Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
11
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 05. 08.

Nem igazán tetszett az elbeszélésmódja. Semmit nem tud az elején az ember, de ez nálam nem keltette fel az érdeklődést, sőt egyre csak vontatottabb lett.

 
Deku   2017. 09. 24.

Rögtön az elején nem tetszett a film, a szereplők se nekem valóak voltak de gondoltam teszek egy próbát vele hátha megéri belevágni. Sajnos bejött amitől tartottam. Unalmas vacak lett.


 
Berto49   2016. 11. 06.

!!!SPOILER!!!
Nagyon érdekes film, az egész egy száguldó autó belsejében játszódik, a főhős (Tom Hardy remek alakítása) telefonon tartja a kapcsolatot a külvilággal. Drámai a helyzet, mert A. egyéjszakás kaland után a kétgyerekes házas ember a szülő nőhöz igyekszik, hogy legyen a gyereknek apja is, ne úgy, mint neki gyermekkorában, B. Európában egyedülálló betonöntési projekt építésvezetője, de mivel elhagyta az építkezést az amerikaiak kirúgták, ennek ellenére mindent megtesz a siker érdekében, C. útközben mindent elmond a feleségének – akit a kaland ellenére is nagyon szeret – a feleség azonban kirúgja. Filmként is jól működik a darab, de igazából rádiójátéknak lenne az igazi.

 
hsanya182   2016. 03. 30.

Érdekes film, végig egy autóban játszódik, a lényeg a telefonálásokon van, párkapcsolati ügyét, a becsületesség mintaképeként igyekszik megvalósítani saját döntését, melyet a múltjában is átérzett a saját bőrén. Egyszer érdemes megnézni, érettebb filmet kedvelőknek való :)

 
MMcFly2015   2016. 08. 18.

Lebilincselő, hogy egy szereplővel, és egy helyszínnel mennyire jól működő, érdekes drámát tudtak összehozni. Egyszerű a történet, de a forgatókönyv kimagaslóan jó. A telefonbeszélgetésekből szépen fokozatosan egyre többet tudunk meg, és Tom Hardy színészi tehetségével mindez ötvözve kihozza, hogy egy percre ne unjuk a filmet. Az egyszereplős filmek között kimagasló... a másik ehez hasonló, és nagy kedvenc a Brake (Gyötrelmes csapda). De mint dráma műfaj, ez nagyobbat üt.

 
Aki kedveli a drámai helyzeteket és ezt a műfajt, az semmiképpen sem fog. Tom Hardy igazán élvezhetően játssza a szerepét, aggódunk sorsáért és fenntartja a figyelmünket másfél óra erejéig. több»
 
Egy szűk másfél óra, ahol Tom Hardy csak vezet, villogó szemekkel beszél a telefonba, néha magában is, közben meg az orrát törölgeti. Nem, ez nem a Mad Max egy Hallmarkra írt változata, hanem egy biztos kézzel levezényelt minimalista dráma az apák bűneiről és az abból való kitörni akarásról. 8/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.