a lényeg a telefonálásokon van, párkapcsolati ügyét, a becsületesség mintaképeként igyekszik megvalósítani saját döntését, melyet a múltjában is átérzett a saját bőrén. Egyszer érdemes megnézni, érettebb filmet kedvelőknek való :)

 
MMcFly2015   2016. 08. 18.

Lebilincselő, hogy egy szereplővel, és egy helyszínnel mennyire jól működő, érdekes drámát tudtak összehozni. Egyszerű a történet, de a forgatókönyv kimagaslóan jó. A telefonbeszélgetésekből szépen fokozatosan egyre többet tudunk meg, és Tom Hardy sz... több»

 
Aki kedveli a drámai helyzeteket és ezt a műfajt, az semmiképpen sem fog. Tom Hardy igazán élvezhetően játssza a szerepét, aggódunk sorsáért és fenntartja a figyelmünket másfél óra erejéig. több»
 
Egy szűk másfél óra, ahol Tom Hardy csak vezet, villogó szemekkel beszél a telefonba, néha magában is, közben meg az orrát törölgeti. Nem, ez nem a Mad Max egy Hallmarkra írt változata, hanem egy biztos kézzel levezényelt minimalista dráma az apák bűneiről és az abból való kitörni akarásról. 8/10 több»