Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
74%

Locke - Nincs visszaút (2013)

Locke
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
elekm90   2020. 03. 21.

legújabb vélemény

0

Nagyon kedvelem a kamaradrámákat és ez az erősebbek közé tartozik. Lényegében másfél órán keresztül egy autóban játszódik, egyetlen látható szereplője a Tom Hardy által megformált címszereplő. Telefonbeszélgetések sorozata révén hallhatjuk, ahogy egy... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 05. 12.

a nap véleménye

0
Ivan Locke egy (igencsak komplikált) éjszakája

„Akarom tudni, hogy nem csak egy irányba vezetek.” Számomra a kamaradráma egy roppant kedvelt műfaj a filmes palettán, mert elsőre pillantásra egyszerűnek tűnhet, de ahhoz, hogy igazán nagyszerű is legyen, nem kevés a rendezői és a forgatókönyvírói ... teljes kritika»

 
indingo   2017. 05. 08.

0

Nem igazán tetszett az elbeszélésmódja. Semmit nem tud az elején az ember, de ez nálam nem keltette fel az érdeklődést, sőt egyre csak vontatottabb lett.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Rögtön az elején nem tetszett a film, a szereplők se nekem valóak voltak de gondoltam teszek egy próbát vele hátha megéri belevágni. Sajnos bejött amitől tartottam. Unalmas vacak lett.

 
Berto49   2016. 11. 06.

0

!!!SPOILER!!! Nagyon érdekes film, az egész egy száguldó autó belsejében játszódik, a főhős (Tom Hardy remek alakítása) telefonon tartja a kapcsolatot a külvilággal. Drámai a helyzet, mert A. egyéjszakás kaland után a kétgyerekes házas ember a szülő ... több»

 
szaka123   2016. 01. 22.

0

Tom Hardy régóta a kedvenc színészeim egyike. Miatta is ültem le megnézni ezt a filmet. Nem egy tipikus film, úgy tartja fent a feszültséget, hogy közben az egész film egy helyszínen játszódik, ami jelen esetben egy autó. Tom Hardy nagyon jól hozza l... több»

 
hsanya182   2016. 03. 30.

1

Érdekes film, végig egy autóban játszódik, a lényeg a telefonálásokon van, párkapcsolati ügyét, a becsületesség mintaképeként igyekszik megvalósítani saját döntését, melyet a múltjában is átérzett a saját bőrén. Egyszer érdemes megnézni, érettebb filmet kedvelőknek való :)

 
Aki kedveli a drámai helyzeteket és ezt a műfajt, az semmiképpen sem fog. Tom Hardy igazán élvezhetően játssza a szerepét, aggódunk sorsáért és fenntartja a figyelmünket másfél óra erejéig. több»