Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 03. 21.

legújabb vélemény

Nagyon kedvelem a kamaradrámákat és ez az erősebbek közé tartozik. Lényegében másfél órán keresztül egy autóban játszódik, egyetlen látható szereplője a Tom Hardy által megformált címszereplő. Telefonbeszélgetések sorozata révén hallhatjuk, ahogy egy ember szakmai és személyes élete egyaránt összeomlik, ami sokkal érdekfeszítőbb, mint elsőre gondolná az ember. 8/10

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 05. 12.

a nap véleménye

Ivan Locke egy (igencsak komplikált) éjszakája

„Akarom tudni, hogy nem csak egy irányba vezetek.” Számomra a kamaradráma egy roppant kedvelt műfaj a filmes palettán, mert elsőre pillantásra egyszerűnek tűnhet, de ahhoz, hogy igazán nagyszerű is legyen, nem kevés a rendezői és a forgatókönyvírói ügyesség szükségeltetik. Ha ezek megvannak, akkor (ahogy azt mondani szokták) az már fél siker, de ha még egy olyan színészt is sikerül egy ilyen projekthez megnyerni, aki képes egy ilyen alkotást a hátán elvinni, nos, akkor abból valami igazán pazar is kisülhet. Jelen esetben ezt a remek végeredményt úgy hívják, hogy Locke. A film szerint valahol Angliában vagyunk, egy építkezésen, ahol véget ért a műszak. A munkások indulnak haza, köztük Ivan... több»


 
indingo   2017. 05. 08.

Nem igazán tetszett az elbeszélésmódja. Semmit nem tud az elején az ember, de ez nálam nem keltette fel az érdeklődést, sőt egyre csak vontatottabb lett.

 
Deku   2017. 09. 24.

Rögtön az elején nem tetszett a film, a szereplők se nekem valóak voltak de gondoltam teszek egy próbát vele hátha megéri belevágni. Sajnos bejött amitől tartottam. Unalmas vacak lett.

 
Berto49   2016. 11. 06.

!!!SPOILER!!! Nagyon érdekes film, az egész egy száguldó autó belsejében játszódik, a főhős (Tom Hardy remek alakítása) telefonon tartja a kapcsolatot a külvilággal. Drámai a helyzet, mert A. egyéjszakás kaland után a kétgyerekes házas ember a szülő nőhöz igyekszik, hogy legyen a gyereknek apja is, ne úgy, mint neki gyermekkorában, B. Európában egyedülálló betonöntési projekt építésvezetője, de mivel elhagyta az építkezést az amerikaiak kirúgták, ennek ellenére mindent megtesz a siker érdekében, C. útközben mindent elmond a feleségének – akit a kaland ellenére is nagyon szeret – a feleség azonban kirúgja. Filmként is jól működik a darab, de igazából rádiójátéknak lenne az igazi.

 
Aki kedveli a drámai helyzeteket és ezt a műfajt, az semmiképpen sem fog. Tom Hardy igazán élvezhetően játssza a szerepét, aggódunk sorsáért és fenntartja a figyelmünket másfél óra erejéig. több»
 
Egy szűk másfél óra, ahol Tom Hardy csak vezet, villogó szemekkel beszél a telefonba, néha magában is, közben meg az orrát törölgeti. Nem, ez nem a Mad Max egy Hallmarkra írt változata, hanem egy biztos kézzel levezényelt minimalista dráma az apák bűneiről és az abból való kitörni akarásról. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.