Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

A titkok kulcsa (2005)

The Skeleton Key
Filmadatlap
 
16
Szereplők
16
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 09. 03.

legújabb vélemény

0

Az átlagosnál valamivel jobb thriller. Ígéretesen indult és volt benne fordulat, de engem valahogy ez a rituális vonal nem tudott lekötni, kicsit bugyuta és elnagyolt volt a történet. Biztos vannak, akiket megfog a hangulata és ezáltal nagyobbat is fog ütni.

 
hszpp   2017. 02. 02.

1

sok gyenge film után,végre bemutattak egy jót is. Úgy ültem le elé,hogy lássuk,nézzünk valamit,abszolút semlegesen. Ám kikerekedett szemekkel vártam a végét,s nem azért mert unatkoztam,hanem mert abszolút lekötött. Csavarokkal,és jó színészekkel,érdekes sztorival...összességében ez egy remek film.


 
Deku   2017. 09. 13.

0

Történetileg nem volt egy veszettül nagy munka ez épp csak egy átlagos szintet ütött meg nálam. Nem okozott maradandó élményeket ez a film hála az égnek. Nem javasolnám ezt senkinek.

 
Berto49   2019. 03. 28.

0
Mi a különbség a woodoo és a hoodoo között?

Sok minden egyéb mellett a címben feltett kérdésre is választ kaphat a néző, ha megnézi ezt a 2005-ben készített, tévesen horrornak is címkézett filmet. A misztikus thriller sokkal jobban jellemzi az adott film műfaját. Már maga a helyszín is kísérteties, az amerikai dél, közelebbről a fülledt Louisiana mocsaras területe, amely kitűnő táptalaja volt a természetfeletti, misztikus elképzeléseknek. Ezen a környéken vállal betegápolási munkát Caroline (Kate Hudson), az ápolónőnek készülő 25 éves, a múltjában súlyos terhet hordozó fiatal nő. Titok titok hátán tárul fel előtte, a végén pedig egy nem szokványos – és ezért igen elismerésre méltó – csavar zárja le a történetet. Érdemes hangsúlyozni, hogy egy vértelen, slasher hatásoktól mentes, de izgalmakban bővelkedő filmmel van dolgunk. A hősnőn kívül a fantasztikus Gena Rowlands és a néhány szótól eltekintve néma John Hurt játéka teszi még élvezhetőbbé a darabot.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Kate Hudson elindul, hogy belekeveredjen élete nagy kalandjába....itt mint Caroline. Megmenekül....Hát persze...Jó amerikai szokás szerint happy end a vége...addig van néhány félelmetes jelenet, meg is ijedünk, és hipp-hopp vége!!! Miről is szólt??? Nem mindegy, megnéztük, eltelt vele az idő. Átlagos produkció!!!

 
harnas1207   2020. 06. 24.

0

A film alaptörténete többet érdemelt volna egy ilyen filléres és béna megvalósításnál. Sok logikátlanság után jön egy nagy csattanó, mi meg fogjuk a fejünket, hogy ez most mi volt. Horrornak nem ijesztő, thrillernek gyenge. Sajnálom, hogy egy ilyen lehetőséget hodoozo vodoozó kezekbe adtak...

 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

0

Gyerekkorom kedvenc borzongatós filmje, már vagy 10-szer láttam, és még felnőttként is nézhetőnek mondható (bár veszít a varázsából). A színészeket nem szeretem különösebben, de nem zavaróan rossza játékok. Én szeretem.

Galéria (19)

Videók (1)

A film összbevétele 45 081 407 dollár volt (imdb.com).

 

John Hurt szerette volna eljátszani azt a jelenetet, mikor Ben lezuhan a tetőről, de a kaszkadőrök túl veszélyesnek gondoltál és féltek, hogy komoly sérülést szenvedne a színész.

(dulkap)
 

A Devereaux ház mögötti mocsár nem volt valóságos, hanem CGI-effekt.

(dulkap)