Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

A titkok kulcsa (2005)

The Skeleton Key
Filmadatlap
 
16
Szereplők
11
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

Történetileg nem volt egy veszettül nagy munka ez épp csak egy átlagos szintet ütött meg nálam. Nem okozott maradandó élményeket ez a film hála az égnek. Nem javasolnám ezt senkinek.

 
hszpp   2017. 02. 02.

sok gyenge film után,végre bemutattak egy jót is. Úgy ültem le elé,hogy lássuk,nézzünk valamit,abszolút semlegesen. Ám kikerekedett szemekkel vártam a végét,s nem azért mert unatkoztam,hanem mert abszolút lekötött. Csavarokkal,és jó színészekkel,érdekes sztorival...összességében ez egy remek film.


 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

Gyerekkorom kedvenc borzongatós filmje, már vagy 10-szer láttam, és még felnőttként is nézhetőnek mondható (bár veszít a varázsából). A színészeket nem szeretem különösebben, de nem zavaróan rossza játékok. Én szeretem.

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Kate Hudson elindul, hogy belekeveredjen élete nagy kalandjába....itt mint Caroline. Megmenekül....Hát persze...Jó amerikai szokás szerint happy end a vége...addig van néhány félelmetes jelenet, meg is ijedünk, és hipp-hopp vége!!! Miről is szólt??? Nem mindegy, megnéztük, eltelt vele az idő. Átlagos produkció!!!

 
moov18   2016. 02. 05.

Néhány gyenge próbálkozás után ismét egy erőteljes, merész, ijesztgetős film került 2005-ben a mozikba, Kate Hudson főszereplésével. A mai, fiatal korcsoportokat megcélzó filmekkel az a probléma, hogy úgy hiszik a készítők, elég egy hirtelen bevillanó árnykép és egyből padlót fogunk. Na erre cáfol rá erősen A titkok kulcsa. Nem merül ki az öncélú ijesztgetésekben, nyikorgó ajtókban, hűtőszekrényből kinyúló kezekben. Itt valami egészen másról van szó kérem szépen. Tipikusan az a film, amit jobb ha úgy ülünk le megnézni, hogy egyáltalán nem tudunk róla sokat. Elöljáróban csupán annyit, hogy egy izgalmas, lenyűgöző végkifejlettel rendelkező misztikus-thriller, ami után egyszerűen elvesznek a szavak. Mindezt pedig úgy éri el, hogy nincsenek benne véres jelenetek, csúnya szörnyek, ijesztő ázsiai kísértetek. Hihetetlen, hogy ilyen módon képes hatni az emberi idegrendszerre. Ez azért is különös mivel körülbelül egy helyszínen játszódnak az események, alig néhány szereplővel. Nincsenek benne túlzások, erőltetések. Jellegénél, misztikumánál fogva rendkívül csábító ugyanakkor borzongató. Kate Hudson aki főleg drámai, művészi filmekben, főleg vígjátékokban bontogatta eddig szárnyait, most egy erősen feszült, izgalmas thrillerben állt helyt, meglehetősen dicséretes módon. Nagyon ügyes, jól kivitelezett kis alkotás, a legjobb "filmes befejezés" díjat nálam elnyerte.

 

John Hurt szerette volna eljátszani azt a jelenetet, mikor Ben lezuhan a tetőről, de a kaszkadőrök túl veszélyesnek gondoltál és féltek, hogy komoly sérülést szenvedne a színész.

(dulkap )
 

A Devereaux ház mögötti mocsár nem volt valóságos, hanem CGI-effekt.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.