Rólam

Úgy gondoltam, mivel már úgyis ennyi filmről írtam, ideje lesz kicsit jobban bemutatkoznom. Elég fiatal vagyok, viszont hatalmas film rajongó vagyok még úgyis, hogy az én korosztályomból nem sok ilyen ember van. Körülbelül olyan 3-4 éve kezdtem el úgy igazán filmeket nézni, addig nem néztem egyáltalán, ám azóta rengeteg filmet láttam, és nem bántam meg. Rengeteg klasszikus, új, 90-es évekbeli, és jó filmet láttam már, így nyilván vannak kedvenc filmeim is és kedvenc színészeim is. Ezeket most nem írom le, a Mafab profilomban úgyis ott vannak. Rengeteg film van még tervben, ami érdekel, és vannak olyan filmek is amiket már szinte mindenki látott, én mégsem és ez kicsit el is szomorit, de majd úgyis bepótolom. Én remélem hogy segítek a hozzászólásaimal, de biztos van olyan aki egy egy véleményemmel nem ért egyet egyébként tök jogosan. Viszont egy jó ideig még biztos fogok írni filmekről, úgyhogy fogunk még találkozni!

Vélemények (286)

2024. 06. 17.
Egy hazugság bizony képes ketté szakítani nem is egy, hanem két ember életét is!
Elég szomorú film, már ami a jeleneteket illeti, ugyanakkor a nézése közben eleinte azt gondoltam, hogy siet a film, kapkod, de idővel már nem volt így, ugyanis a végére ... több»
2024. 06. 13.
Nem volt annyira rossz arc ez a John Dillinger!
Érdekelt régóta a film, ma sikerült megnézni. Nekem tetszett, kifejezetten egy jó gengszter film én szerintem, sok dolog tetszett benne. Az egyik dolog, mivel ez egy Mich... több»
2024. 06. 10.
A csajozós filmek etalonja!
Hát, komolyan mondom, megnézi az ember ezt a filmet, és jobb kedve lesz tőle! Annyira hangulatos, vidám és jópofa, hogy egyszer mindenkinek látnia kell, fontos mondanival... több»

78 Legenda  (2015)

2024. 06. 08.
Nagyon érdekes és hangulatos kis gengszterfilm!
Már régóta terveztem megnézni ezt a filmet, ma végre sikerült. És nekem tetszett! Nagyon jól ábrázolták a régi Londont, és a díszletek is szépek voltak. Kifejezetten izga... több»
2024. 06. 05.
Éneklős és táncolós szerelmes film!
Megkésve ugyan, de most végre tudok írni erről a filmről. Holnap 1 hete, hogy megnéztem, de eléggé megmaradt bennem. Nem szeretem a musical filmeket, sőt, de ez a film mé... több»
Forráskód (2011)
Érkezés (2016)
Hetedik (1995)