Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
freeman   2019. 11. 02.

legújabb vélemény

Király film

 
moov18   2016. 02. 02.

Középkategóriás vonaglás

Nem tartoznak a kedvenceim közé a kísértetfilmek, ez pedig az; vagy csupán próbál az lenni, több-kevesebb sikerrel. Odette Yustman játssza a film törékeny főszereplőjét, akit meg nem született testvére kísért. Az alapkoncepció jól ki lett találva, nem a megszokott körítéssel tálalják. Vannak benne egészen ínycsiklandó kis jelenetek, ugyanakkor hozza a műfaji kötelezőket is. A végén található ördögűzés rendkívül sokat rombolt a minőségből/élményből, határozottan nehezményezem meglétét. Nem értem miért így kívánták lezárni, másként is elvarrhatták volna a szálakat. Egyébként unalmas jelenetek tömkelegével fűzték össze a filmet, gyakran nem történik semmi, ha viszont mégis, akkor jó ideig ne sz... több»


 
gihera81   2015. 11. 12.

A történet vékony, de legalább zagyva és inkább mintha helykitöltő szerepe lenne két horrorjelenet között (ami az ehhez hasonló kísértetetes horroroknál nem árt, ha jobban egyensúlyban van). Az atmoszféra meg is szűnt létezni sajnos és nem segít ezen az sem, hogy maguk az ijesztő jelenetek is csak közepesek a maguk kategóriájában.

A film összbevétele 78 208 812 dollár volt (imdb.com).

 

Azért Michael Bay ki tudja maxolni a hülyeséget a profitért. Ez volt az első HORROR film a cégénél ami PG-13-as korhatár besorolású. HORROR és PG-13. HORROR.

(magyaristvan)
 

Sendak rabbi irodájának ajtaján ez áll: "Amikor Isten az embert teremtette csak viccelt!"

(magyaristvan)
 

A Rogue Company stúdió 20. kiadott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.