Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79

A titkok kulcsa (2005)

The Skeleton Key
Filmadatlap
 
16
Szereplők
15
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
HADNAGY   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

A látszat csal!

Láttam a filmet többször is, és bizony hosszú idő után sem okozott csalódást! Biztosan feltűnhetett azoknak, akik jobban belegondoltak a film tartalmába, hogy bár kissé sablonosra sikerült, annál több kérdést hagy maga után a sztori,- SZÁNDÉKOSAN! Nem igazán van szerintem olyan egy filmben, hogy logikátlan cselekmények és történetek követnék egymást. A való életben is elég fura dolgok történnek velünk, miért ne lehetne befogadni ezt egy misztikus thrillerben?! Ez a film sokkal több annál, mint amit elsőre egy laikus kinézne belőle!

 
Deku   2017. 09. 13.

Történetileg nem volt egy veszettül nagy munka ez épp csak egy átlagos szintet ütött meg nálam. Nem okozott maradandó élményeket ez a film hála az égnek. Nem javasolnám ezt senkinek.


 
Berto49   2019. 03. 28.

Mi a különbség a woodoo és a hoodoo között?

Sok minden egyéb mellett a címben feltett kérdésre is választ kaphat a néző, ha megnézi ezt a 2005-ben készített, tévesen horrornak is címkézett filmet. A misztikus thriller sokkal jobban jellemzi az adott film műfaját. Már maga a helyszín is kísérteties, az amerikai dél, közelebbről a fülledt Louisiana mocsaras területe, amely kitűnő táptalaja volt a természetfeletti, misztikus elképzeléseknek. Ezen a környéken vállal betegápolási munkát Caroline (Kate Hudson), az ápolónőnek készülő 25 éves, a múltjában súlyos terhet hordozó fiatal nő. Titok titok hátán tárul fel előtte, a végén pedig egy nem szokványos – és ezért igen elismerésre méltó – csavar zárja le a történetet. Érdemes hangsúlyozni, hogy egy vértelen, slasher hatásoktól mentes, de izgalmakban bővelkedő filmmel van dolgunk. A hősnőn kívül a fantasztikus Gena Rowlands és a néhány szótól eltekintve néma John Hurt játéka teszi még élvezhetőbbé a darabot.

 
hszpp   2017. 02. 02.

sok gyenge film után,végre bemutattak egy jót is. Úgy ültem le elé,hogy lássuk,nézzünk valamit,abszolút semlegesen. Ám kikerekedett szemekkel vártam a végét,s nem azért mert unatkoztam,hanem mert abszolút lekötött. Csavarokkal,és jó színészekkel,érdekes sztorival...összességében ez egy remek film.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

Kate Hudson elindul, hogy belekeveredjen élete nagy kalandjába....itt mint Caroline. Megmenekül....Hát persze...Jó amerikai szokás szerint happy end a vége...addig van néhány félelmetes jelenet, meg is ijedünk, és hipp-hopp vége!!! Miről is szólt??? Nem mindegy, megnéztük, eltelt vele az idő. Átlagos produkció!!!

 
harnas1207   2020. 06. 24.

A film alaptörténete többet érdemelt volna egy ilyen filléres és béna megvalósításnál. Sok logikátlanság után jön egy nagy csattanó, mi meg fogjuk a fejünket, hogy ez most mi volt. Horrornak nem ijesztő, thrillernek gyenge. Sajnálom, hogy egy ilyen lehetőséget hodoozo vodoozó kezekbe adtak...

 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

Gyerekkorom kedvenc borzongatós filmje, már vagy 10-szer láttam, és még felnőttként is nézhetőnek mondható (bár veszít a varázsából). A színészeket nem szeretem különösebben, de nem zavaróan rossza játékok. Én szeretem.

A film összbevétele 45 081 407 dollár volt (imdb.com).

 

John Hurt szerette volna eljátszani azt a jelenetet, mikor Ben lezuhan a tetőről, de a kaszkadőrök túl veszélyesnek gondoltál és féltek, hogy komoly sérülést szenvedne a színész.

(dulkap)
 

A Devereaux ház mögötti mocsár nem volt valóságos, hanem CGI-effekt.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.