Rólam

Úgy gondoltam, mivel már úgyis ennyi filmről írtam, ideje lesz kicsit jobban bemutatkoznom. Elég fiatal vagyok, viszont hatalmas film rajongó vagyok még úgyis, hogy az én korosztályomból nem sok ilyen ember van. Körülbelül olyan 3-4 éve kezdtem el úgy igazán filmeket nézni, addig nem néztem egyáltalán, ám azóta rengeteg filmet láttam, és nem bántam meg. Rengeteg klasszikus, új, 90-es évekbeli, és jó filmet láttam már, így nyilván vannak kedvenc filmeim is és kedvenc színészeim is. Ezeket most nem írom le, a Mafab profilomban úgyis ott vannak. Rengeteg film van még tervben, ami érdekel, és vannak olyan filmek is amiket már szinte mindenki látott, én mégsem és ez kicsit el is szomorit, de majd úgyis bepótolom. Én remélem hogy segítek a hozzászólásaimal, de biztos van olyan aki egy egy véleményemmel nem ért egyet egyébként tök jogosan. Viszont egy jó ideig még biztos fogok írni filmekről, úgyhogy fogunk még találkozni!

Vélemények (277)

2024. 04. 21.
Az ember a legveszélyesebb állat!
Nekem mindig is kimaradt valahogy A majmok bolygója franchise, de most úgy döntöttem, hogy el fogom kezdeni nézni őket, és mivel az új trilógiának ez az első része, ezzel... több»
2024. 04. 07.
Csak erős idegzetűeknek, mert bizony ez nem az a többször nézős film!
Ajánlották ezt a filmet, azért is néztem meg a tegnap éjszaka, és hát én nem gondoltam volna, hogy ennyire más lesz az, amire számítok. Gondoltam én, hogy brutális lesz, ... több»
2024. 04. 05.
Versenyfutás az idővel!
Azok közé a filmek közé tartozik ez a darab, amit szerintem a néző úgy fog igazán élvezni, hogy nem igazán tud róla semmit. Én ismertem a történetet, sőt még a végét is l... több»

84 Zodiákus  (2007)

2024. 03. 28.
Minden idők legtitokzatosabb sorozatgyilkosának a története 2 óra 37 percben!
Nagyon sok halogatás után ma sikerült végignézni ezt a filmet. Mindig is érdekesnek találtam a Zodiákus történetét, és a film előtt is már rengeteget láttam részleteket, ... több»
2024. 03. 26.
Egy nem átlagos zombis film!
Ez egy jó kis film, de nem átlagos zombis film, ugyanis eltér a legtöbbtől. Egyrészt, nem az a hű, de pörgős és izgalmas akciózúzda, hanem sokkal lassabb, persze ez nem a... több»
Forráskód (2011)
Érkezés (2016)
Hetedik (1995)